Home / Παντελόνι / Εδώ είναι πώς να βρείτε μακρύ αθλητικό παντελόνι για ψηλές γυναίκες

Εδώ είναι πώς να βρείτε μακρύ αθλητικό παντελόνι για ψηλές γυναίκες

Εδώ είναι πώς να βρείτε μακρύ αθλητικό παντελόνι για ψηλές γυναίκες

Getty Images

Είμαι πεπεισμένος ότι τα κίνητρα για άσκηση και χαριτωμένα αθλητικά ρούχα συμβαίνουν πραγματικά χέρι-χέρι. Ακόμα κι αν δεν είστε ο τύπος για να πάρετε jazzed-up και να φορέσετε το πιο χαριτωμένο spandex στο κέντρο της γυμναστικής, φορώντας ρούχα που ταιριάζει καλά και φαίνεται ωραία μπορεί να ελαχιστοποιήσει τον εκφοβισμό όλων αυτών των καθρεφτών που σπρώχνουν σε σας από κάθε τοίχο.

Ωστόσο, η εύρεση αθλητικών παντελόνι που είναι αρκετά μεγάλη για ιδιαίτερα ψηλές γυναίκες μπορεί να είναι δύσκολη. Δεν πρέπει να είναι η περίπτωση ότι οι κυρίες με μακριά πόδια (τυχεροί εσείς) είναι βασικά αναγκασμένοι να φορούν capri pants στη μέση του χειμώνα μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να βρουν μακρά αθλητικά παντελόνια.

Πολλές μάρκες έχουν γίνει καταλαβαίνω σε αυτήν την ανάγκη και έχουν δημιουργήσει ειδικές "ψηλές" ή "εξαιρετικά μακρές" ενδύματα για τα εσώρουχά τους. Ανάλογα με το πόσο καιρό τα πόδια σας είναι, ίσως να είστε καλοί με 34 ιντσών inseam, ενώ κάποιοι μπορεί να τους θέλουν όσο το 36 "ή περισσότερο.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η αγαπημένη σας άσκηση - από τη γιόγκα μέχρι την περιστροφή και τη λειτουργία - βρήκαμε πέντε μάρκες που κάνουν τα ψηλά αθλητικά παντελόνια των γυναικών, τα οποία μπορείτε να ψωνίσετε σε αυτό το άρθρο.

02
από 06

Μυστικό της Βικτώριας

Εδώ είναι πώς να βρείτε μακρύ αθλητικό παντελόνι για ψηλές γυναίκες

Μυστικό της Βικτώριας

Ναι αλήθεια! Αγοράστε το online κατάστημα ειδών ένδυσης της Victoria's Secret για τα παντελόνια και τις γκέτες της γιόγκα και θα βρείτε ψηλές επιλογές που έχουν εντομές έως και 36 "μακράς διάρκειας, αλλά βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε διπλά το μήκος του ενδιάμεσου τμήματος. η εξαιρετικά μακρά επιλογή, αλλά τα παντελόνια που γίνονται σε πετσετάκι ή βελούδο ή σε αυτά που έχουν ειδικά σχέδια, είναι συνήθως εποχιακά και έρχονται μόνο σε μήκος 33 "ή 34".

Το «παντού» φέρει περισσότερες από δώδεκα εκτυπώσεις και μακρά και πολύ μακρά μήκη. Η «πιο αγαπημένη» γιογκογιάζ έρχεται σε σύντομο, κανονικό και μακρύ μήκος.

03
από 06

Αθλητής

Εδώ είναι πώς να βρείτε μακρύ αθλητικό παντελόνι για ψηλές γυναίκες

Αθλητής

Ενώ τα μακριά παντελόνια του Athleta δεν θα δουλέψουν για το πολύ ψηλή γυναίκα, η επιλογή τους 35 ιντσών θα λειτουργήσει για τις περισσότερες γυναίκες που έχουν ύψος περίπου 5'11 ". Εκτός από τη γιόγκα και τα παντελόνια που τρέχουν, προσφέρουν επίσης παντελόνια σκι και snowboard - και ως ψηλή γυναίκα που αρέσει στο snowboard, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρούμε παντελόνια ανθεκτικά στα χιόνια που είναι αρκετά μακριά. Ορισμένα από τα εργαλεία της Athleta μπορεί να σας χτυπήσουν ως υπερτιμημένα, αλλά είναι γενικά καλά κατασκευασμένα και θα διαρκέσουν όσο φροντίζετε.

Το παντελόνι αστραγάλου 'Reflection Aspire' έρχεται σε ψηλά μεγέθη 4-16 και τα καλσόν 'Quest Chaturanga' έρχονται επίσης σε ψηλά μεγέθη S-XL.

04
από 06

Λούσι

Εδώ είναι πώς να βρείτε μακρύ αθλητικό παντελόνι για ψηλές γυναίκες

Λούσι

Όπως και η Athleta, η Lucy είναι ένα αθλητικό κατάστημα φθοράς που προσφέρει μακρά αθλητικά παντελόνια που θα δουλέψουν για τις περισσότερες γυναίκες. Τα "ψηλά" παντελόνια τους έχουν 35,5 ιντσών, οπότε αν δεν έχετε εξαιρετικά μακριά πόδια, θα εργάζονται για γυναίκες μέχρι περίπου 5'11 "ή 6'0" ύψος.

Τα παντελόνια "Hatha" έρχονται σε μικρά, κανονικά και μεγάλα μεγέθη από το XXS ως το XL, όπως και οι γκέτες του Studio Hatha.

05
από 06

Long Tall Sally

Εδώ είναι πώς να βρείτε μακρύ αθλητικό παντελόνι για ψηλές γυναίκες

Long Tall Sally

Το Long Tall Sally είναι ένα βρετανικό κατάστημα ειδών ένδυσης που κάνει αργά το δρόμο του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επειδή δεν είναι ειδικά αφιερωμένο στην άσκηση, η επιλογή τους για την ένδυση στο γυμναστήριο είναι αρκετά περιορισμένη. Ωστόσο, αξίζουν μια αναφορά, επειδή μερικά από τα αθλητικά τους παντελόνια έρχονται με ενδύματα έως και 36 ". Δεν είναι πάρα πολύ άθλια, αλλά ελπίζω να συνεχίσουν να επεκτείνουν τις προσφορές τους για να συμπεριλάβουν τις ίδιες 37 και 38 επιλογές να διατίθενται σε παντελόνια και τζιν! Κάποιος μπορεί μόνο να ελπίζει, σωστά?

Camo τυπωμένη γκέτες με 36 "inseam, $ 59. Κασέτες Capri με 26" inseam, $ 38.

06
από 06

Παλαιό Ναυτικό

Εδώ είναι πώς να βρείτε μακρύ αθλητικό παντελόνι για ψηλές γυναίκες

Παλαιό Ναυτικό

Το Old Navy έχει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία τόσο από τις ενεργές κορυφές όσο και από τα ενεργά πυθμένα για ψηλές γυναίκες. Τα στυλ ποικίλλουν από τα παντελόνια εκγύμνασης για εκγύμναση μέχρι τα παντελόνια γιόγκα, τις γκέτες και τα καλσόν καθώς και τα σορτς. Προσέξτε, ωστόσο, ότι τα μεγάλα μεγέθη του Old Navy είναι διαθέσιμα μόνο στο διαδίκτυο, ενώ τα μήκη κοπής είναι δύσκολο να βρεθούν και αναφέρονται μόνο με ακρίβεια για μορφές πλήρους μήκους. (Προτείνουμε την ανάγνωση των αναθεωρήσεων για βοήθεια στην εύρεση της κατάλληλης προσαρμογής.) Οι "ψηλές" γκέτες έχουν 34 ιντσών.

Τα κορδόνια συγκομιδής Go-Dry με θήκη πλέγματος, $ 26. Ρυθμιζόμενο παντελόνι γιόγκα με φαρδιά πόδια, $ 20.

1

About

Check Also

10 Διασκεδαστικοί τρόποι να φοράτε σορτς την άνοιξη αυτή

01 του 11 Contents1 Πώς να βάλει μαζί ένα φόρεμα φόρεμα σορτς2 Jean Σορτς3 Παντελόνια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 50