Home / Διαζύγιο / 7 Σημάδια ο σύζυγός σας περνάει μέσα από μια κρίση Midlife

7 Σημάδια ο σύζυγός σας περνάει μέσα από μια κρίση Midlife

Η κρίση στο Midlife είναι μια συναισθηματικά δυσάρεστη περίοδος που οι άνδρες και οι γυναίκες περνούν από την ηλικία των 35 έως 55 ετών. Για τους περισσότερους, είναι μια εποχή προτεραιότητας και προσαρμογής του τρόπου ζωής τους ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις συναισθηματικές τους ανάγκες.

Για άλλους, η μέση ζωή μπορεί να επιφέρει μια πραγματική "κρίση", η οποία τους προκαλεί να ξεφύγουν έξω από τον γάμο για τις αγάπες και την προσοχή ενός μέλους του αντίθετου φύλου. Μπορούν να αμφισβητήσουν κάθε επιλογή που έχουν κάνει κατά το πρώτο μισό της ζωής τους. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που συνήθως καταστρέφουν τις οικογένειές τους και φαίνεται να αλλάζουν εντελώς το χαρακτήρα τους και το σύστημα πεποιθήσεων.

Midlife-Crisis2.jpg

Ευγενική προσφορά του Dimitri Otis μέσω της Getty Images

Πηγαίνει και αγοράζει ένα νέο αθλητικό αυτοκίνητο ή το Harley. Γίνεται μια μύγα που μπαίνει στις 3 το πρωί κάθε πρωί. Είναι όλα σχετικά με τη διασκέδαση και την εκ νέου σύλληψη της νεολαίας τους. Εάν ο σύζυγός σας παραμελεί τα πράγματα που ήταν κάποτε σημαντικά γι 'αυτόν / αυτή υπέρ της αλεξιπτωτιστικής ... κάτι που δεν εξέφρασαν ποτέ ενδιαφέρον, πιθανότατα αντιμετωπίζουν κρίση στη μέση ζωή.

Έχετε επιλογές σε μια τέτοια κατάσταση. Skydiving και κρέμονται σε μπαρ ποδηλάτων είναι καλύτερο από το να κάθεστε σπίτι μόνο αναρωτιούνται τι ο σύζυγός σας είναι μέχρι. Συμμετέχοντας λίγο στη νέα ανάγκη τους για περιπέτεια μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, αντί να δημιουργήσετε την απόσταση που μπορεί να προκαλέσει τη σύζυγο κρίσης midlife να αρχίσει να αμφισβητεί αν θα παραμείνει στο γάμο ή όχι.

02
του 07

Τα συναισθήματα της κατάθλιψης

7 Σημάδια ο σύζυγός σας περνάει μέσα από μια κρίση Midlife

dreamstime.com

Μερικοί που περνούν από μια κρίση στη μέση ζωή θα βιώσουν κατάθλιψη που επηρεάζει τη διάθεσή τους και στο σημείο ότι οι δραστηριότητες και οι σχέσεις επηρεάζονται αρνητικά. Οι φίλοι, η οικογένεια και η εργασία μπορούν όλοι να παραμεληθούν. Αν νομίζετε ότι ο σύζυγός σας πάσχει από κατάθλιψη προσέξτε για τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • Θλίψη, απελπισία, αδυναμία, απαισιοδοξία
  • Απώλεια ενδιαφέροντος για κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες
  • Ελλειψη ενέργειας
  • Αδυναμία εστίασης ή λήψης αποφάσεων
  • Ασυνήθιστα μοτίβα ύπνου
  • Ασυνήθιστη όρεξη, απώλεια βάρους ή κέρδος
03
του 07

Μια απώλεια ενδιαφέροντος για τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για να είναι σημαντικά

7 Σημάδια ο σύζυγός σας περνάει μέσα από μια κρίση Midlife

dreamstime.com

Έλαβα μια επιστολή από τον Jason που ανησυχούσε για τις αλλαγές που είδε στη σύζυγό του. Μετά από 23 χρόνια σε μια καριέρα ως νοσοκόμα, εγκατέλειψε τη δουλειά της. Σύμφωνα με τον Τζέισον, ήθελε να επιστρέψει στο σχολείο πλήρους απασχόλησης και μείζονος σημασίας στη φιλοσοφία. Η σύζυγός του είχε πάει για έναν "ευθεία χριστιανικό" σε μια γυναίκα που αμφισβήτησε αν υπήρχε ή όχι Θεός.

Ο Τζέισον δήλωσε ότι δεν γνώριζε πλέον τη γυναίκα για την οποία είχε παντρευτεί για 18 χρόνια και ανησυχούσε ότι θα μπορούσε να περάσει από μια κρίση στη μέση ζωή. Ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι αμφισβητεί τις αξίες και τις πεποιθήσεις της και κανείς δεν ξέρει πού θα την οδηγήσουν αυτές οι ερωτήσεις.

04
του 07

Ο θυμός και η φήμη του συζύγου

7 Σημάδια ο σύζυγός σας περνάει μέσα από μια κρίση Midlife

dreamstime.com

Είστε το πρόβλημα! Αν δεν ήταν για σένα, η ζωή θα ήταν μεγάλη για τον σύζυγο κρίσης μέσης ζωής. Αν ταξιδεύει σε μια φλούδα μπανάνας στην εργασία, θα σας φταίει. Ο σύζυγος που βρίσκεται σε κρίση μέσης ηλικίας δεν κοιτάζει εσωτερικά και εξετάζει γιατί αισθάνεται δυσαρέσκεια.

Κοιτάζουν προς τα έξω και κατηγορούν τους άλλους και αφού είστε η κύρια σχέση στη ζωή τους, έχει νόημα ότι θα καταλάβετε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τα κακά συναισθήματά τους. Αναμείνετε ότι ο σύζυγός σας είναι σύντομος και θυμωμένος. Μην απαντάτε όταν πιέζετε τα κουμπιά σας. Η απάντηση είναι αυτό που θέλουν και δεν θέλετε να παίξετε στην ανάγκη τους για σύγκρουση.

05
του 07

Δεν είναι δυνατόν να λάβουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους

7 Σημάδια ο σύζυγός σας περνάει μέσα από μια κρίση Midlife

dreamstime.com

Ο σύζυγος της Joan βρήκε μια νέα γυναίκα και ήθελε ένα διαζύγιο. Αρνήθηκε όμως να καταθέσει διαζύγιο. Άφησε τη Joan να της πει ότι δεν είχε ερωτευτεί ποτέ μαζί της, ότι η παντρεμένη της ήταν λάθος. Η Τζοάν καταστράφηκε!

Κατά τη διάρκεια των δεκαοκτώ μηνών, ο σύζυγος του Joan άλλαξε γνώμη για τα συναισθήματά του για τον Joan σε τακτική βάση. Θα πακετάρει τις τσάντες του και θα αφήσει την πόρτα να τσακίζει λεκτική κατάχρηση. Ένα μήνα αργότερα θα καλέσει στα δάκρυα που θέλουν να γυρίσουν σπίτι. Πριν από καιρό βγήκε από την πόρτα ξανά και ξανά με την άλλη γυναίκα.

Ο Joan κατέληξε τελικά σε διαζύγιο και τον βοήθησε να λάβει την απόφαση που δεν φάνηκε να μπορεί να κάνει. Και οι δύο ζουν τώρα με τις οδυνηρές συνέπειες της αναποφασιστικότητας του.

06
του 07

Αμφιβολία για την επιλογή να παντρευτεί

ΕΝΑ lesbian couple pays bills in front of a computer.

Η Emma Innocenti / Getty Images

Μπορεί να έχετε μόλις γιορτάσει την 29η επέτειό σας. Μπορεί να έχετε ζήσει με έναν σύζυγο ο οποίος, από όλες τις εξωτερικές εμφανίσεις, φαίνεται να ήταν ευτυχισμένος στο γάμο. Δεν είναι ασυνήθιστο ένας σύζυγος ή σύζυγος που ποτέ δεν έχει διαμαρτυρηθεί για το να παντρευτεί, να σας πει ξαφνικά ότι έχουν "ζήσει στην κόλαση" από την αρχή.

Ο σύζυγος στην κρίση της μέσης ζωής θα αμφισβητήσει αν ο γάμος ήταν ποτέ νόμιμος. Θα σας δαιμονούν, σας κατηγορούν ότι τους πιέζετε στο γάμο σε μια προσπάθεια να κάνετε τον γάμο παράνομο. Θα ζωγραφιστούν ως ο κακός σύζυγος που δεν γνώρισε ποτέ τις συναισθηματικές ή σωματικές τους ανάγκες, έτσι ώστε ο σύζυγος της κρίσης στη μέση της ζωής να δικαιολογήσει τα συναισθήματα της δυσφορίας τους με το γάμο. Αν συμβαίνει αυτό στην περίπτωσή σας, δεν πρέπει να πιστέψετε τίποτα που σας λένε και πολύ λίγα από αυτά που βλέπετε.

07
του 07

Μια επιθυμία για μια νέα και πιο παθιασμένη προσωπική σχέση

7 Σημάδια ο σύζυγός σας περνάει μέσα από μια κρίση Midlife

dreamstime.com

Ο σύζυγος / σύζυγος που περνά μέσα από μια κρίση στη μέση ζωή μπορεί να κουραστεί από το "ίδιο παλιό, ίδιο παλιό" στο υπνοδωμάτιο. Δεν είναι ασυνήθιστο κάποιος που είναι παντρεμένος με έναν σύζυγο που περνάει μια κρίση στη μέση ζωή να υποφέρει από τις αρνητικές συνέπειες της απιστίας του.

Εάν ο σύζυγός σας ξοδεύει περισσότερο χρόνο στις γραμμές συνομιλίας στον υπολογιστή, εργάζεται παράξενα ώρες ή στο κινητό του / της περισσότερο από το συνηθισμένο βλέπετε σημάδια ενός εξαπατητή σύζυγο. Αυτά είναι μόνο σημάδια, αλλά σε συνδυασμό με τα άλλα συμπτώματα της κρίσης midlife θα πρέπει να εξετάσετε την πιθανότητα ότι ο σύζυγός σας έχει βρει κάποιον που να εκπληρώσει την ανάγκη για μια πιο παθιασμένη, στενή σχέση.

1

About

Check Also

Κατανοήστε διάφορα θέματα σχετικά με την υποστήριξη παιδιών

Μια ακροαματική υποστήριξη παιδιών θα ακολουθεί γενικά μια ακρόαση παιδικής φροντίδας. Ωστόσο, μπορεί να είναι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 5 =