Home / Διαζύγιο / 5 απλοί τρόποι για να δημιουργήσετε μια καλύτερη σχέση με την πρώην σας

5 απλοί τρόποι για να δημιουργήσετε μια καλύτερη σχέση με την πρώην σας

Η συνεκπαίδευση αποτελεί πρόκληση για πολλούς μόνο γονείς. Και ειλικρινά, η προσπάθεια να συμπεριληφθεί ο πρώην σας δεν μπορεί να έρθει φυσικά καθόλου, ειδικά μετά από όλα όσα έχετε κάνει. Ωστόσο, το να βγείτε από το δρόμο σας για να εργαστείτε μαζί σε μια υγιή σχέση αλληλεπίδρασης είναι ένα από τα πιο ανιδιοτελής πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τα παιδιά σας. Έτσι δώστε αυτές τις δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές για να διασκεδάσετε και δείτε αν παρατηρείτε κάποια θετικές αλλαγές ως αποτέλεσμα:

dad-at-soccer-game.jpg

Προσκαλέστε τον πρώην φίλο σας στα αθλητικά γεγονότα των παιδιών σας.
φωτογραφία &169; Εικόνες Hola / Getty Images

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να συμπεριλάβετε τον πρώην φίλο σας πιο συχνά, αλλά δεν αισθάνεστε ότι έχετε δημιουργήσει μια καλή σχέση αλληλεπίδρασης ακόμα, προσκαλώντας τον / τον σε αθλητικά γεγονότα των παιδιών σας είναι ένας εύκολος τρόπος να αρχίζουν να είναι πιο περιεκτικές. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάσετε μαζί ή ακόμα και να καθίσετε μαζί. Σημαίνει απλώς ότι βγαίνεστε από το δρόμο σας για να βεβαιωθείτε ότι ο συγκατοίκου σας γνωρίζει το πρόγραμμα και αισθάνεται ευπρόσδεκτος να παρευρεθεί. Στο τέλος, αυτή η ανιδιοτελή προσπάθεια θα σημαίνει πολλά για τα παιδιά σας!

02
του 05

Προσκαλέστε το Ex σας στα πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας

Παιδιά' Birthday Party

Φωτογραφία © Hero Images / Getty Images

Αυτό απαιτεί λίγο περισσότερο θάρρος, καθώς τα πάρτι γενεθλίων περιλαμβάνουν συνήθως εκτεταμένα μέλη της οικογένειας που μπορεί να μην ενδιαφέρονται για την πρώην σας. Ωστόσο, εάν η εστίαση είναι πραγματικά στα παιδιά σας, τότε συμπεριλαμβανομένων πρώην σας στο γιορτή των γενεθλίων τους είναι μια μη-brainier. Να είστε βέβαιος να ενημερώσετε την πρώην σας εκδήλωση εγκαίρως, έτσι ώστε να μην φαίνεται να είναι τυχαία, σκέψη τελευταίας στιγμής.

03
του 05

Ζητήστε από την πρώην σας να πάει πριν να μίσθω ένα μπέιμπι σίτερ

Μπαμπάς holding infant son

Φωτογραφία © Inti St Clair / Getty Images

Φυσικά, η πρώην σου γυναίκα δεν είναι μπέιμπι σίτερ. Αυτός είναι ο άλλος γονέας των παιδιών σας. Ωστόσο, μπορεί να μην σκέφτεστε αυτόματα την αναβολή της πρώην σας όταν πρέπει να νοικιάσετε ένα μπέιμπι σίτερ και παρ 'όλα αυτά θα πρέπει να είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο να ζητήσετε από τον πρώην σας να σας παρέμβει όταν χρειάζεται. Το ωραίο πράγμα για αυτό το είδος συμπερίληψης είναι ότι συνήθως επανέρχεται. Την επόμενη φορά που ο πρώην σας πρέπει να μισθώσει ένα sitter κατά τη διάρκεια του γονικού χρόνου του, ίσως να είναι αυτός που θα πάρει την κλήση.

04
του 05

Ζητήστε από την πρώην σας στο Pet-Sit ενώ βρίσκεστε μακριά

Γυναίκα being licked by a white dog

Φωτογραφία © GM Visuals / Getty Images

Ζητώντας από την πρώην κατοικία σας για τα κατοικίδια ζώα των παιδιών σας δεν είναι απλώς ένας κλάδος ελιάς, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να βοηθήσετε τα παιδιά να αισθάνονται πιο άνετα για να αφήσουν τα κατοικίδια ζώα πίσω όταν πηγαίνετε στις διακοπές. Επιπλέον, ο πρώην σας πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο κοντά στα παιδιά, φροντίζοντας παράλληλα και τα κατοικίδια ζώα τους. Λάβετε επίσης υπόψη ότι αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρώην σας πρέπει να έχει πρόσβαση στο σπίτι σας ενώ βρίσκεστε μακριά. Μπορείτε επίσης να κάνετε ρυθμίσεις για τα κατοικίδια ζώα να παραμείνουν στο σπίτι του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Μην χάσετε: 8 Συμβουλές για την κοινή χρήση του οικογενειακού κατοικίδιου

05
του 05

Προσκαλέστε την πρώην σας σε μία ή δύο γιορτές διακοπών ανά έτος

Μαμά and daughter on Christmas morning

Φωτογραφία © Hero Images / Getty Images

Οι κοινές διακοπές είναι οι τελευταίοι "δείκτες απόδειξης" μιας θετικής συγγενικής σχέσης και μπορεί να είναι χρόνια πριν είστε έτοιμοι για αυτό το βήμα. Απλά ξέρετε ότι είναι μια δυνατότητα που μπορείτε να εργαστείτε προς την κατεύθυνση και μπορεί να κάνει τη ζωή των παιδιών σας πολύ πιο εύκολη, ειδικά καθώς γερνούν και αρχίζουν να αισθάνονται πιο σχισμένοι από την ανάγκη να παρακολουθήσουν τόσες πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις διακοπών με κάθε μέρος της οικογένειας.

Μίνι συμβουλή συμβολής: Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα περιοδικό της προόδου σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα μπορείτε να δείτε την επίδραση οποιασδήποτε αλλαγής που κάνετε - και αυτό, από μόνη της, μπορεί να είναι κίνητρο για να συνεχίσετε.

1

About

Check Also

31 λόγοι Ζευγάρια Διαζύγιο: Βλέπετε το γάμο σας εδώ;

Με τα χρόνια, κατά την εργασία μου ως διαγωνιστής διαζυγίου, έχω φυλάξει ένα αρχείο όλων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 17 =