Home / Διαζύγιο / Τι γνωρίζετε σχετικά με τις διαταγές εγχώριων σχέσεων που έχουν αναγνωριστεί στο διαζύγιο;

Τι γνωρίζετε σχετικά με τις διαταγές εγχώριων σχέσεων που έχουν αναγνωριστεί στο διαζύγιο;

Τι γνωρίζετε σχετικά με τις διαταγές εγχώριων σχέσεων που έχουν αναγνωριστεί στο διαζύγιο;

Μια εξουσιοδοτημένη εντολή εσωτερικών σχέσεων, ή QDRO, είναι μια διαταγή εσωτερικών σχέσεων που πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια συμφωνία διακανονισμού διαζυγίου όταν ασχολείται με τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Το QDRO καθιερώνει το σύντομο νόμιμο δικαίωμα του πρώην συζύγου σας να λάβετε ένα καθορισμένο ποσοστό του υπολοίπου του λογαριασμού σας ή των παροχών παροχών.

Δεδομένου ότι ο πρώην σύζυγός σας δικαιούται αυτά τα χρήματα, αυτός ή αυτή θα είναι επίσης υπεύθυνος για την πληρωμή των σχετικών φόρων εισοδήματος όταν τα χρήματα αυτά εισπράττονται υπό μορφή σύνταξης, προσόδου ή αποσύρσεων.

Στην πραγματικότητα, ο πρώην σας γίνεται συνυποψήφιος του υφιστάμενου συνταξιοδοτικού σας λογαριασμού.

Επίσης, το σύστημα QDRO επιτρέπει στον πρώην σας να αποσύρει το μερίδιό του και να μεταφέρει τα χρήματα στο δικό του IRA, στο βαθμό που οι τρέχουσες αποσύρσεις επιτρέπονται από τους όρους του ειδικού προγράμματος συνταξιοδότησης. Η διαδικασία ανατροπής του IRA επιτρέπει στην πρώην σας να αναλάβει τη διαχείριση των χρημάτων συνεχίζοντας παράλληλα να αναβάλει τους φόρους έως ότου αποσύρονται τα κεφάλαια από τον IRA. Για άλλη μια φορά, το σημαντικό σημείο από την πλευρά σας είναι ότι ο πρώην σας θα είναι αυτός που χρωστάει τους φόρους.

Τι συμβαίνει όταν τα πιστοποιημένα ποσά λογαριασμού συνταξιοδότησης πηγαίνουν στην πρώην σας χωρίς ένα QDRO?

Χωρίς QDRO, τα ειδικά ποσά για το λογαριασμό αποχώρησης που απονέμονται στον πρώην σας υπάλληλο θεωρούνται ως φορολογητέα διανομή σε εσάς. Αυτό σημαίνει ότι χρωστάτε το IRS για χρήματα που πραγματικά καταλήγουν στην τσέπη του πρώην σας. Πρόκειται για μια έκπτωση φόρου για δικά σας έξοδα. Εκτός από το νομοσχέδιο για το φόρο εισοδήματος, μπορείτε επίσης να πάρετε κουρασμένος με την ποινή 10% πρόωρης απόσυρσης εάν είστε κάτω από την ηλικία 59 1/2.

Τι πληροφορίες πρέπει να έχω στο διάταγμα διαζυγίου μου?

  • Όνομα και διεύθυνση ταχυδρομείου του "συμμετέχοντος στο πρόγραμμα" (εσείς) και του "αναπληρωματικού δικαιούχου" (η πρώην σας)
  • Κάθε εξειδικευμένη συνταξιοδότηση, προγραμματίστε τον λογαριασμό για να χωριστεί με το διαζύγιό σας
  • Το όνομα κάθε σχεδίου στο οποίο ισχύει η παραγγελία
  • Το ποσό του δολαρίου ή το ποσοστό των παροχών που πρέπει να καταβληθούν από κάθε λογαριασμό στον εναλλακτικό δικαιούχο
  • Ο αριθμός των περιόδων πληρωμής ή παροχών που καλύπτονται από το QDRO
  • Τα έγγραφά σας θα πρέπει επίσης να διευκρινίζουν ότι έχει θεσπιστεί ειδική εντολή εσωτερικών σχέσεων σύμφωνα με τους νόμους περί εγχώριων σχέσεων του κράτους σας και το άρθρο 414 (p) του κώδικα εσωτερικών εσόδων.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό με εμπειρία διαζυγίου για να βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνονται όλες οι απαιτούμενες καμπάνες και σφυρίχτρες. Προφανώς, αυτό πρέπει να συμβεί προτού ολοκληρωθούν τα χαρτιά διαζυγίου. Μην υποθέσετε ότι ο δικηγόρος διαζυγίου σας είναι πολύ έμπειρος σε θέματα QDRO.

Εάν χρειάζεστε χρήματα για να ζήσετε τώρα, μπορείτε να επιλέξετε να μεταφέρετε τα κεφάλαια από το σχέδιο συνταξιοδότησης του συζύγου σας απευθείας σε εσάς, αντί να τα μεταφέρετε σε έναν ΙΡΑ. Θα χρειαστεί να πληρώσετε φόρο για τα χρήματα που λαμβάνετε, αλλά δεν θα υπάρξει ποινή 10% εάν τα χρήματα προέρχονται από σχέδιο συνταξιοδότησης εκτός από IRA.

1

About

Check Also

Πώς να κάνετε αρχειοθέτηση για υποστήριξη παιδιών στην Αριζόνα

Εάν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για υποστήριξη παιδιού στην Αριζόνα ή να ζητήσετε τροποποίηση παιδικής …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 10