Home / Φροντίδα του δέρματος / Rodan + Βελτιώσεις πεδίων Μικρο-Δερμάκωση σώματος

Rodan + Βελτιώσεις πεδίων Μικρο-Δερμάκωση σώματος

Rodan + Βελτιώσεις πεδίων Μικρο-Δερμάκωση σώματος

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία του δέρματος που γίνεται στο γραφείο του δερματολόγου. Ένας δερματολόγος χρησιμοποιεί μια φορητή συσκευή για να αφαιρέσει το πάνω στρώμα του δέρματός σας στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Δεν είναι επώδυνη ή άβολη, και χρειάζονται μόνο περίπου 30 έως 40 λεπτά, αλλά είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή και χρονοβόρα να κάνετε τη δική σας θεραπεία μικροκαμψίματος στο σπίτι.

Rodan + Βελτιώσεις πεδίων Το Micro-Dermabrasion του σώματος πρέπει να είναι το ευκολότερο προϊόν απολέπισης που χρησιμοποιείται.

Λειτουργεί τέλεια, δεν είναι βρώμικο και είναι πρακτικά κατασκευασμένο για ταξίδια.

Σχετικά με το Rodan + Βελτιώσεις πεδίων Μικρο-Δερμάκωση σώματος:

Πλεονεκτήματα:

 • Εύχρηστος
 • Αποτελεσματικός
 • Μυρίζει υπέροχα 

Μειονεκτήματα:

 • 1,9 ουγγιές δεν είναι πολύ προϊόν για $ 30
 • Χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα κατά τη διάρκεια μιας χρήσης

Περιγραφή:

 • Αποσμητικό σώμα σε σχήμα απολέπισης
 • 1,9 ουγγιές για $ 30
 • Πετάξτε το ραβδί πάνω από το υγρό δέρμα.
 • Χρησιμοποιήστε έως και τρεις φορές την εβδομάδα ή ανάλογα με τις ανάγκες.

Ανασκόπηση:

Θα ξεκινήσω αυτήν την αναθεώρηση, όταν είμαι απόλυτα ειλικρινής: ήθελα να μισώ αυτό το προϊόν. Πραγματικά, το έκανα. Δεν μου άρεσε το βλέμμα του δοχείου που μοιάζει με αποσμητικό, και ήμουν σίγουρη πριν δοκιμάσω ακόμη και ότι δεν θα απολεπίσει καθώς και τα αγαπημένα τρίβει σώματος.

Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή μου όταν χρησιμοποίησα το Body Micro-Dermabrasion στο ντους και αμέσως ερωτεύτηκα. Το προϊόν μοιάζει ακριβώς με ένα αποσμητικό ραβδί. Έχει ένα γαλαζωπό γκρι χρώμα με τα εμφανή απολεπιστικά σωματίδια αναμειγνύονται και μια ευχάριστη, γλυκιά μυρωδιά που μου αρέσει πολύ.

1

 Η εφαρμογή είναι εύκολη. Τρίψτε το ραβδί πάνω στο δέρμα σας και θα νιώσετε καθαρισμό και απολέπιση ταυτόχρονα.

Εδώ είναι αυτό που αγαπώ:

 • Εύχρηστος: Αισθάνεστε ποτέ ότι σας λείπουν τα μέρη όταν χρησιμοποιείτε τον κανονικό σας καθαρισμό του σώματος; Ή ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν τόνο προϊόντος επειδή οι κόκκοι πλένονται πολύ γρήγορα; Αυτό το προϊόν γλιστρά εύκολα πάνω στο δέρμα σας και τίποτα δεν ξεπλένεται πολύ γρήγορα. 
 • Δεν είναι βρώμικο: Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ένα τρίψιμο σώματος ξέρει ότι πολλοί από αυτούς αφήνουν ένα ελαιώδες υπόλειμμα στο μπανιέρα σας που μπορεί να είναι ολισθηρό ή να προκαλέσει τη βρωμιά να κολλήσει. Αυτό το προϊόν δεν το κάνει καθόλου.
 • Πλήρως αποτελεσματική: Κατά τη γνώμη μου, το προϊόν αυτό απολέγεται καλύτερα από τα περισσότερα, αν όχι όλα, από το τρίβει το σώμα που έχω χρησιμοποιήσει.

Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι δεν παίρνετε πολλά προϊόντα για $ 30. Αφού χρησιμοποιήσω το Body Micro-Dermabrasion μόλις μερικές φορές, εκπλήσσομαι που έχω περάσει περίπου το ένα τέταρτο του. Ακόμα κι έτσι, αν το χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα ως ειδική θεραπεία, θα πρέπει να διαρκείτε τρεις μήνες.

Ένα τελευταίο σημείο αξιοπρέπειας: Το Micro-Dermabrasion του οργανισμού Rodan + Field είναι συμπαγές, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια και για χρήση σε ένα μικρό ντους. Δεν καταλαμβάνει σχεδόν το ήμισυ του χώρου που κάνει μια μπανιέρα απολέπισης και δεν χρειάζεται να απορρίπτετε το προϊόν όπως συνήθως.

Αγοράστε Rodan + Βελτιώσεις πεδίων Μικρο-Dermabrasion του σώματος

1

About

Check Also

Τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος για λιπαρό δέρμα

Έχοντας λιπαρό δέρμα μπορεί να είναι απογοητευτικό. Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά πλένετε το πρόσωπό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 43