Home / Φιλία / Χειρόγραφες σημειώσεις σημαίνει πολλά για ένα φίλο. Εδώ είναι πώς να τα κάνετε σωστά

Χειρόγραφες σημειώσεις σημαίνει πολλά για ένα φίλο. Εδώ είναι πώς να τα κάνετε σωστά

Χειρόγραφες σημειώσεις σημαίνει πολλά για ένα φίλο. Εδώ είναι πώς να τα κάνετε σωστά

Ποιος γράφει γράμματα πια; Δεν διδάσκουν ακόμη χειρόγραφα στο σχολείο αυτές τις μέρες. Αλλά ακριβώς γι 'αυτό πρέπει να γράψετε μια φίλη σας μια φορά μια στιγμή. Αυτό το γράμμα μπορεί να είναι κάτι που ο φίλος σας κρατά για χρόνια, ξαναβάζοντας το κάθε φορά που αισθάνεστε κάτω ή χάσετε. Οι επιστολές που λένε σε έναν φίλο που τους τραβάτε ή είστε ευτυχείς να τις έχετε στη ζωή σας μπορούν να γυρίσουν μια κακή μέρα ή να δώσουν στον φίλο σας την εμπιστοσύνη σε μια από αυτές τις πραγματικά φοβερές ημέρες όπου τίποτα δεν πηγαίνει το δρόμο σας.

Χειρόγραφες κάρτες και επιστολές μπορούν να καλλιεργήσουν φιλία με διαρκή τρόπο.

Είναι σπάνιο να λάβετε ένα χειρόγραφο επιστολή σήμερα

Ο τρόπος που μιλάμε σήμερα είναι γρήγορος και συχνά απρόσωπος. Μπορούμε να στείλουμε ένα τιτίβισμα σε κάποιον που να λέει ευτυχισμένα γενέθλια αντί να γράψει μια κάρτα. Μπορούμε να τους πούμε ότι σκεφτόμαστε γι 'αυτούς μέσω ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα τοποθετηθεί σε ένα ηλεκτρονικό κουτί και δεν θα ξανακοιτάξει ξανά.

Αλλά μια χειρόγραφη κάρτα είναι κάτι διαφορετικό. Εάν θέλετε πραγματικά να δείξετε στον φίλο σας ότι τους σκέφτεστε, αφιερώστε χρόνο για να γράψετε μια σημείωση με το χέρι. Αυτό θα πάρει την προσοχή του φίλου σας από το λεπτό που βλέπουν το φάκελο που διανέμεται μεταξύ του σωρού των λογαριασμών που λαμβάνουν στο γραμματοκιβώτιό τους μέχρι τη στιγμή που το ανοίγουν και το βάζουν στο γραφείο τους. Δεν είναι εύκολο να πετάξετε μια χειρόγραφη επιστολή. Υπάρχει κάτι για αυτό που σας κάνει να θέλετε να το κρεμάσετε.

Λεπτομέρειες μεμονωμένων ατόμων Κάντε ιδιαίτερες επιστολές

Ακόμα και να γράφετε κάτι τόσο απλό όσο το "Σκέφτομαι για σένα" μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ημέρα του φίλου σας.

Αλλά αν θέλετε πραγματικά να τους δείξετε ότι είναι ειδικά για σας, επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά. Κάντε τα στοιχεία της επιστολής ή της σημείωσης προσωπικά. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αναφέρουμε πράγματα όπως:

  • Τα ιδιωτικά αστεία που μοιράζεστε.
  • Χαρακτηριστικά για τον φίλο σας που είναι μοναδικά για αυτούς.
  • Τρόποι που σας βοήθησαν στο παρελθόν.
  • Ειδικές μνήμες που έχετε.
  • Λέξεις ενθάρρυνσης που έχουν μοιραστεί μαζί σας.
  • Ημέρες σπουδαιότητας στη φιλία σας.

Μια φιλοφρόνηση που δίνεται σε μια επιστολή είναι κάτι που θα αισθανθεί δύο φορές. Ο φίλος σας θα το δει στο δικό σας στυλό και θα έχει μεγαλύτερη σημασία λόγω του χρόνου και της προσπάθειας που χρειάστηκε για να το γράψω. 

Ένας τρόπος που χρησιμοποίησα χειρόγραφες σημειώσεις στο παρελθόν ήταν να ευχαριστώ συνεχώς τους φίλους που σηκώθηκαν στο γάμο μου για να είμαι μέρος της ημέρας μου. Κάθε χρόνο για την επέτειό μου, έγραψα ένα σημείωμα στους bridesmaids μου ευχαριστώντας τους για την κοινή χρήση μιας από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε τα αστεία κομμάτια του trivia στην κάρτα σας. Δεν πρέπει πάντα να είναι κάτι σοβαρό. Αναζητήστε τα αγαπημένα σας γενέθλια των φίλων σας ή τις τελευταίες ιδιοφυές διακοπές που μπορεί να ισχύουν για αυτούς και στείλτε τους μια κάρτα που τους κάνει να γελούν και να αισθάνονται ξεχωριστές. (Εδώ είναι μερικές διακοπές διασκέδασης που μπορείτε να συμπεριλάβετε.)

1

Αποθηκεύστε τη σημείωση σας για μια ιδιαίτερη περίσταση

Περιμένετε έως ότου ο φίλος σας χρειάζεται κάποια επιπλέον TLC ή έχει μια συναρπαστική αλλαγή ζωής πριν στείλετε μια σημείωση. Ευχαριστώ σημειώσεις είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αφήσει ένας φίλος σας ξέρει ότι τους εκτιμούν.

Μερικές φορές θα συναντήσετε ένα γεγονός που δεν σχετίζεται με τη φιλία σας και θα σας προτρέψει να αισθανθείτε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε από το στυλό και το χαρτί σας και σημειώστε ένα σημείωμα αφήνοντας τον φίλο σας να γνωρίζει ότι η σχέση τους σημαίνει πολλά για εσάς. 

Ανεξάρτητα από τον λόγο για την αποστολή της κάρτας, ο φίλος σας πιθανότατα θα συνεχίσει να το βγάζει και θα το βγάλει έξω σε περιόδους που θα χρειαστεί να νιώσετε κάποια επιπλέον φροντίδα. Ίσως μια μέρα θα έχετε δύο αγώνες και μια κάρτα που έχετε στείλει στο παρελθόν θα τους θυμίσει ότι η φιλία σας αξίζει μια άλλη ευκαιρία. Ίσως θα αισθάνονται χαμηλά μια μέρα και θα επιστρέψουν στην κάρτα που στείλατε για να άρει τα πνεύματά τους. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μερικές ειλικρινείς λέξεις με το χέρι θα συνεχίσουν να καλλιεργούν τα χρόνια φιλίας σου κάτω από τη γραμμή.

1

About

Check Also

Μήπως ο φίλος σας σβήνει όταν κάποιος νέος;

Μερικές φορές οι άνθρωποι σκέφτονται ότι οι φίλοι είναι χρήσιμοι μόνο όταν είναι μόνοι, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 49