Home / Διαζύγιο / 4 τρόποι να ασχοληθεί με μια παράλογη Ex

4 τρόποι να ασχοληθεί με μια παράλογη Ex

4 τρόποι να ασχοληθεί με μια παράλογη Ex

Έχετε περάσει από τη διαδικασία διαζυγίου, η γραφική εργασία είναι υπογεγραμμένη και είναι τελική. Ώρα να προχωρήσουμε και να θέσουμε όλα αυτά πίσω σας, έτσι; Δεν είναι πάντα! Εάν ο πρώην σας δεν ήταν σε θέση να πλοηγηθεί στο διαζύγιο με έναν συναισθηματικά υγιή τρόπο μπορεί να δείτε τη συνέχιση της σύγκρουσης πολύ καιρό μετά το διαζύγιο είναι τελική και παράλογη συμπεριφορά από την πρώην σας.

Μια παράλογη ex, αν πρόθεση, μπορεί να προκαλέσει τη ζωή για εσάς και τα παιδιά σας να είναι άθλια.

Η επίσκεψη των παιδιών, η στήριξη των παιδιών και οι διαταγές διαζυγίου είναι απλά λίγα εργαλεία στη διάθεσή σας, όταν πρόκειται να παραταθεί η σύγκρουση μετά το διαζύγιο.

Πώς να αντιμετωπίσετε μια παράλογη Ex

Μπορεί να μην μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά τους αλλά μπορείτε να ελέγξετε την απάντησή σας στη συμπεριφορά. Η λήψη προληπτικής στάσης κατά την αντιμετώπιση ενός θυμωμένου πρώην θα μειώσει το άγχος που προκαλείται από τυχόν αδικαιολόγητους χειρισμούς από την πρώην σας.

Μην εμπλακείτε στη σύγκρουση

Η εμπλοκή στη σύγκρουση τροφοδοτεί μόνο τη σύγκρουση. Εάν οι απαιτήσεις γίνονται και υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, παίζετε το παιχνίδι και πρέπει να περιμένετε κλιμάκωση των συγκρούσεων. Εάν λαμβάνετε δυσάρεστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απειλές για "απομάκρυνση των παιδιών" ή οτιδήποτε σας προκαλεί ανησυχία και άγχος, μην απαντάτε.

Καμία απόκριση από εσάς δεν θα σταματήσει την πρώην σας στα ίχνη τους. Αν δεν έχουν κανέναν να παίξουν, το παιχνίδι τελείωσε.

Μην δίνετε στο φόβο

Κανείς δεν σε γνωρίζει καλύτερα από τον πρώην σου.

1

Αυτό τους δίνει πυρομαχικά για να χρησιμοποιήσουν εναντίον σας. Ξέρουν τις αδυναμίες και τους φόβους σας και θα ωθήσουν αυτά τα κουμπιά σε μια προσπάθεια να πάρουν αυτό που θέλουν. Δεν υπάρχει πιο ισχυρό εργαλείο στη διάθεσή σας όταν πρόκειται να σας ελέγξει από τους φόβους σας.

Εδώ είναι ένας τρόπος να δείτε την κατάσταση όταν κάνουν κάτι που σας προκαλεί φόβο.

Οι χειρισμοί και οι προσπάθειές τους να σας ελέγξουν προκαλώντας άγχος μέσα σας είναι μια αντανάκλαση του πόσο φοβισμένοι είναι από εσάς.

Μην αφήνετε τους φόβους τους να πάρουν το καλύτερο από σας και εκτροχιάσει την ικανότητά σας να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας μετά από το διαζύγιο.

Μην ανησυχήστε με τον εαυτό σας

Οι λέξεις μπορούν να τραυματιστούν και μπορείτε να περιμένετε ένα θυμωμένο πρώην να χρησιμοποιήσει τα λόγια τους. Θα πουν σε οποιονδήποτε θα ακούσει αρνητικά πράγματα για τον χαρακτήρα και τις συμπεριφορές σας. Είναι μόνο ανθρώπινο να θέλουμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας όταν εξαπλώνεται ψέματα, αλλά δεν θα σταματήσει τα ψέματα. Και, σίγουρα δεν θα σας κάνει να μοιάζετε με το λογικό των δύο.

Η πιο αποτελεσματική απάντηση που μπορείτε να δώσετε σε έναν πρώην που σας κακοποιεί και κακοποιεί σε άλλους είναι συμπόνια. Οι μέσοι άνθρωποι πλήττουν τους ανθρώπους. Η οργή που δείχνει η πρώην σας προς εσάς είναι ένδειξη του πόσο πόνο είναι μέσα. Η παρουσία συμπόνιας αντί να χτυπά πίσω σας δίνει τη δυνατότητα να σηκωθείτε πάνω από τον πόνο και να ανακτήσετε τη δύναμή σας στη ζωή σας.

 Μην παραδώσετε την ενοχή

Αν το διαζύγιο ήταν η ιδέα σας, μπορεί να αισθανθείτε αρκετά ενοχλητική και να αισθάνεστε άγρια ​​για την απόφασή σας. Εάν, ωστόσο, η απόφασή σας για το διαζύγιο ήταν προς το συμφέρον σας, δεν θέλετε να επιτρέψετε σε αυτά τα συναισθήματα ενοχής να σας κρατήσουν πίσω από την πρόοδο.

 

Δεν είναι εύκολο να ακούσετε πώς μια απόφαση που κάνατε έβλαψε ένα άλλο άτομο. Ο πρώην σας μπορεί να σας προσελκύσει εύκολα στον πόνο τους εκφράζοντας τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε η απόφασή σας πάνω τους, πώς "τίποτα δεν θα είναι ποτέ εντάξει πάλι". Ένας πρώην που φέρνει τον πόνο σας σε σας δεν επιχειρεί να κερδίσει συμπάθεια, προσπαθούν να σας προκαλούν να νιώσετε τον ίδιο πόνο που αισθάνονται. Τους πληγώνεις, θέλουν να σε πληγώσεις!

Η ενοχή είναι το αποτέλεσμα να μην κάνεις κάτι αντί να κάνεις κάτι λάθος. Αν βάζετε μια πλήρη πίστεως προσπάθεια για την εξοικονόμηση του γάμου σας πριν αποφασίσετε να διαζύγετε, δεν έχετε κάνει τίποτα λάθος. Δεν έχετε τίποτα να αισθανθείτε ένοχος!

Δείξτε την πρώην συμπόνια σας για άλλη μια φορά, αλλά μην δώσετε συναισθήματα ενοχής ή ντροπής επειδή δεν είστε υπεύθυνοι για τον πόνο τους.

Το κύριο σημείο εστίασης ενός θυμωμένου πρώην είναι να σας κρατήσω σε μια σχέση που έχει νόμιμα τερματιστεί.

Για να απελευθερώσετε και να προχωρήσετε με τη ζωή σας θα πρέπει να αναγνωρίσετε συγκεκριμένες συμπεριφορές για το τι είναι, οι προσπάθειες να σας τραβήξουν πίσω σε μια σχέση που έχετε ήδη αποφασίσει δεν ήταν σωστό για σας. 

1

About

Check Also

Να πάρει διαζύγιο; 10 Συμβουλές για την κοινή χρήση των ειδήσεων με τα παιδιά σας

Είστε διατεθειμένοι να ενημερώσετε τα παιδιά σας για το διαζύγιο ή το χωρισμό σας; Ενώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =