Home / αξεσουάρ / Ποια είναι μερικά μη μαύρα χρώματα τσάντας που είναι ευπροσάρμοστα;

Ποια είναι μερικά μη μαύρα χρώματα τσάντας που είναι ευπροσάρμοστα;

Οι γυναίκες που θέλουν να αξιοποιήσουν περισσότερο τις τσάντες τους, ειδικά αν θέλουν να αποθέσουν μεγάλα δολάρια σε ένα επενδυτικό κομμάτι, είναι πιθανό να αγοράσουν μαύρες τσάντες πάνω από οποιοδήποτε άλλο χρώμα, επειδή το μαύρο είναι πάντα μέσα και πηγαίνει σχεδόν με τα πάντα. Έτσι μπορείτε να περιμένετε να το χρησιμοποιήσετε για πολλά χρόνια. Αλλά προτού να πάτε και να αγοράσετε ακόμααλλο μαύρη τσάντα, μην ξεχνάτε ότι το μαύρο δεν είναι το μόνο ευέλικτο χρώμα τσάντας που μπορείτε να έχετε. Ενώ μπορεί να είναι αρμονική με πολλά χρώματα, μπορεί να τραβήξει πραγματικά μια πολύχρωμη στολή, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αυτά τα τέσσερα χρώματα τσάντας είναι εξίσου ευέλικτα από τα μαύρα και λειτουργούν και κομψά.

Γυναίκα holding metallic handbag

Kirstin Sinclair / Getty Images

Οι μεταλλικές τσάντες, είτε είναι χρυσό, ασήμι, χαλκός, ή οποιαδήποτε άλλη μεταλλική απόχρωση, είναι απίστευτα ευπροσάρμοστες. Δεν γνωρίζουν επίσης καμιά εποχή, που σημαίνει ότι μπορείτε να τους μεταφέρετε όλο το χρόνο. Μια μεταλλική τσάντα θα εναρμονιστεί με κάθε χρώμα που φορούσε, θα ντύσει μια πιο casual ρούχα ή θα προσθέσει μια γροθιά στυλ και glam σε ένα βασικό ζεύγος τζιν και μια κορυφή. Μια μεταλλική είναι σαν μια μαύρη τσάντα με προσωπικότητα: Λειτουργεί εξίσου καλά, αλλά φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν μεταφέρεται. Εκτός από τις τσάντες χειρός, το μεταλλικό είναι μια ευέλικτη επιλογή αξεσουάρ γενικά.

02
από 04

Πράσινος

Μόδα Blogger Eleonora Carisi wears a Fendi suit with a Gucci bag during Paris Fashion Week

Kirstin Sinclair Getty Images Διασκέδαση / Getty Images

Το πράσινο συχνά ονομάζεται "έγχρωμο ουδέτερο" επειδή είναι ένα χρώμα που είναι τόσο ευπροσάρμοστο όσο ένα ουδέτερο ουδέτερο απόχρωση που σημαίνει χρώματα όπως το ναυτικό, το καφέ, το γκρι, το μαύρο και το μαύρισμα. Μια πράσινη τσάντα δεν θα προσθέσει μόνο μια λαμπρή γροθιά σε μια σκοτεινή, ουδέτερη χρωματισμένη στολή, αλλά θα συμπληρώσει επίσης σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα που μπορεί να φορέσετε χωρίς να κοιτάξετε έξω από τη θέση. Συνδυασμοί όπως ροζ και πράσινο, μοβ και πράσινο, κοράλλι και πράσινο, και κίτρινο και πράσινο είναι απλά πανέμορφοι. Ενώ πολλές πράσινες αποχρώσεις θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για την ντουλάπα σας, μακράν η πιο ευπροσάρμοστη σκιά είναι ένα λαμπερό πράσινο χορτάρι. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το πράσινο χρώμα έχει τη δυνατότητα να ανακουφίσει το άγχος και να δημιουργήσει ένα ηρεμιστικό συναίσθημα - δεν θα μπορούσε να βλάψει να το δοκιμάσει, σωστά?

 

03
από 04

Ηλιοκαμένος

ΕΝΑ guest is wearing a bag from Loewe seen in the streets of Milan during Milan Fashion Week

Timur Emek / Getty Images Διασκέδαση / Getty Images

Tan τσάντες που εμπίπτουν στην κατηγορία μπεζ, μέσης-καφέ ή κονιάκ είναι απίστευτα χρήσιμες. Αυτά τα χρώματα πηγαίνουν σχεδόν με τα πάντα στο ντουλάπι σας, συμπεριλαμβανομένων αυτών των δύο βασικών, σκούρο καφέ και μαύρο. Τα χρώματα στη μαύρη σειρά είναι αληθινά ουδέτερα που έχουν υποτιμηθεί και αφήνουν το ντύσιμό σας να μιλάει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη χρήση από μια τσάντα με μαύρη τσάντα και ως μπόνους, δεν θα χρειαστεί να αλλάζετε την τσάντα σας τόσο συχνά.

04
από 04

Βάσκας

Μόδα editor at Garage magazine Michelle Ellie during Paris Fashion Week

Kirstin Sinclair / Getty Images Διασκέδαση / Getty Images

Το φρούτο θεωρείται ένα παγκοσμίως κολακευτικό χρώμα, που σημαίνει ότι όλοι οι αποχρώσεις του δέρματος φαίνονται υπέροχοι σε αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή το teal είναι ένα πολύ ζεστό μπλε χρώμα. Ως χρώμα έμφασης για τις τσάντες, αυτή η σκιά είναι επίσης καθολική επειδή, όπως και το πράσινο, συμπληρώνει τα περισσότερα άλλα χρώματα χωρίς να φανεί υπερβολικά εκρηκτικό ή εκτός τόπου. Συνδυασμοί όπως ροζ ρούχα και χειροποίητα τσάντες, ένα κοράλλι πουλόβερ και πορτοφόλι, ένα μωβ φόρεμα και τσάντα συμπλέκτη είναι όλα υπέροχα και κολακευτικά. Αυτή η χροιά κάνει επίσης μια δήλωση με ουδέτερα ρούχα σε γκρι, ναυτικό, μαύρο, καφέ, μαύρισμα και χακί.

1

About

Check Also

Πώς να βρείτε την καλύτερη τσάντα για τον τύπο του σώματός σας

Η εύρεση της τέλεια τσάντα για σας δεν είναι μόνο για τις τελευταίες μορφές και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 47 =