Home / Εσώρουχα και Μαγιό / Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Bandit κοιλιά Bandit μετά την εγκυμοσύνη Wrap;

Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Bandit κοιλιά Bandit μετά την εγκυμοσύνη Wrap;

Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Bandit κοιλιά Bandit μετά την εγκυμοσύνη Wrap;

Το Belly Bandit είναι μια περιτοναϊκή αναδίπλωση μετά την εγκυμοσύνη που παίρνει σχολαστικές κριτικές από τις μητέρες. Η κοιλιακή συσκευασία έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό μετά την εγκυμοσύνη για να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος και να ενθαρρύνει τους μυς και τους ιστούς να αναπηδήσουν πίσω στην παλιά τους δόξα. Η Belly Bandit παίρνει την έννοια της δέσμευσης της κοιλιάς και την κάνει πολύ εύκολη και ακόμη και λίγο λαμπερή.

Αυτή η εταιρεία έλαβε ακόμη και μια έγκριση από τον Kourtney Kardashian, και κυκλοφόρησαν μια περιορισμένη έκδοση Kourtney Belly Bandit.

Ένα ευρύ φάσμα μεγεθών φιλοξενεί πολλές καινούργιες μητέρες και κάθε μέγεθος Belly Bandit ρυθμίζει αρκετά λίγο καθώς μεταμορφώνεται η μορφή σας μετά το μωρό. Η εύρεση του μεγέθους που ταιριάζει καλύτερα μπορεί αρχικά να είναι δύσκολη.

Χαρακτηριστικά

  • Ζώνη συμπίεσης της κοιλιάς για μετά την εγκυμοσύνη.
  • Διατίθεται σε πέντε μεγέθη.
  • Έρχεται σε πρωτότυπα, couture και μπαμπού γραμμές.
  • Φτιαγμένο στις ΗΠΑ.
  • Ιστοσελίδα του κατασκευαστή: bellybandit.com

Belly Bandit Επανεξέταση

Εάν είχατε ένα μωρό και δεν είστε αρκετά τυχεροί να φορέσετε το νοσοκομείο σας πριν από την εγκυμοσύνη από το νοσοκομείο, ξέρετε για το ζήτημα της μετά τον τοκετό - όπου δεν μπορείτε να το πιπίσετε ή να το φανείτε επίπεδη όχι σημασία τι κάνετε. Φυσικά, είναι απολύτως εντάξει να μην ανησυχείτε για αυτό! Πολλές γυναίκες απλώς απολαμβάνουν τις πρώτες εβδομάδες με το μωρό και στη συνέχεια επιστρέφουν στο γυμναστήριο. Αν θα θέλατε να έχετε ένα πιο επίπεδη κοιλιά άμεσα, όμως, και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάποια επιπλέον υποστήριξη, η Belly Bandit μπορεί να είναι για σας.

Ο παλιομοδίτικος τρόπος για να πάρει μια κοιλιά πίσω στην προ-εγκυμοσύνη σχήμα, δεσμευτική, παίρνει ένα κομψό makeover με το Bandit Belly.

Αυτές οι ζώνες συμπίεσης κοιλιάς έρχονται σε πολλά μεγέθη και διάφορα σχέδια και υλικά, έτσι ώστε σχεδόν οποιαδήποτε μαμά μπορεί να βρει ένα που λειτουργεί. Το Belly Bandit καθιστά εύκολη τη σύνδεση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κεντράρετε τη ζώνη στην πλάτη σας, να τραβήξετε τις άκρες γύρω από το μπροστινό μέρος και να στερεώσετε το Velcro σφιχτά.

Η εύρεση του σωστού μεγέθους Bandit Bandit μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Το Belly Bandit ρυθμίζεται κατά περίπου 5 ίντσες για να φιλοξενήσει ένα μεταβαλλόμενο σχήμα μετά το μωρό. Δεν θέλετε η μπάντα να είναι πολύ σφιχτή αρχικά ή δεν θα είναι άνετη. Πάρα πολύ μεγάλο και δεν θα βοηθήσει και θα φανεί ογκώδης κάτω από τα ρούχα. Ορισμένες γυναίκες μπορεί να χρειαστούν δύο Bandits Belly για να διατηρήσουν μια καλή εφαρμογή. Οι περισσότερες μητέρες πιθανότατα θα διαπιστώσουν ότι η μπάντα ρυθμίζεται αρκετά ώστε να δουλεύει από τη στιγμή που το μωρό γεννιέται μέσω της συρρίκνωσης πίσω στο μέγεθος πριν το μωρό.

Οι μητέρες που προσπάθησαν την Belly Bandit στις μετα-μωρό τους tummies σκέφτηκε ότι ήταν υποστηρικτική και άνετη. Το συγκρότημα είναι αρκετά σταθερό για να κρατάει μια ακίνητη κοιλιά, ώστε να φαίνεται αρκετά επίπεδη, ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε πιο γρήγορα σε κάποια από τα ρούχα σας πριν την εγκυμοσύνη. Μια μαμά αισθάνθηκε όπως το Belly Bandit μείωσε τη φούσκωμα, οπότε όχι μόνο έμοιαζε καλύτερα αλλά αισθάνθηκε καλύτερα. Καμία από αυτές τις μητέρες δεν είχε τμήματα c, αλλά η εταιρεία Belly Bandit λέει ότι αυτή η μπάντα μπορεί να βοηθήσει και στην ανάκτηση του c-section, καθώς υποστηρίζει τους θεραπευτικούς μύες και το δέρμα. Ο κατασκευαστής λέει επίσης ότι το περιτύλιγμα Belly Bandit μπορεί να επιταχύνει την επούλωση, να ελαχιστοποιήσει τα ραγάδες και να βοηθήσει να μειώσει το πρήξιμο με τη μετακίνηση υγρών μέσα από το σώμα.

1

Δίνει νέες μαμάδες μια αμέσως πιο επίπεδη κοιλιά, η οποία αισθάνεται καλή, σωματική και συναισθηματική.

Δεν υπάρχουν τραχίες ετικέτες ή ραφές μέσα στο περιτύλιγμα Belly Bandit. Είναι εξαιρετικά άνετο να φοράτε, ακόμα κι αν δεν μοιάζει με αυτό! Το υλικό είναι αρκετά σταθερό, αλλά παρά αυτό και πολλά Velcro, το Belly Bandit δεν σκάβει όταν καθίσετε ενώ το φοράτε. Αισθάνεται λίγο ξεκάθαρο στην αρχή, αλλά δεν είναι άβολα. Ακόμα και όταν καθίσετε για να νοσηλευτείτε το μωρό σας, το Belly Bandit δεν τρέχει ή νιώθει ότι μπερδεύει με άλλα ενδύματα, όπως το νοσηλευτικό σας σουτιέν.

Μετά από λίγο, ίσως ξεχάσετε ότι το φοράτε. Δεν υπάρχει τσαμπιά κάτω από τα ρούχα, χάρη σε αυτό το παχύ υλικό. Ακόμη και οι μητέρες μεγέθους συν θα πρέπει να διαπιστώσουν ότι παραμένουν στη θέση τους χωρίς να κυλήσουν. Δεν θα δείξει μέσα από τα ρούχα σας αν δεν φοράτε κάτι πολύ λεπτό.

Υπάρχουν πολλά χρώματα και σχέδια διαθέσιμα στο περιτύλιγμα Belly Bandit.

Μπορείτε να επιλέξετε απλά, συμπαγή στυλ χρώματος, μια εκδοχή σχεδιαστών "couture" ή ένα μεταξωτό υλικό από μπαμπού. Το κόστος είναι λίγο υψηλότερο στα στυλ ραπτικής και μπαμπού.

Συνολικά, το Bandit Belly είναι μια ωραία επιλογή για τις μητέρες που θέλουν επιπλέον στήριξη και κάποιες επιπέδωση της κοιλιάς μετά το μωρό φθάνει. Αυτό θα ήταν ένα μεγάλο δώρο μωρών ντους, ή μια ειδική θεραπεία για τον εαυτό σας.

1

About

Check Also

Η καλύτερη Push Up Bras για ακριβώς για όλους!

Τα push-up σουτιέν είναι ένας φοβερός ενισχυτής για κάθε ντουλάπα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 40