Home / Φροντίδα του δέρματος / Μεγάλες περιεκτικότητες φροντίδας δέρματος που πραγματικά βοηθούν το δέρμα σας

Μεγάλες περιεκτικότητες φροντίδας δέρματος που πραγματικά βοηθούν το δέρμα σας

Μεγάλες περιεκτικότητες φροντίδας δέρματος που πραγματικά βοηθούν το δέρμα σας

Κοιτάζοντας τη λίστα των συστατικών σε ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ μάτι-άνοιγμα. Μπορεί να δείτε συστατικά εκεί που ποτέ δεν νομίζατε ότι ανήκαν στο πρόσωπό σας. Αλλά πριν απορρίψετε ένα συστατικό ως ακαθάριστο ή περίεργο μάθετε ακριβώς γιατί χρησιμοποιείται στο προϊόν φροντίδας δέρματος. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε ακριβώς γιατί αυτά τα ακατέργαστα ηχητικά συστατικά φροντίδας του δέρματος είναι στην πραγματικότητα καλά για το δέρμα σας.

Λίπος από μαλλί

Η λανολίνη προέρχεται από πρόβατα.

Ευτυχώς κανένα πρόβατο δεν βλάπτεται για να συλλέξει αυτό το αρκετά κοινό συστατικό περιποίησης του δέρματος. Ακριβώς όπως το ανθρώπινο δέρμα παράγει λάδι (που ονομάζεται σμήγμα) για να μαλακώσει και να προστατεύσει το δέρμα μας, το μαλλί προβάτου παράγει λανολίνη που καταπραΰνει, θεραπεύει και ενυδατώνει το δέρμα προβάτου. Η λανολίνη παράγει αδιάβροχο μαλλί προβάτου που εξηγεί γιατί είναι τόσο καλό για την προστασία του ανθρώπινου δέρματος. Η λανολίνη εξάγεται από το μαλλί μετά την κοπή των προβάτων και φυσικά εξευγενίζεται και καθαρίζεται πριν χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα για τον άνθρωπο. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στη λανολίνη, οπότε αν διαπιστώσετε ότι το δέρμα σας γίνεται κόκκινο και γίνεται φαγούρα όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν με λανολίνη, σταματήστε να το χρησιμοποιείτε αμέσως. Δοκιμάστε το σε Λανολίνη και κρέμα προσώπου κολλαγόνου Wild Ferns.

Ο μυελός των οστών κοτόπουλου

Ναι, το διάβασες σωστά. Αλλά δεν θα βρείτε αυτές τις λέξεις στον κατάλογο συστατικών του προϊόντος φροντίδας δέρματος. Αντ 'αυτού, θα δείτε τη λέξη γλυκοζαμίνη.

  Τι ακριβώς κάνει αυτό το συστατικό για το δέρμα σας; Αυτό το πετρέλαιο είναι αντιφλεγμονώδες και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Λέγεται επίσης ότι μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η γλυκοζαμίνη μπορεί να διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Μπορείτε να το βρείτε σε κρέμες και moisturizers όπως το Dermalogica's Age Smart Power Rich.

Δηλητήριο μέλισσας

Λέγεται ότι είναι αγαπημένο από διασημότητες όπως η Gwyneth Paltrow και η Kate Middleton, το δηλητήριο μέλισσας χρησιμοποιείται ως συστατικό κατά της γήρανσης. Όταν προστεθεί σε ένα προϊόν περιποίησης του δέρματος, το δηλητήριο της μέλισσας μπορεί να ξεγελάσει το δέρμα σας για να σκεφτεί ότι έχει τσιμπήσει (χωρίς κακές παρενέργειες) και το δέρμα σας θα γεμίσει και σφίξει. Αν αυτό δεν είναι αρκετό το δηλητήριο μέλισσας είναι γεμάτο από ένζυμα, αμινοξέα και πεπτίδια. Αυτό το συστατικό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία κολλαγόνου στο δέρμα. Και όπως και με την εκχύλιση λανολίνης από πρόβατα, δεν υφίστανται βλάβες σε μέλισσες όταν εξάγονται το δηλητήριο από τα δάχτυλά τους. Δυστυχώς η χρήση αυτού του συστατικού σε ένα προϊόν δεν είναι φθηνή και οι τιμές για τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος με το δηλητήριο μέλισσας αντικατοπτρίζουν πόσο ακριβό είναι αυτό το συστατικό. Δοκιμάστε το στο Manuka Doctor Skincare Μάσκα προσώπου αναζωογονητικό ή Nip + Fab Bee Sting Body Souffle.

Πλακούντας

Για άλλη μια φορά σίγουρα δεν το κάνουμε αυτό. Ναι, πλακούντα. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, ο πλακούντας είναι το όργανο που μεγαλώνει σε ένα έγκυο θηλαστικό, συνδέοντας τη μητέρα με το έμβρυο για να θρέψει και να διατηρήσει το έμβρυο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Καθαρισμένη αγελάδα και ανθρώπινος πλακούντας χρησιμοποιούνται σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα και βιταμίνες, ο πλακούντας μπορεί να ενυδατώσει και να καταπραΰνει το δέρμα.

 Μπορεί επίσης να αποτελέσει πηγή υαλουρονικού οξέος για το δέρμα. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι τόσο καλοί για τα οφέλη αυτού του συστατικού επειδή το οιστρογόνο που απαντάται φυσικά στον πλακούντα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας για τους ανθρώπους. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να βρείτε τον πλακούντα στο Merino Placenta & Βιταμίνη C, B5, E & Πρόπολη Διύλιση Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών.

Δέντρο φλοιός

Όχι μόνο φλοιός δέντρων, φυσικά. Αυτό το φλοιό δέντρου είναι από το δέντρο tepezcohuite και επιστημονικά γνωστό ως mimosa tenuiflora. Ιθαγενείς στη βόρεια Βραζιλία και το νότιο Μεξικό, οι Μάγια έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το φλοιό δέντρων για να αντιμετωπίσουν τις εκδορές του δέρματος. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την επούλωση των εγκαυμάτων του δέρματος, λέγεται ότι έχει αντισηπτική επίδραση στο δέρμα και καταπολεμά τις βλάβες των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, tepezcohuite μπορεί να αυξήσει την ενυδάτωση στο δέρμα. Μπορείτε να βρείτε αυτό το συστατικό στο Nuance Salma Hayek AM / PM Αντιγηραντικό Σούπερ Συμπύκνωμα Ορού.

1
1

About

Check Also

Μάθετε γιατί το φύλλο ελιάς και το ελαιόλαδο είναι ιδανικά για το δέρμα σας

Το ελαιόλαδο είναι υπέροχο για το δέρμα μας όταν τρώγεται και όταν εφαρμόζεται στο δέρμα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 39