Home / Παντελόνι / Ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια για να φοράτε με περικομμένα παντελόνια;

Ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια για να φοράτε με περικομμένα παντελόνια;

Ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια για να φοράτε με περικομμένα παντελόνια;

Τα περικομμένα παντελόνια έρχονται σε ποικίλα σχήματα και μήκη. Για χάρη αυτού του άρθρου, τα κομμένα παντελόνια αναφέρονται σε παντελόνια με ελαστικά που πέφτουν κάπου μεταξύ του μέσου μοσχαριού και του γόνατος, σε αντίθεση με τα λιγότερο ευπροσάρμοστα, αστράγαλο ή capri pants.

Σε μερικούς τρόπους, τα κομμένα τζιν ή παντελόνια δεν διαφέρουν από τα άλλα ρούχα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν τι θα κάνει και δεν θα φανεί καλός μαζί τους. Το ύφος και τα υφάσματα της στολής σας. το σχήμα του σώματός σας? και φυσικά, το χρώμα και την εποχή.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα πράγματα, έχω βάλει μαζί μια λίστα με στυλ παπουτσιών που λειτουργούν με κομμένα παντελόνια. Έχω επίσης αναφέρει κάποιες εμφανίσεις που σίγουρα θα θέλετε να αποφύγετε.

Καλύτερα παπούτσια να φορέσετε με περικομμένα παντελόνια

Flip-Flops ή λουριά: Αυτά είναι υπέροχα παπούτσια για μια δροσερή, καλοκαιρινή εμφάνιση. Τα σανδάλια με επίπεδη λουριά θα δουλέψουν ωραία, αλλά με παντελόνια όπως αυτά, εσύ μπορώ έχουν και μια φτέρνα. Και στις δύο περιπτώσεις, θα θελήσετε να αναζητήσετε ένα σανδάλι που είναι ισορροπημένο από μόνο του. Για παράδειγμα, σανδάλια με φαρδιές λουρίδες θα πρέπει να έχουν ουσιαστικά τακούνια. Για τα παπούτσια με ιμάντες λεπτότερες αναζητήστε λεπτό τακούνια.

Αντλίες Αντλία και Peep Toes: Για να προσθέσετε λίγο βερνίκι και τάξη, σκεφτείτε αρκετά παπούτσια για φόρεμα, όπως αντλίες με άκρες και κούκλες με μεσαίου ύψους κλασσικά τακούνια. Θα προσθέσουν λίγη θηλυκότητα και στυλ στο μίγμα. Αποφύγετε τα τακούνια που είναι εξαιρετικά υψηλά ή υπερβολικά χοντρά, καθώς πιθανότατα θα μειώσουν το ντύσιμο.

Σανδάλια με σφήνα: Τα περιτυλιγμένα παντελόνια και τα σανδάλια με τα σφηνάκια είναι φυσικός και ελκυστικός συνδυασμός. Αλλά, δεδομένου ότι οι σφήνες είναι ογκώδεις από τη φύση, θα θελήσετε να είστε σίγουροι ότι η κορυφή του παπουτσιού δείχνει όσο το δυνατόν περισσότερο το δέρμα. Θα θελήσετε επίσης να ψάξετε για παπούτσια που δεν είναι υπερβολικά περίπλοκα, μήπως φαίνονται πολύ βαριά για το υπόλοιπο του εξοπλισμού σας.

Μπαλέτα και αλεπούδες: Έχοντας εδώ και πολύ καιρό το ύφος της επιλογής τόσο με capris, όσο και με μικρότερα κομμένα παντελόνια, θα μπορούσε να σας προκαλέσει έκπληξη ότι τα μπαλαρίνια διαμερίσματα πραγματικά λειτουργούν μόνο καλά περίπου το ήμισυ του χρόνου. Αποφύγετε τους εάν αισθάνεστε ότι τα πόδια σας είναι βαριά ή κοντό, ή αν τα παντελόνια σας είναι πολύ φαρδιά ή σε μεγάλη πλευρά.

Ψηλές μπότες: Οι μπότες ή οι μπότες του γόνατου που πέφτουν ακριβώς κάτω από το γόνατο είναι ιδανικές με παντελόνια και τζιν που έχουν μια ευρύτερη περικοπή, όπως τα gauchos. Επίπεδη ή τακούνια, δεν έχει σημασία. Το βλέμμα είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και μπορεί να λειτουργήσει με καλσόν ή γυμνά πόδια.

Τακούνια γατάκι: Όταν πρόκειται για κομμένα παντελόνια, τα τακούνια γατάκια δουλεύουν μακριά καλύτερα από διαμερίσματα για μικρότερες γυναίκες. Ως πρόσθετο επίδομα, θα προσθέσουν λίγο βερνίκι στη στολή. Στραγγαλιστικά σανδάλια, διαφάνειες και αντλίες με τα τακούνια γατάκια θα λειτουργήσουν καλά. Αλλά και πάλι, θα πρέπει να κολλήσετε με απλούστερα στυλ, έτσι ώστε να μην συντρίψετε το υπόλοιπο της στολή.

1

Πρόσθετες συμβουλές

 • Αποφύγετε τα βαριά παπούτσια: Παπούτσια που καλύπτουν όλη την κορυφή του ποδιού σας. έχουν μεγάλα, χοντρά τακούνια. ή να φανεί ογκώδης με κάποιο άλλο τρόπο μπορεί να σπάσει το βλέμμα της στολή.
 • Δείτε το χρώμα: Φανταστείτε να βλέπετε ένα προφίλ του εαυτού σας στη στολή που σχεδιάζετε. Τώρα φανταστείτε τι θα έμοιαζε αν στρέψατε, ώστε να μπορούσατε να δείτε μόνο τα σχήματα και τα χρώματα. Θέλετε η εμφάνισή σας να έχει μια φυσική ροή αντί να φαίνεται ασταθής σαν να φτιάξατε διαφορετικά μπλοκ χρώματος. Για το λόγο αυτό, τα παπούτσια που έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα των παντελόνι σας δεν είναι συνήθως μια καλή επιλογή. Θα σπάσουν την εμφάνιση, δίνοντάς σας αυτή την ασήμαντη εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά, η στενή προσαρμογή των παπουτσιών σας με το παντελόνι, την κάλτσα ή τον τόνο του δέρματος, θα δώσει σε ολόκληρη την στολή μια καλή, εύκολη και φυσική ροή.
 • Κρατήστε το απλό: Οι βαριές εκτυπώσεις, τα παπούτσια με μπλοκαρισμένα χρώματα ή τα παπούτσια που κατά τα άλλα είναι πολύ απασχολημένα μπορούν να καταστρέψουν τα κομμένα παντελόνια, επειδή συναντώνται στην κορυφή με τα πόδια αντί για το ύφασμα. Αυτό, πάλι, θα σας δώσει αυτό το μη ελκυστικό σπασμένο ή μπλοκάρισμα εμφάνιση. Αντ 'αυτού, θέλετε να επιτύχετε αυτή την κομψή, φυσική ροή. Όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο.

Υποδήματα προς αποφυγή με περικομμένα παντελόνια

Αν δεν ανήκει σε κάποιο πείραμα της μόδας ή σε άλλο είδος επαναστατικής κίνησης, θα πρέπει να αποφεύγετε τα ακόλουθα υποδήματα.

 • Cross-Trainers
 • Παπούτσια σε χρώματα που έρχονται σε αντίθεση με τα παντελόνια σας.
 • Παπούτσια με πολυάσχολες ή βαριές εκτυπώσεις.
 • Oxfords
 • Ογκώδη παπούτσια
 • Μπότες ποδιών
 • Σφράγιση
 • Κάλτσες
1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 17