Home / Ομορφιά / 23 ρομαντικά hairstyles για τα μακριά μαλλιά

23 ρομαντικά hairstyles για τα μακριά μαλλιά

11. Messy Fishtail Braid

Τα πλεκτά ψαράκια χρησιμοποιούν τέσσερα σκέλη τρίχας και όχι τρία, πράγμα που τους καθιστά πολύ πιο δύσκολο να κάνουν από ό, τι είναι. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν αυτά τα πιρουνάκια ψαριού πιο εύκολο να κάνουν με τα μαλλιά τους από τα γαλλικά πλεξούδες, οπότε αν ψάχνετε για έναν τρόπο να εξοικονομήσετε κάποια δολάρια, σκεφτείτε να κάνετε τα δικά σας γαμήλια μαλλιά.

Ακατάστατος Fishtail Braid Romantic Wedding Hairstyle

Και πάλι, δεν χρειάζεται πολλή δουλειά ή πρακτική για να επιτύχετε μια απλή εμφάνιση όπως αυτή η ακατάστατη πλεξίδα ιχθύων και αν ξεκινήσετε αρκετά νωρίς, έχετε αρκετό χρόνο για να εξασκήσετε. Δύο πλεξίδες έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσουν αυτό το βλέμμα - ένα στην κορυφή χρησιμοποιώντας το κομμάτι της τρίχας της τρίχας, τυλιγμένο σε ένα ακατάστατο κουλούρι, και τα υπόλοιπα πλεγμένα, έβγαλε ένα άγγιγμα, και στη συνέχεια εξασφάλισε έτσι ώστε να πέσει κάτω από την πλάτη.

12. Απλή επάνω με ένα κομμάτι μαλλιών

Όταν εργάζεστε με τα ρομαντικά χτενίσματα για τα μακριά μαλλιά με τον στιλίστα σας, σιγουρευτείτε ότι παίρνετε μαζί σας κομμάτια μαλλιών ή αξεσουάρ.

Ρομαντικός Wedding Updo with a Hairpiece

Θα είναι δύσκολο για τον σχεδιαστή των μαλλιών σας να βρει κάτι που λειτουργεί όταν δεν διαθέτει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί να κάνει τη δουλειά και το κομμάτι μαλλιών σας, το πέπλο ή τα λουλούδια θα πάνε πραγματικά κάνει τη διαφορά στην τελική εμφάνιση.

13. Rustic Braided Hairstyle

Αν έχετε επισημάνει τα μαλλιά, θα πρέπει να σκεφτείτε για τον αντίκτυπο που θα έχει όταν έχετε τα μαλλιά σας ψηλά, ακόμα κι αν κοιτάτε μόνο το μισό των μαλλιών σας.

Αγροτικός Wedding Hairstyle to the Side

Εάν τα κυριώτερα σημεία βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού σας, τα μαλλιά σας θα φαίνονται πολύ πιο σκοτεινά από κάτω, έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το στυλ δεν λειτουργεί πραγματικά με αυτό που ψάχνετε. Υπάρχουν τρόποι γύρω από αυτό, βέβαια, και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να κοιτάξουμε ένα άλλο κομμάτι του γάμου εντελώς. Θα μπορούσατε να ζητήσετε από τον τακτικό σας στιλίστα να προσθέσει μερικά χαμηλά σημεία και να τονίσει κάτω από το κανονικό ανώτατο επίπεδο τρίχας.

14. Απλό αλλά εντυπωσιακό

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι λίγο έξω από αυτό που κανονικά θα προσπαθούσατε για τα μαλλιά της ημέρας του γάμου σας, μην υποθέτετε αυτόματα ότι ο τακτικός σας κομμωτής θα είναι ο καλύτερος άνθρωπος για τη δουλειά. Μπορεί να είναι σε θέση να κόψουν, να χρωματίσουν και να φυσήξουν τα μαλλιά σας σε αυτό που θα θέλατε, αλλά είναι καλά με το updo's; Ιδιαίτερα, ρομαντικά hairstyles για τα μακριά μαλλιά σαν αυτό?

Απλός Wavy Half Up Wedding Hairstyle

Ζητήστε να δείτε ένα χαρτοφυλάκιο των μαλλιών της ημέρας πριν αποφασίσετε τελικά τον στιλίστα για εσάς και μην φοβάστε να ψωνίσετε. Ο συνηθισμένος στυλίστας σας δεν πρέπει να σας ενοχλείται γιατί θέλει το καλύτερο για την μεγάλη σας μέρα, και όχι η ιδέα του κάθε ρομαντικού μαλλιού είναι το ίδιο, ξέρετε?

15. Κομψό Updo + Hairpiece

Ποτέ δεν υπάρχει μια καλύτερη δικαιολογία για να φορέσετε κάποια φλερτ στα μαλλιά σας από ό, τι την ημέρα του γάμου σας, και με την προσθήκη ενός κλαδιού λουλουδιών ή ενός κλιπ για τα μαλλιά με διαμάντια, το στυλ σας θα μπορούσε να μεταμορφωθεί εντελώς.

Κομψός Updo Wedding Hairstyle with a Hairpiece

Ένα πέπλο είναι παραδοσιακό για τη μεγάλη μέρα, αλλά όταν υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι για να στυλάρει τα μαλλιά σας (και το κεφάλι) για το γεγονός, είναι λογικό να εξετάσετε πρώτα όλες τις επιλογές σας. Σχεδιάζοντας τα μαλλιά σας σε αυτά τα ρομαντικά χτενίσματα γάμου, πριν προσθέσετε όμορφα αξεσουάρ για τα μαλλιά, θα μπορούσε να είναι αρκετό για να παραλείψετε το πέπλο εντελώς. Ποιος θέλει να καλύψει το πρόσωπό τους όταν φορούν τόσο όμορφο μακιγιάζ ούτως ή άλλως?

16. Χαμηλή Bun Updo

Εάν έχετε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για τα μαλλιά στο κεφάλι σας, και ο κομμωτής σας λέει ότι δεν νομίζουν ότι είναι μια μεγάλη ιδέα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακούσει τι έχουν να πουν. Θυμηθείτε ότι έχουν κάνει μαλλιά γάμου για πολύ περισσότερο από ό, τι έχετε, ειδικά αν έχετε πάει με έναν στιλίστα που έχει κάνει τη δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα, και έχει ένα ακμάζον χαρτοφυλάκιο της εργασίας για να σας δείξω.

Κομψός Low Bun Wedding Hairstyle

Εάν σας λένε ότι κάτι μπορεί να μην λειτουργήσει, υπάρχει συνήθως ένας καλός λόγος για αυτό - αυτό που θέλετε μπορεί να μην λειτουργήσει. Ποιο είναι το νόημα να τους αγνοήσουμε; Οι κομμωτές είναι σαν τη μητέρα σου - έχουν πάντα δίκιο, ακόμα και όταν δεν θέλεις να το παραδεχτείς.

17. Fishtail Updo

Όταν εργάζεστε με πλεξούδες, μην πλέκτετε μόνο τα μαλλιά σας, ασφαλίστε το και στη συνέχεια αφήστε το σε αυτό. Δοκιμάστε πρώτα μερικά άλλα πράγματα. Ακριβώς όπως ο τρόπος που αυτό το πλεξούδα ψαριών έχει τυλιχτεί γύρω από το κεφάλι και είναι διακοσμημένο με floral sprigs - είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έχετε τα μαλλιά σας επάνω, χωρίς να είναι πολύ περίπλοκο μια ματιά την ίδια στιγμή.

Ψάρια Braided Updo for Brides

Όταν έχετε ένα φόρεμα δήλωσης, δεν θέλετε να πάρετε την προσοχή μακριά από αυτό, έχοντας μαλλιά δήλωση πάρα πολύ. Αν και είναι η μεγάλη σας μέρα και κάνετε τους κανόνες, θεωρώντας ότι φοράτε τα μαλλιά σας ψηλά, αντί να κατεβαίνετε, και δώστε το ένδοξο φόρεμά σας το προσκήνιο που αξίζει!

18. Σούπερ Ρομαντικό

Μοιάζει με τα μαλλιά πριγκίπισσας της Disney, που το καθιστά ιδανικό για όταν ψάχνετε για ρομαντικά χτενίσματα για τα μακριά μαλλιά. Όταν έχετε το μήκος από την πλευρά σας, είναι λογικό να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Ρομαντικός Wedding Hairstyle for Long Hair

Μπορείτε να επιτύχετε ένα εκατομμύριο και ένα ακόμη βλέμμα από ό, τι θα μπορούσατε να επιτύχετε με κοντά μαλλιά, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να δείτε μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις στις ελεύθερες κυματιστές κλειδαριές που παραδοσιακά βλέπετε.

19. Messy, Ρομαντικό Updo

Όταν πρόκειται για την πραγματική μεγάλη μέρα, και βεβαιωθείτε ότι όλα τρέχουν χωρίς εμπόδιο, σχεδιάστε τα μαλλιά και το μακιγιάζ, ώστε να έχετε «χρόνο προστασίας». Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε όλοι σε περίπτωση που ένα άτομο ανακαλύψει μόδα αργά ... που πάντα φαίνονται να κάνουν.

Ακατάστατος and Romantic Wedding Updo with a Hairpiece

Αν σχεδιάζετε τρεις ώρες μαλλιών, αφήστε τους τέσσερις. Είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς από το συγγνώμη και αν και αυτές οι ρομαντικές χτενίσματα για τα μακριά μαλλιά είναι σχετικά απλές και γρήγορες για να επιτευχθεί, δεν θέλετε να τονίσουμε τον εαυτό σας έξω. Σκέφτεται να είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και δεν θα το απολαύσετε εάν ανησυχείτε για την κοπέλα σας που δεν έχει κάνει τα μαλλιά της εγκαίρως.

20. Half Boehmi Updo με πλεξούδες και λουλούδια

Αν αγαπάτε τα λουλούδια, γιατί τα περιορίζετε σε απλά τραπέζια κεντρικά και νυφικά ή παράνυμφος μπουκέτα; Μόλις ένα ή δύο όμορφα μπουμπούκια "κλαπεί" από τα λουλούδια ημέρας γάμου σας θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα όμορφο χτένισμα του γάμου, και ένα απολύτως εξαιρετικό.

Τσιγγάνος Half Up Wedding Hairstyle with Braids and Flowers

Αυτό απλά δείχνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα λουλούδια, και όχι μόνο μικρότερα κλαδιά, όπως η αναπνοή του μωρού, στα ρομαντικά χτενίσματα για τα μακριά μαλλιά. Δεν είναι πάρα πολύ, συνδέει τα πάντα με τα λουλούδια σας σε όλο τον τόπο, και απλά προσθέτει λίγο κάτι πραγματικά όμορφο στα μαλλιά σας ... δεν νομίζετε; Αυτό θα μπορούσε να είναι το αγαπημένο μας!

21. Κακομαθημένο Updo

Όταν καθίσετε με τον στιλίστα σας για τη δοκιμή των μαλλιών σας, πάρετε έναν φίλο για να έρθετε μαζί σας. Θα τους θελήσετε να σας τραβήξουν φωτογραφίες από όλες τις διαφορετικές γωνίες, ώστε να έχετε μια καλή ιδέα για το τι θα μοιάζετε στη μεγάλη μέρα.

Ρομαντικός Wedding Braided Updo with Flowers

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείξετε στον καλλιτέχνη μακιγιάζ σας το κομμωτήριο που έχετε, έτσι ώστε τα δύο να μπορούν να εργαστούν χέρι-χέρι μαζί. Θα πρέπει να κλείσετε τον στυλίστα σας περίπου έξι μήνες πριν τη μεγάλη μέρα, κατά προτίμηση περισσότερο και η δοκιμή για τα μαλλιά πρέπει να είναι περίπου 4 έως 6 εβδομάδες μπροστά.

22. Κουλουράκι με λουλούδια

Όταν πρόκειται να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε αυτό το oomph στο στέμμα, κάτι που πολλές γυναίκες βρίσκουν πραγματικά δύσκολο να αναδημιουργήσουν, υπάρχουν πολλές συμβουλές που μπορείτε να δείτε. Πρώτον, δοκιμάστε να ασκείτε τα μαλλιά σας όταν είναι μια παλιά μέρα. Τα καθαρά μαλλιά δεν έχουν ποτέ στυλ αλλά και μαλλιά λίγες μέρες. Μερικές φορές πληρώνει για να μην πλένεται!

Απλός Romantic Wedding Hairstyle with Fresh Flowers

Στη συνέχεια, στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα. Αυτό βοηθά να προσθέσετε ένταση στις ρίζες. Το στεγνό σαμπουάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απαλή οπίσθια αναδίπλωση και να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια πραγματική βούρτσα, εάν η κανονική σας βούρτσα δεν σας δίνει το αρκετά ομόφλο που ψάχνετε. Μην είστε τόσο πειρασμένοι όσο θα ήταν να φτάσετε για πολλά hairspray είτε. Αυτό μπορεί πραγματικά να ζυγίσει το βλέμμα σας προς τα κάτω, εκτός εάν επιλέγετε ένα σούπερ φως κρατήστε ένα, και αυτό θα προκαλέσει την τρίχα να πέσει επίπεδη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό δεν κάνει για τις καλές φωτογραφίες, εκτός αν σχεδιάζετε να έχετε τα μαλλιά σας και κορίτσι μακιγιάζ (ή τύπος) την ίδια μέρα.

23. Ρομαντικό νυφικό στυλ

Ίσως να είναι καλή ιδέα να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες του φόρεμά σας όταν το δοκιμάζετε, να μετρήσετε και γενικά να ψωνίσετε. Ο λόγος γι 'αυτό; Λοιπόν, θα πρέπει να δείξετε στον κομμωτή σας το είδος της φόρεμα που πρόκειται να φοράτε για να αποφασίσετε για τα καλύτερα ρομαντικά hairstyles για τα μακριά μαλλιά που σας επιτρέπουν να δείξετε τα πάντα μακριά.

Μοναδικός and Romantic Wedding Hairstyle

Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε, για παράδειγμα, είναι να κρύψετε ένα όμορφο πίσω κομμάτι σε μια γαμήλια εσθήτα φορώντας τα μαλλιά σας χαλαρά και μακρά.

Όταν πρόκειται για την ημέρα του γάμου σας, η λήψη αυτών των τελικών λεπτομερειών είναι σημαντική και συχνά αυτές είναι οι λεπτομέρειες που ξεχνιούνται στο μέσον της μεγάλης φρενίτιδας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε, και πολλές συζητήσεις διαβουλεύσεων, με το στυλίστρια μαλλιών σας, και ψωνίστε γύρω για να βρείτε το καλύτερο για το ob. Ο τακτικός σας κομμωτής μπορεί να μην είναι το σωστό άτομο για αυτή τη δουλειά, όσο και να είναι.

Πάνω απ 'όλα, έχετε λίγη διασκέδαση. Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει μέσα από τα ρομαντικά χτενίσματα για τα μακριά μαλλιά σας. Ας ελπίσουμε ότι σας έχουμε δώσει πολλές έμπνευση για να κάνουμε ακριβώς αυτό!

1

About

Check Also

21 Chic λευκά ακρυλικά καρφιά για την αντιγραφή

Contents1 11. Σχεδιασμός νυχιών με λωρίδες2 12. Λευκά νύχια + Λουλούδι Accent Nail3 13. Λευκά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =