Home / Διαζύγιο / 28 Breakers διαζύγιο γάμου που θα σας γειώνουν στο δικαστήριο διαζυγίου

28 Breakers διαζύγιο γάμου που θα σας γειώνουν στο δικαστήριο διαζυγίου

28 Breakers διαζύγιο γάμου που θα σας γειώνουν στο δικαστήριο διαζυγίου

Όλοι έχουμε το δικό μας επίπεδο ανοχής. Ένας σύζυγος μπορεί να θέσει περισσότερο από έναν άλλο σύζυγο. Για μερικούς, δεν παίρνει πολλά στον τρόπο της κακής συμπεριφοράς για να κόψουν και να τρέξουν. Για άλλους, έβαλαν και έβαλαν και έκαναν κακή συμπεριφορά.

Αυτό που έχουν όλοι οι σύζυγοι είναι αυτό, μια μέρα θα φθάσουν σε ένα σημείο όπου οι κακές συμπεριφορές θα γίνουν ένας διαταγμένος του γάμου. Διαταγή γάμου.

 

Πάρτε αυτή τη λίστα και να συζητήσετε με το σύζυγό σας αυτό που οι διαχωριστές του γάμου του άλλου είναι:

1. Ένας σύζυγος που δεν έχει την πλάτη σας.

Μήπως ο αδερφός σου να σε αντιμετωπίζει σαν βρωμιά μπροστά από τον σύζυγό σου και δεν λέει τίποτα; Η μητέρα σας επικρίνει τον σύζυγό σας και επιτρέπετε να συνεχιστεί; Είναι δική σας δουλειά να έχετε την πλάτη του συζύγου σας!

2. Ο σύζυγος που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.

Είτε πρόκειται για άρνηση αλλαγής πάνας, είτε για να βγάλετε τα σκουπίδια είτε για να πείτε "Λυπάμαι" όταν είστε λάθος, κάθε σύζυγος πρέπει να είναι σε θέση να αναλάβει την ευθύνη. ¶Έτσι, βγείτε και βάλτε εκεί τα σκουπίδια στο περίπτερο!

3. Ο σύζυγος που δεν μπορεί να είναι ευάλωτος.

1

Εάν δεν μπορείτε να δείξετε φόβο ή να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, έχετε εμπλακεί σε μια ρηχή σχέση. Ως σύζυγος και σύζυγος, θα πρέπει να αισθανθείτε ασφαλείς να μοιράζεστε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας μεταξύ τους. Αν όχι, θα ζήσετε σαν αδερφός και αδελφή, όχι σύζυγος και σύζυγος.

4. Ένας σύζυγος που δεν προσπαθεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ξεχωριστός.

Όλοι θέλουμε να χαϊδεύουμε από αυτόν που αγαπάμε. Εάν ο σύζυγός σας πλένει τα πιάτα αλλά δεν σκουπίζει τον πάγκο, τον ευχαριστήστε για το πλύσιμο των πιάτων, μην επικρίνετε γιατί δεν σκούπισε τον πάγκο.

Εάν η σύζυγός σας εργάζεται με πλήρη απασχόληση και φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά πάνω από αυτό, ενημερώστε την ότι οι προσπάθειές της εκτιμώνται.

Είναι ένα θαύμα, να την αντιμετωπίσουμε σαν ένα!

5. Ο σύζυγος του οποίου η συμπεριφορά σας προκαλεί αμφιβολία.

Λέει ότι θα διορθώσει αυτή τη διαρροή βρύση αλλά, 3 μήνες αργότερα, εξακολουθεί να διαρρέει; Λέει ότι θα προσπαθήσει σκληρότερα να δείξει ενδιαφέρον για σεξ, αλλά 3 μήνες αργότερα εξακολουθεί να παρακρατεί; Είναι οι φαινομενικά μικρές συμπεριφορές που προάγουν την ανάπτυξη της μεγάλης δυσπιστίας σε έναν γάμο. Μην αφήνετε τα μικρά πράγματα να ριζωθούν!

6. Ένας σύζυγος που δεν αισθάνεται ότι πρέπει να λογοδοτήσει για τον τόπο διαμονής του?

Δεν υπάρχει λόγος να ελέγχετε κάθε ώρα την ώρα, αλλά, για λόγους καλής θέλησης, εάν πρόκειται να περάσετε 2 ώρες καθυστερημένα από την εργασία σας, ενημερώστε το σύζυγό σας. Αναφέρετε περιοδικά!

7. Ένας σύζυγος που δεν μπορεί να κατέχει δουλειά.

Σοβαρά, αυτό είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Βρείτε μια δουλειά, δεσμεύστε την και κολλήστε με αυτήν. Χρειάζονται χρήματα, αυτές τις μέρες, χρειάζονται δύο εισοδήματα για να λειτουργήσει ένα νοικοκυριό. Κάνετε μέρος και δουλειά σας!

8. Ένας σύζυγος που βρίσκεται συνεχώς.

Σταμάτησες για λίγες μπύρες με τους άντρες στο δρόμο από την δουλειά σου, αλλά της είπες ότι ο προϊστάμενος σου ζήτησε να δουλέψεις αργά. Πήγε ψώνια και ξόδευε πάρα πολλά χρήματα και έκρυψε τις αγορές της στον κορμό για να σας κρατήσει από το να το γνωρίζετε. Λυπούμαστε όπως τελικά βγαίνουν και όταν ένας σύζυγος ασχολείται με ένα ψέμα μετά το άλλο, μην εκπλαγείτε όταν βρεθείτε παντρεμένος με κάποιον που αμφιβάλλει ό, τι λέτε.

9. Ένας σύζυγος που παίρνει την άλλη πλευρά.

Μπορείτε να πάρετε μέρος με το σύζυγό σας αν είναι λάθος ή σωστά. Εάν είναι αναστατωμένοι από τις ενέργειες ενός άλλου προσώπου, εάν οι πράξεις του προσώπου αυτού ήταν δικαιολογημένες ή όχι, είναι συναισθήματα του συζύγου σας να ανησυχείτε. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να κρατήσει ο σύζυγός σας από το συναίσθημα.

10. Ένας σύζυγος που παραλείπει συνεχώς τις υποσχέσεις.  

Ή, ακόμη χειρότερα, αρνείται να κάνει μια υπόσχεση. Αν υποσχεθείτε κάτι σύζυγό σας, τηρήστε την υπόσχεσή σας. 

11. Ένας σύζυγος που φέρνει εξωτερικές επιρροές στο γάμο.

Τι εννοώ; Εσείς και ο σύζυγός σας έχετε ένα επιχείρημα. Πηγαίνετε στους φίλους και την οικογένεια για να φτιάξετε την άποψή σας και να της δείξετε πόσο λάθος είναι. Σταμάτα το! Δεν είστε δύο ετών και ο γάμος σας δεν είναι παιδική χαρά. Κρατήστε έξω τις επιρροές έξω από το γάμο σας!

12. Ένας σύζυγος που αγνοεί την ιδιοκτησία σας.

Ίσως να μην έχετε ξοδέψει 500 δολάρια σε εκείνη την άσχημη καρέκλα που αγαπάει, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να χύσετε τον καφέ σε όλο αυτό. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η συλλογή του από την απομνημόνευση του ποδοσφαίρου είναι παιδική και ανόητη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το τοποθετήσετε στο γκαράζ. Ακριβώς επειδή η κατοχή των συζύγων σας δεν έχει σημασία για εσάς, δεν σημαίνει ότι θα το αντιμετωπίζετε σαν να μην έχει σημασία για το σύζυγό σας. 

13. Ένας σύζυγος που αρνείται να κοινωνήσει με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Αντί να πηγαίνετε στο δείπνο των Ευχαριστιών με την οικογένειά της, επιλέγετε να μείνετε στο σπίτι και να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο. Αντί να παρευρεθείτε στο γραφείο του, αποφασίζετε να πάρετε μια ταινία με τις φίλες σας. Εάν οι φίλοι και η οικογένεια κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στη ζωή του συζύγου σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να συνδεθείτε μαζί τους. 

14. Ένας σύζυγος που ζηλεύει τους φίλους και την οικογένειά σας.

Όχι μόνο δεν θέλετε να συσχετίσετε με τους φίλους και την οικογένειά του συζύγου σας, δεν θέλετε και ο / η σύζυγός σας. Κανονικά αυτό είναι ένα σημάδι που νιώθετε απειλητικό και ανασφαλές. Εργαστείτε με αυτά τα θέματα με έναν θεραπευτή!

15. Ένας σύζυγος που μιλά συνεχώς για το πόσο κακό τους ex ήταν.

Γιατί τους παντρευτήκατε στην πρώτη θέση; Εάν ο σύζυγός σας εξακολουθεί να είναι θυμωμένος από έναν πρώην, δεν είναι διαζευγμένοι συναισθηματικά από τους πρώην. Δεν είναι δική σας δουλειά να προσφύγετε στον σύζυγό σας εναντίον άλλου προσώπου και δεν είναι δική σας δουλειά να επιχειρήσετε να διορθώσετε τα ζητήματα μεταξύ του / της και του πρώην. Αξίζετε έναν σύζυγο που είναι αρκετά ενήλικος για να αφήσει να θυμηθεί και να επικεντρωθεί στη σχέση που βρίσκονται τώρα.

16. Ένας σύζυγος που απομακρύνεται από τα επιχειρήματα.

Τα προβλήματα δεν λύνονται εάν ο σύζυγός σας δεν είναι σε θέση να εμπλακεί σε σύγκρουση και να συνεργαστεί μαζί σας για να βρει λύση. Είναι ένα κακό σημάδι όταν ένας σύζυγος είναι απρόθυμος να σταθεί στο έδαφός του και να αγωνιστεί για τη σχέση. 

17. Ένας σύζυγος που εξαπατά.

Αυτό χρειάζεται λίγη εξήγηση. Δεν υπάρχει χώρος σε κανένα γάμο για απιστία. Εκτός αν έχετε συμφωνήσει, μαζί για να έχετε έναν ανοιχτό γάμο, η εξαπάτηση είναι σίγουρα μια διακοπή συμφωνίας.

18. Ένας σύζυγος που σας χτυπά.

Και πάλι, αυτό χρειάζεται λίγη εξήγηση. Αφήστε τον σύζυγό σας να γνωρίζει ότι η πρώτη φορά που σηκώνουν ένα χέρι για να σας βλάψει, θα είναι η τελευταία φορά. Δεν τέθηκαν ερωτήσεις, την πρώτη φορά που χτυπάτε, είτε εσείς, άντρας ή γυναίκα, πρέπει να φύγετε από το γάμο.

19. Ο σύζυγος που κραυγάζει, σας φωνάζει και σας φλερτάρει.

Η λεκτική κατάχρηση είναι καταστροφική για τον σύζυγό σας ως σωματική κακοποίηση. Η λεκτική κατάχρηση δεν αφήνει μώλωπες αλλά, τελικά, σπάει τον δεσμό του γάμου και τους συζύγους σας με αυτοεκτίμηση. Το πρόσωπο που φωνάζετε, φωνάζοντας και φωνάζοντας θα θέσει κάποια μέρα κάποια όρια μαζί σας. 

20. Ο σύζυγος που δεν σέβεται τα προσωπικά σας όρια.

Όλοι έχουμε προσωπικά όρια και αξίζουμε να τους έχουμε σεβαστά από έναν σύζυγο. Για παράδειγμα, έχω ένα φίλο του οποίου ο σύζυγος αρνείται να κλείσει την πόρτα όταν πηγαίνει στο μπάνιο. Ο φίλος μου έχει ένα πρόβλημα με την παρακολούθηση άλλων λαών πηγαίνει στο μπάνιο. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές λέει στον σύζυγό της την ενοχλεί να τον δει να κάθεται στο ποτ, συνεχίζει να πηγαίνει στο μπάνιο με την πόρτα ανοιχτή. Είναι ένα μικρό πράγμα αλλά δείχνει μεγάλη παραβίαση για τα όριά της αγνοώντας το αίτημά της. 

21. Ένας σύζυγος που δεν μένει εκτός της επιχείρησής σας.

Εάν η σύζυγός σας έχει προβλήματα με το αφεντικό της, αφήστε την να αντιμετωπίσει μαζί της. Το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγό σας. Ο γάμος σας δεν είναι ένα επεισόδιο των Real Housewives του Bravo. Κάθε σύγκρουση με την οποία ο σύζυγός σας είναι συμβαλλόμενο μέρος, είναι η σύγκρουσή του, δεν χρειάζεται να εισέλθετε και να την καθαρίσετε.

22. Ένας σύζυγος που ξεχνά γενέθλια, επετείους ή ειδικές αργίες.

Σοβαρά άτομα, αγοράστε το σύζυγό σας ένα δώρο γενεθλίων και Χριστουγέννων. Προσπαθήστε να τους δείξετε ότι τους δώσατε κάποια σκέψη σε ειδικές μέρες. Μια κάρτα Valentine που λέει, "Happy VD Day" δεν είναι κατάλληλη!

23. Ένας σύζυγος που είναι εθισμένος στο δράμα.

Μερικοί άνθρωποι ζουν και πεθαίνουν από το πόσο δράμα συμβαίνει στη ζωή τους. Εάν δεν υπάρχει κανένα δράμα, θα κατασκευάσουν το δράμα. Μιλώ και τα δύο φύλα εδώ. Μην είστε βασίλισσα δράμα! Επικεντρωθείτε στην ευτυχία αντί να ανακατεύετε το δοχείο.

24. Ένας σύζυγος που συχνά απειλεί το διαζύγιο.

Έχετε ένα επιχείρημα για το πού να πάτε στις διακοπές και ο σύζυγός σας απειλεί το διαζύγιο εάν δεν συμφωνείτε με την επιλογή τους. Ένας σύζυγος που απειλεί συνεχώς το διαζύγιο στερείται σοβαρά δεξιοτήτων επίλυσης συγκρούσεων. 

25. Ένας σύζυγος που πίνει πολύ.

Μεγάλωσα με έναν αλκοολικό πατέρα. Δεν θα κατηγορούσα καθένας γιατί ρίχνει την πετσέτα σε έναν τέτοιο σύζυγο. Ο αλκοολισμός και ο γάμος δεν συμβαδίζουν. Είναι καταστρεπτική συμπεριφορά έτσι, μην το βάζετε!

26. Ένας σύζυγος με χαμηλό φύλο.

Αυτό πρέπει να δουλέψει! Αν το φύλο μειωθεί σε σχεδόν τίποτα όταν λένε οι όρκοι, παντρεύτηκε κάποιον που χρησιμοποίησε σεξ για να σε χειριστεί σε γάμο με κάποιον που δεν ξέρεις. 

27. Ένας σύζυγος που έχει κακή υγιεινή.

Εάν ο σύζυγός σας αισθάνεται την ανάγκη να προσεγγίσει ένα απολυμαντικό πριν κάνει σεξ μαζί σας, κάντε ένα ντους. Η υγιεινή και η εμφάνιση είναι εξίσου σημαντικά μετά τον γάμο όπως και πριν από το γάμο. Το να είσαι σαλιγκάρι που δεν σου δίνει τίποτα μετά το γάμο είναι ένας διαχειριστής.

28. Ένας σύζυγος που απορρίπτει τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Ο γάμος είναι εταιρική σχέση, την αντιμετωπίζετε ως μία. Εάν ο σύζυγός σας σας λέει, "Όχι δεν μπορούμε να αντέξουμε ένα νέο αυτοκίνητο", να ανησυχεί σοβαρά για τα οικονομικά. Αν η γυναίκα σας λέει: "Πρέπει να τσιμπώ και να βοηθήσω με τα παιδιά ενώ μαγειρεύω το δείπνο"!

Θέλετε ένα ευτυχισμένο γάμο; Η γνώση των διαταρακτών της συμφωνίας του άλλου θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να συμπεριφέρεστε σε συμπεριφορές που θα μπορούσαν να διακινδυνεύσουν την υγεία του γάμου σας και να οδηγήσουν σε διαζύγιο. Αυτές είναι οι καλές πληροφορίες που πρέπει να έχετε!

1

About

Check Also

Να πάρει διαζύγιο; 10 Συμβουλές για την κοινή χρήση των ειδήσεων με τα παιδιά σας

Είστε διατεθειμένοι να ενημερώσετε τα παιδιά σας για το διαζύγιο ή το χωρισμό σας; Ενώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 60 =