Home / Ομορφιά / 23 τρόποι για να τραβήξει από την Θεά Faux Locs

23 τρόποι για να τραβήξει από την Θεά Faux Locs

Ψάχνετε για ένα νέο χτένισμα; Στη συνέχεια, θεωρήστε θεούς παρθένοι τόποι. Οι χώροι είναι υπερσύγχρονοι και θα ταιριάζουν σε όλους. Αγαπάμε τις θεότητες του Θεού και πιστεύουμε ότι και εσύ θα βρεθείς, έτσι βρήκαμε 23 από τους καλύτερους τρόπους να βγάλεις το στυλ. Υπάρχει μια ιδέα για τα μαλλιά για όλους, από τα φυσικά hairdos μέχρι τα ζωντανά χτενίσματα με έντονα χρώματα. Όποια και αν είναι τα στυλ που σας αρέσει, έχουμε μια ιδέα για εσάς. Ρίξτε μια ματιά, θα κλείσετε σύντομα το επόμενο ραντεβού σας!

1. Θεά Faux Locs Bob

Η πρώτη μας ιδέα για τα μαλλιά διαθέτει αυτό το όμορφο μπρονζέ μπρούμ. Το Bronde είναι μια τεχνική χρωματισμού που περιλαμβάνει ανάμειξη καφέ και ξανθιά μαζί με αποτέλεσμα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά με αντανάκλαση. Αυτό το χρώμα θα φανεί εκπληκτικό για το καλοκαίρι, ειδικά σε ένα bob. Αν το bob δεν είναι για σένα όμως, τα μπάλες faux locs θα φαίνονται υπέροχα περισσότερο.

Θεά Faux Locs Bob

2. Faux Locs με σγουράκια

Στη συνέχεια, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε αυτές τις εντυπωσιακές μποέμικες θέσεις! Οι τόποι Boho είναι σαν γοργόνα αλλά είναι λίγο πιο χαλαροί καθώς δεν έχουν το κύμα. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά φαίνονται εκπληκτικά όταν φοριούνται πολύ και όταν αξεσουάρ με μανσέτες. Τα μαλλιά σαν αυτά θα ταιριάζουν σε όλους.

Θεά Faux Locs with Curly Ends

3. Αλογοουρά Faux Locs

Ψάχνετε για ένα κομψό updo; Τότε αυτή η επόμενη ιδέα είναι για σας. Εδώ έχουμε πλαστά μέρη που έχουν γραφτεί σε αλογοουρά. Μας αρέσει αυτή η ιδέα για τα μαλλιά επειδή η δήλωση της κάνει. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε μια παρόμοια εμφάνιση ή ίσως να δοκιμάσετε μακρύτερους τόπους. Ένα χτένισμα σαν αυτό είναι ιδανικό για το καλοκαίρι.

Θεά Faux Locs Ponytail

4. Μακρά Θέματα Faux Faux

Η επόμενη ιδέα μας χαρακτηρίζεται από υπερβολικά μακρά θεούς με αξεσουάρ. Αγαπάμε αυτό το χτένισμα λόγω των κοχυλιών και του μήκους των μαλλιών. Τα κοχύλια φαίνονται τόσο όμορφα όταν φοριούνται στα μαλλιά. Μια κόμμωση όπως αυτή θα ήταν ιδανική για το καλοκαίρι ή τις διακοπές. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το glam look ή να επιλέξετε μικρότερες θέσεις.

Μακρύς Goddess Faux Locs with Shells

5. Σκούρο κόκκινο Faux Locs

Αν ψάχνετε για ένα νέο hairstyle, τότε εξετάστε και ένα νέο χρώμα μαλλιών. Εδώ έχουμε σκούρο κόκκινο faux θέσεις. Σκούροι κόκκινοι ήχοι όπως αυτό που χαρακτηρίζει είναι όμορφοι. Μπορείτε είτε να αναδημιουργήσετε μια παρόμοια εμφάνιση είτε, αν θέλετε μια πιο τολμηρή εμφάνιση, επιλέξτε ένα πιο φωτεινό κόκκινο χρώμα. Οι μακριές και σύντομες θέσεις θα φαίνονται υπέροχα με κόκκινο χρώμα.

Σκοτάδι Red Goddess Faux Locs

6. Μικρές Θέσεις Faux Faux

Νωρίτερα στη θέση μας χαρακτηρίσαμε ένα κομψό faux loc bob. Εδώ έχουμε μια άλλη ιδέα bob αλλά αυτή είναι σε διαφορετικό χρώμα και έχει αξεσουάρ. Αυτά τα παχύτερα μέρη χωρίς το κύμα φαίνονται καταπληκτικά με πλεκτά μανίκια και κορδόνια. Το μεγάλο πράγμα για την προσφορά είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε έγχρωμο καλώδιο σε οποιοδήποτε πάχος. Τα μαλλιά σαν αυτά θα ταιριάζουν σε όλους, μπορείτε να αφήσετε τα εξαρτήματα έξω επίσης.

Μικρός Goddess Faux Locs

7. Blonde Faux Locs

Φωτίστε το βλέμμα σας με χρυσές θεές όπως αυτές! Τα faux μέρη βρίσκονται σε ποικίλες αποχρώσεις, όπως ξανθιά, ξανθή ξανθή και σκούρα καφέ. Αυτή η ιδέα για τα μαλλιά είναι ιδανική για τις κυρίες που αναζητούν μια δήλωση που κάνει την κόμμωση. Τοποθεσία κομμωτή μαλλιών: Brampton, Οντάριο.

Ξανθιά Goddess Faux Locs for Summer

8. Θεά Faux Locs Half Updo

Έπειτα, έχουμε μια ιδέα για το στυλ για τα μέρη σας. Τα Goddes faux locs μπορούν να στρίψουν, να καρφωθούν, να δεθούν, να το ονομάσετε, σε τόσα όμορφα στυλ! Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε τα μαλλιά από το πρόσωπό σας και είναι μια μεγάλη ιδέα για όποιον θέλει ένα εύκολο, κομψό χτένισμα. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε μια παρόμοια εμφάνιση ή να δοκιμάσετε το ίδιο στυλ με μικρότερες θέσεις. Η μάρκα των μαλλιών είναι Nubian Goddess Beauty.

Θεά Faux Locs Half Updo

9. Μαύρη θεά Faux Locs

Ψάχνετε για ένα λαμπερό χτένισμα; Στη συνέχεια, αυτή η επόμενη επιλογή θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται! Εδώ έχουμε μακριές θέσεις που χωρίστηκαν στο πλάι και έχουν αξεσουάρ με μανσέτα. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό στυλ που θα ταιριάζει σε κανέναν. Οι τόμοι των θεών της Δυναμικής Κομμούνας χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το βλέμμα.

Υπέροχος Goddess Faux Locs with Cuffs

10. Υπόλοιπο αλεπού

Η επόμενη ιδέα είναι μοντέρνα και έντονη. Αυτά τα faux μέρη έχουν σχεδιαστεί σε μια υψηλή αλογοουρά. Υπάρχουν επίσης αξεσουάρ. Αυτό το χτένισμα θα φανεί εκπληκτικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το βλέμμα. Ίσως προσπαθήστε να κάνετε μικρότερες θέσεις, να τοποθετήσετε σε διαφορετικό χρώμα ή με διαφορετικά εξαρτήματα.

Υψηλός, Goddess Faux Locs Ponytail
1

About

Check Also

51 Κομψές κουρέματα Bob για να εμπνεύσει την επόμενη κοπή

Contents1 41. Blunt Lob + Blended Balayage με Λεπτές Στιγμές2 42. Γκρίζο Messy Angled Bob3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 82