Home / Φούστες / Πώς να φοράτε φούστα ή φόρεμα

Πώς να φοράτε φούστα ή φόρεμα

Πώς να φοράτε φούστα ή φόρεμα

Ενημερώθηκε από τον Taylor Davies

Πίσω το 2012, όταν η Angelina Jolie έλαμψε το πόδι της στα Όσκαρ, η εξαιρετική στράπλες μαύρη κόκκινη χαλί φόρεμα προκάλεσε μια άμεση (και εξακολουθεί να πηγαίνει-ισχυρή) formalwear τάση των φορεμάτων με τολμηρές σχισμές.

Φορέματα και φούστες με σχισμές είναι στην πραγματικότητα μια μάλλον κλασσική επίσημη εμφάνιση και είναι μια σέξι λεπτομέρεια styling από τις μέρες του Παλαιού Χόλιγουντ. Ενώ οι σχισμές των μηρών μπορεί να αντηχούν στον κόκκινο χαλί, στην πραγματική ζωή μπορείτε να πάρετε πολύ κτύπημα για το κουπόνι μόδας σας με μια πιο μέτρια σχισμή που δεν είναι τόσο δραματική.

 

Δεν είναι μόνο σέξι σχισμές, είναι κολακευτικό! Για παράδειγμα, οι γυναίκες ηλικίας 50 ετών και άνω μπορούν να φορούν σχισμές για να μεταφέρουν μακρύτερες φούστες και φορέματα χωρίς να ψάχνουν ματρόνια. Οι μικρότερες γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ισχυρό κάθετο στοιχείο της σχισμής για να φανούν ψηλότερα και πιο λιτά.

Το τέχνασμα για να φορέσετε μια σχισμή είναι να βεβαιωθείτε ότι δείχνετε μόνο αυτό που θέλετε να επιδείξετε, επειδή το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια "δυσλειτουργία της ντουλάπας".

Εδώ είναι οι καλύτερες συμβουλές μας για να φορέσετε ένα σχισμένο φόρεμα ή φούστα:

 • Αφήστε τις κοπές των υψηλών μηρών στις διασημότητες. Το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να κάνετε είναι προτείνω ένα μικρό δέρμα, μην το εκθέτετε όλα. Είναι η ιδέα της σχισμής που το κάνει σέξι - απλά μια μικρή σχισμή (όπως η φούστα του Michael Kors του Blake Lively, που απεικονίζεται) είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεσαι για να πάρεις τα μυαλά των ανθρώπων να περιστρέφονται.
   
 • Ελέγξτε το Spanx σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείξετε όταν καθίσετε είναι το πόδι της φθοράς θεμελίωσης σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι οποιοδήποτε εργαλείο διαμόρφωσης σώματος είναι πολύ έξω από το εύρος της σχισμής. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε μια δημόσια ματιά είναι να ασκείτε καθιστικό, να στέκεστε και να χορεύετε, στο σπίτι πριν φύγετε.
   
 • Φοράτε σωλήνα ή καλσόν. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να γυμνάζεστε με μια σχισμή, μην αποφεύγετε την κάλτσα - ιδιαίτερα μαύρη κάλτσα που είναι κομψή και πάλι, ή ακόμα και δίχτυα - για να σας δώσουμε λίγο περισσότερη κάλυψη από τα γυμνά πόδια.
   
 • Πάμε πολύ. Αγαπάτε το βλέμμα των μακριών φούστες και φορέματα, αλλά μην αγαπάτε το γεγονός ότι όλο αυτό το ύφασμα σας κάνει να φαίνεστε λίγο πολύ gothic; Δοκιμάστε μια μεγαλύτερη σιλουέτα με μια σχισμή για μια απλή επιδιόρθωση μόδας.
   
 • Στεγνώστε το. Μια υπερβολικά υψηλή σχισμή είναι μια εύκολη λύση. απλά βεβαιώστε το λίγο για περισσότερη κάλυψη.
   
 • Πηγαίνετε εύκολα στο υπόλοιπο βλέμμα. Τα πράγματα μπορούν εύκολα να φτάσουν σε "υπερβολική εμφάνιση" αν προσπαθήσετε να προσθέσετε μια κορυφαία δήλωση, ογκώδη αξεσουάρ, περίτεχνα παπούτσια με δαντέλες ή άλλα στοιχεία που αποσπούν την προσοχή σας στη στολή σας. Αφήστε την σχισμή να πάρει στο επίκεντρο και να μετριάσετε το υπόλοιπο της εμφάνισής σας. Μια απλή κορυφή και κόσμημα που δεν αποσπά την προσοχή θα κάνει θαύματα.
   
 • Δεν χρειάζεστε τέλεια πόδια. Δεδομένου ότι δεν θα (ελπίζω) θα ωθήσετε όλο το πόδι σας από τα φορέματα σας με σχισμές (όπως η Angelina Jolie κάνει), μόνο ένα κομμάτι του ποδιού θα peek έξω μέχρι να καθίσετε, και ακόμη και τότε μπορείτε να διασχίσετε τα πόδια σας, έτσι ώστε η σχισμή είναι στο κάτω μέρος και λιγότερο δείχνει τα πόδια. Αυτή είναι μια εποχή που μετράει ο βρόχος και η spot-on κομψότητα γιατί μπορεί να δείχνει πολλά πόδια.
   
 • Πήγαινε με τακούνια. Τίμια? Αυτό που δεν φαίνεται καλύτερα από ένα κομμάτι ύψους. Μια ψηλότερη φτέρνα θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα με τη σχισμή. Οι λεπτομέρειες του αστραγάλου (μπότες αστράγαλος, αστράγαλος αστράγαλο) λειτουργούν επίσης πολύ καλά με τη σχισμή και προσθέτουν στο βλέμμα.
   
 • Μην το πάρετε στη δουλειά. Αν δεν είναι μια πολύ μικρή / μέτρια σχισμή (όπως στο πίσω μέρος μιας φόρμας φούστας), αυτό είναι ένα βλέμμα (όπως σούπερ κορυφές ή πολύ κοντές φούστες) που είναι καλύτερο φθαρμένο κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας. Εάν τολμάτε να φορέσετε τη φούστα σχισμής για εργασία (με μια φούστα μολύβι για παράδειγμα) ζευγάρετε με μια πολύ συντηρητική κορυφή για να εξισορροπήσετε τη σεξουαλικότητα.
  1

  About

  Check Also

  Street Style Inspiration: Πώς να φοράτε φούστα denim

  01 από 09 Contents1 Πώς αστέρια στυλ δρόμου φοράνε φούστες denim τώρα2 Αναβαθμίστε μια φούστα …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  15 − 9 =