Home / Διαζύγιο / 6 ερωτήσεις για να ρωτήσετε πριν από το Casual Sex μετά το διαζύγιό σας

6 ερωτήσεις για να ρωτήσετε πριν από το Casual Sex μετά το διαζύγιό σας

6 ερωτήσεις για να ρωτήσετε πριν από το Casual Sex μετά το διαζύγιό σας

Ας σπάσουμε την καταδίωξη: όλοι μας οι διαζευγμένοι ενήλικες έχουν κάνει σεξ και οι περισσότεροι από εμάς εξακολουθούν να θέλουν σεξ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να θέλουμε τις "χορδές" μιας πλήρους σχέσης. δεν είμαστε έτοιμοι. Και, όσο ο αυνανισμός δίνει στο σώμα μας κάτι για να «σνακάρει», ξέρουμε τι θέλουμε πραγματικά είναι η γεύμα πλήρους γεύματος.

Το ερώτημα αν το φύλο χωρίς χορδές είναι "κακό" ή "καλό" τελικά έρχεται κάτω σε σας, το πρόσωπο αποφασίζει.

Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να ζήσεις μέσα στο κεφάλι και στο σώμα σου, είσαι αυτός που κρατάει το γροθιά. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε πότε ή αν θέλετε να διασχίσετε αυτή τη γραμμή, εδώ είναι έξι ερωτήσεις που ίσως θελήσετε να αναρωτηθείτε.

Είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι θέλεις?

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε μετά το περπάτημα μέσα από τα σπλάχνα του Διαζυγίου Κόλαση είναι να αρχίσετε συναισθηματικά ξανά. Και αν νομίζετε ότι το λαχτάρα σας για το σεξ είναι πραγματικά μια λαχτάρα για μια νέα σχέση, θα είστε επικεφαλής για heartache παντού.

Να είστε σαφείς και ειλικρινείς με τον εαυτό σας όσο το δυνατόν. Και τουλάχιστον, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε και να πάρετε το άλμα, υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα νικήσετε τον εαυτό σας μέχρι να μην αποδειχθεί πως σχεδιάστηκε.

Νιώθεις μια αίσθηση της αξίας σε ποιον είσαι, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκεφτεί οποιοσδήποτε άλλος άνδρας / γυναίκα?

Σε περιστασιακές σεξουαλικές σχέσεις, οι εταίροι συχνά δεν γνωρίζουν ή θέλουν να γνωρίζουν, τα πάντα για τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε την ανάγκη να «αποδείξετε» ποιοι είστε και να αναζητήσετε την επικύρωση για την μεγαλοπρέπειά σας μέσα από τα μάτια του - θα πρέπει να το ξέρετε.

Δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ σε ένα μέρος όπου πιστεύετε στον εαυτό σας, αλλά πρέπει να έχετε κάποια ισχυρά συναισθήματα αυτοπεποίθησης πριν ξεκινήσετε μια σχέση χωρίς συστοιχίες.

Είσαι εντάξει με την πιθανότητα να απορριφθείς?

Σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, η σεξουαλική σας σχέση μπορεί να λήξει. Ο «φίλος σας που σας έδωσε οφέλη» θα μπορούσε να συναντήσει ξαφνικά κάποιον που θέλει να συναντήσει σοβαρά.

Ένας διαλείπουσα εραστής μπορεί ξαφνικά να σας αντικαταστήσει ή να χάσει ενδιαφέρον. Ή, ένα περίπτερο μιας νύχτας δεν μπορεί ποτέ να καλέσει για το δεύτερο γύρο. Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να χειρίζεστε τέτοια σενάρια χωρίς να πέσετε στα κακάπεδα της αυτοκαταστροφής; Μπορείτε να εκτιμήσετε την περιστασιακή σχέση σας για αυτό που ήταν αυτή τη στιγμή?

1

Είστε έτοιμοι να είστε ειλικρινείς με το σεξουαλικό σας συνεργάτη?

Και οι δύο πρέπει να καταλάβετε σαφώς ότι η σχέση σας είναι κυρίως σεξουαλική. Δεν θέλεις να αισθάνεσαι καμιά ενοχή αν ξαφνικά αποφασίσει ότι θέλει «περισσότερα». Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και το έντερό σας για να μετρήσετε αν νομίζετε ότι συνδέεται και δεν είστε. Επαναλάβετε τα όριά σας αν χρειαστεί. Και να είστε έτοιμοι να βγείτε από τη σχέση για να σώσετε τα συναισθήματά σας και να αποφύγετε τυχόν δυνητικά δράματα.

Είσαι εντάξει με το προστατευμένο φύλο?

Όπως υπογράμμισα στο άρθρο μου, πάντοτε μεταφέρω τα προφυλακτικά του Latex & Play Safe, οι αρχάριοι για το διαζύγιο και η χρονολόγηση / σεξ σκηνή μπορεί να είναι πιο διατεθειμένοι να αναλάβουν κινδύνους γύρω από το προστατευμένο φύλο. είναι συνηθισμένοι να κάνουν σεξ χωρίς, ΚΑΙ μπορεί αυτομάτως να πάρουν τον νέο συνεργάτη τους στην ονομαστική τους αξία.

Εσείς απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αναλάβετε τον κίνδυνο, ακόμη και αν λέει ότι έκαναν σεξ με τέσσερις ανθρώπους σε ολόκληρη τη ζωή τους, ακόμα κι αν λένε ότι δεν είναι σεξουαλικά ενεργές με κανέναν εκτός από εσάς.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε από αυτή τη «στιγμή της εξερεύνησης» είναι μια οδυνηρή, ενδεχομένως δια βίου, STD.

Αυτό που διασχίζει τη Γραμμή που είναι πολύ περιστασιακή για σας?

Ναι, είναι δυνατό για δύο άτομα να έχουν δύο διαφορετικές ιδέες ως προς το τι συνιστά σεξ χωρίς χορδές. Για μερικούς, δεν μπορεί να συνεπάγεται πραγματική συζήτηση έξω από την κρεβατοκάμαρα. Για άλλους, κάποιος χρόνος φιλίας μπορεί να είναι απαραίτητος. Για μένα, η αίσθηση του σεβασμού και των καλών προθέσεων αποτελεί βασική προϋπόθεση. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι σωστό και αποδεκτό από εσάς. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε ότι δικαιούστε είτε να επικοινωνήσετε τι σκέφτεστε / αισθάνεστε είτε ότι είστε αρκετά ισχυρός για να βγείτε από τη ρύθμιση.

1

About

Check Also

Τι γνωρίζετε σχετικά με τις διαταγές εγχώριων σχέσεων που έχουν αναγνωριστεί στο διαζύγιο;

Μια εξουσιοδοτημένη εντολή εσωτερικών σχέσεων, ή QDRO, είναι μια διαταγή εσωτερικών σχέσεων που πρέπει να …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 44