Home / Φιλία / Μπορείτε να το κάνετε αυτό! Συμβουλές για την Μικρή Συζήτηση με τους Ξένους

Μπορείτε να το κάνετε αυτό! Συμβουλές για την Μικρή Συζήτηση με τους Ξένους

Μπορείτε να το κάνετε αυτό! Συμβουλές για την Μικρή Συζήτηση με τους Ξένους

Κάνοντας μικρές συζητήσεις με τους ξένους απαιτείται εάν θέλετε να γνωρίσετε ανθρώπους και να γίνετε φίλοι. Σκεφτείτε το, ο καθένας από τους φίλους σας ήταν ξένος σε σας σε κάποιο σημείο της ζωής σας. Αλλά ακόμα, η συζήτηση με κάποιον που δεν γνωρίζετε πραγματικά μπορεί να είναι τρομακτικό. 

Είναι διαφορετική η κουβέντα με έναν ξένο από τους ανθρώπους σε μια επιχειρηματική λειτουργία ή ένα οικογενειακό πάρτι, για παράδειγμα. Αλλά οι άνθρωποι που βλέπετε και κάπου στην πορεία της καθημερινής σας ρουτίνας είναι πρωταρχικοί υποψήφιοι για φιλία.

Δεδομένου ότι δεν γνωρίζετε τίποτα γι 'αυτά, επιλέξτε γενικά θέματα και χρησιμοποιήστε ορισμένα μικρά βασικά για να συζητήσετε αργά πιο βαθιά μέχρι να μπορέσετε να συνδεθείτε σε ένα θέμα όπου μπορεί να έχετε κάποιο αμοιβαίο ενδιαφέρον. 

Πώς να σπάσει ο πάγος και να κάνουμε μικρές συνομιλίες

Η συζήτηση με τους ξένους σας δίνει πρακτική για εκείνους τους χρόνους στη ζωή όπου θα χρειαστεί να κάνετε μια πραγματικά μεγάλη εντύπωση. Εάν είστε συνηθισμένοι να μιλάτε με ανθρώπους σε μια συνήθη βάση, δεν θα παρασυρθείτε όταν είστε νευρικοί.

Επίσης, όπως είπε κάποτε ο Will Rogers: "Ένας ξένος είναι απλά ένας φίλος που δεν έχω γνωρίσει ακόμα". Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αναπτυχθούν οι φιλίες, γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Εδώ είναι μερικά παγοθραυστικά που λειτουργούν καλά με τους ξένους.

Σχόλιο σχετικά με κάτι στις ειδήσεις

Θυμηθείτε, ο στόχος σας στην αναφορά ενός ειδησεογραφικού στοιχείου είναι να βρείτε κάτι θετικό για να χτίσετε περισσότερη συζήτηση. Αποφύγετε θέματα όπως η πολιτική, το φύλο ή η θρησκεία, καθώς αυτά τα θέματα είναι πιο κατάλληλα για συζήτηση μεταξύ φίλων.

Αντ 'αυτού, φέρτε ένα δημοφιλές θέμα που έχει πάρει πολύ το παιχνίδι στις ειδήσεις.

Είναι καλή ιδέα να διαβάσετε το χαρτί ή να μεταβείτε στο διαδίκτυο για να δείτε τα πιο πρόσφατα νέα θέματα πριν να φύγετε από το σπίτι, ώστε να είστε έτοιμοι με κάτι να πείτε.

1

Συμπληρώστε ένα στοιχείο αξεσουάρ

Μια άλλη τακτική για να ανοίξετε μια μικρή ομιλία είναι να συμπληρώσετε τα αξεσουάρ που φορά κάποιος: κοσμήματα, ποτήρια, πορτοφόλια, παπούτσια, ρολόγια, γραβάτες, μανικετόκουμπα, καρφίτσες κ.λπ..

Αποφύγετε να κάνετε ένα σχόλιο για το ρούχο ή τη γενική εμφάνιση κάποιου, καθώς μπορεί να βγει σαν να παίζετε ή να τον χτυπήσετε. Δημιουργώντας ένα γνήσιο σχόλιο για ένα εξάρτημα είναι πολύ πιο αποδεκτό.

Ρωτήστε για τη συσκευή τους

Όλοι φαίνεται να έχουν ένα κινητό τηλέφωνο, έναν υπολογιστή ή άλλο gadget στο χέρι αυτές τις μέρες, γι 'αυτό ρωτήστε κάποιον εάν χρησιμοποιούν ένα iPhone ή ένα Bluetooth ακουστικό και πώς τους αρέσει. Είναι πιθανό να σας πω εάν θα αγοράσουν το ίδιο πράγμα πάλι ή θα σας δώσουν το όνομα μιας άλλης έκδοσης που μπορούν να προτείνουν αντ 'αυτού. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να μιλάνε για τα gadget τους, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να τους ανοίξουν.

Συνομιλία Σχετικά με τον καιρό

Ο καιρός συχνά αναφέρεται ως κάτι που πρέπει να αποφύγετε όταν κάνετε μικρές συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι εξακολουθεί να είναι καλό ανοιχτήρι με ξένους, αν χρησιμοποιήσετε κάποιες λεπτομέρειες. Αντί να πούμε, "Ο καιρός είναι καλός", λένε αντ 'αυτού, "Τι ζεστή μέρα αποδείχθηκε ότι είναι! Τι κάνεις σήμερα το απόγευμα;

Ή, να τους ρωτήσετε για κάτι σχετικά με τον καιρό, όπως: "Δεν ήμουν σε θέση να μάθω αν θα βρέξει. Έχουμε ένα πικνίκ έρχεται επάνω έτσι ελπίζω ότι όχι. "

Εστιατόρια Συστάσεις

Ρωτήστε κάποιον εάν μπορεί να προτείνει ένα καλό εστιατόριο για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Πείτε κάτι σαν: "Πάω τη φίλη μου για το γεύμα για τα γενέθλιά της αύριο. Ξέρετε ένα καλό μέρος;" Ή, "Πρέπει να βρούμε ένα διασκεδαστικό αλλά σε λογικές τιμές μέρος για να πάρει τη μαμά μου έξω για τα γενέθλιά της. Έχετε μια πρόταση;"

Το να ζητάς πού να φάει κανείς γενικά θα ζητήσει από κάποιον να σου δώσει τη σέσουλα στα αγαπημένα του μέρη, η οποία συνήθως συνοδεύεται από περισσότερες προσωπικές πληροφορίες, όπως τα μέρη που σχεδίαζαν εκεί, το γεγονός ότι πηγαίνουν κάθε χρόνο για μια ειδική εκδήλωση ή γιατί τους αρέσει η ατμόσφαιρα. Θα μπορούσαν να συστήσουν ένα εστιατόριο και στη συνέχεια να προσθέσουν, "Πηγαίνουμε εκεί όλη την ώρα!" ή "πήραμε τη θεία μου εκεί την περασμένη εβδομάδα και την αγάπησε." Μπορείτε να τους ρωτήσετε περισσότερες ερωτήσεις με βάση αυτό που λένε και αυτό θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε τη συζήτηση.

Όχι κάθε συζήτηση που έχετε με έναν ξένο θα οδηγήσει σε μια φιλία κάτω από τη γραμμή, αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρετε.

1

About

Check Also

Πώς να δώσετε ένα ειλικρινές συμπλήρωμα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δώσατε στον φίλο σας μια φιλοφρόνηση; Είναι πραγματικά εύκολο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 88