Home / Εσώρουχα και Μαγιό / 3 εύκολες μέθοδοι για να βρείτε το σουτιέν σας

3 εύκολες μέθοδοι για να βρείτε το σουτιέν σας

3 εύκολες μέθοδοι για να βρείτε το σουτιέν σας

Η εύρεση του μεγέθους σουτιέν είναι τόσο σημαντική για να νιώθετε υποστηριζόμενη, άνετη και με σιγουριά στο εσώρουχό σας. Μια καλά τοποθέτηση σουτιέν όχι μόνο φαίνεται καλύτερα, αλλά και αισθάνεται καλύτερα. Εάν υποφέρετε από το να σκάβετε ιμάντες στηθοδέσμου, να τσιμπώνετε κάτω από το κορδόνι ή να χύνετε το ποτηράκι, οι πιθανότητες είναι ότι το μέγεθος σουτιέν χρειάζεται ενημέρωση. 

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές μέθοδοι μέτρησης και υπολογισμού του μεγέθους σουτιέν. 

Επιλογή 1: Αποκτήστε το μέγεθος από έναν πυροβολητή 

Προσωπικά, έχω ταιριάζει χιλιάδες γυναίκες για σουτιέν!

Ήταν η μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω τις γυναίκες να προσπαθήσουν και να βρουν σουτιέν με τα μεγέθη και τα στυλ που τους ταιριάζουν καλύτερα. Πολλοί τεχνίτες σουτιέν έχουν υποβληθεί σε εκπαίδευση και έχουν καθημερινή εμπειρία με τα εμπορικά σήματα και τα στυλ σουτιέν που πωλούν. Η εργασία με έναν τεχνικό σουτιέν μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός και ευχάριστος τρόπος για να ψωνίσετε για σουτιέν. Μπορεί να αντιμετωπίσει και να διορθώσει τα θέματα τοποθέτησης σωστά επί τόπου και να εξασφαλίσει ότι το σουτιέν σου έχει προσαρμοστεί και ταιριάζει καλά. Προτείνω ιδιαίτερα να συνεργαστείτε με έναν αξιόπιστο εγκαταστάτη σουτιέν, αν μπορείτε!

Επιλογή 2: Υπολογιστής σουτιέν

Μια άλλη επιλογή είναι να πάρετε τις μετρήσεις σας και να τις τοποθετήσετε σε μια αριθμομηχανή σουτιέν. Οι αριθμομηχανές σουτιέν χρησιμοποιούν έναν προκαθορισμένο αλγόριθμο ή μαθηματική εξίσωση για να προτείνουν ένα μέγεθος σουτιέν. Ενώ οι αριθμομηχανές μπορούν να είναι χρήσιμο εργαλείο στερέωσης σουτιέν, μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε οδυνηρές ανακρίβειες. Εάν εμφανίσετε τις μετρήσεις σας σε αρκετούς αριθμομηχανές, θα λάβετε πολλές αντιφατικές υποδείξεις μεγέθους σουτιέν.

Επιπλέον, ένας υπολογιστής σουτιέν δεν έχει ανθρώπινο στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα άτομο, εσείς ή ένας επαγγελματίας, λαμβάνοντας υπόψη τα πράγματα, όπως το σχήμα της προτομής, η ηλικία, τα θέματα υγείας ή η προσωπική άνεση.

Προτείνω να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογισμό σουτιέν μόνο για μια δεύτερη γνώμη ή να υπολογίσετε ένα βασικό σημείο εκκίνησης πριν από κάποια δοκιμή και σφάλμα κατά τη διάρκεια της αγοράς σουτιέν.

 

Επιλογή 3: Μετρητική μέτρηση στο σπίτι

Μια άλλη επιλογή είναι να λάβετε τις δικές σας μετρήσεις και να κάνετε κάποια απλά μαθηματικά για να υπολογίσετε το μέγεθος της σουτιέν σας. Δεν απαιτεί υπολογισμό ή ταξίδι σε κατάστημα σέρβις και μπορεί να γίνει μόνος σας ή με τη βοήθεια ενός φίλου.

1

 Ακόμα κι αν νομίζετε ότι όλες οι σουτιέν σας ταιριάζουν, πάρτε τις μετρήσεις σας ούτως ή άλλως. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είστε το μέγεθος που νομίζατε ότι ήσουν. Θα είστε επίσης ένα βήμα πιο κοντά για να βιώσετε την άνεση και την υποστήριξη της φθοράς μιας καλύτερης τοποθέτησης σουτιέν.

Τι θα χρειαστείτε:

· Μέτρο μαλακής ταινίας 

· Αν δεν έχετε ένα μέτρο ταινιών: αντικαταστήστε ένα μακρύ κομμάτι κορδέλα, κορδόνι ή σπάγκο. Κρατήστε ένα ψαλίδι κοντά σας για να αποκόψετε την υπερβολική κορδέλα μετά τη μέτρηση του σώματός σας, καθώς και ένα επίπεδο δείκτη μέτρησης της κορδέλας.

· Το καλύτερο ταιριαστό σου αδιάβροχο σουτιέν. Είναι εντάξει αν δεν ταιριάζει τέλεια. Η μέτρηση ενώ φορούμε ένα σουτιέν είναι συχνά πιο εύκολη και ακριβέστερη από ό, τι φορούμε καθόλου σουτιέν.

· Χαρτί και στυλό

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ:

Βήμα 1: Βρείτε το μέγεθος της μπάντας σας

Η ζώνη σουτιέν παρέχει σχεδόν όλη την υποστήριξη σουτιέν σου. Μια σταθερή, καλά τοποθετημένη ζώνη σουτιέν είναι το κλειδί για μια καλή εφαρμογή. Και επειδή το μέγεθος του κυπέλλου σουτιέν είναι σχετικό με το μέγεθος της μπάντας σας, είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό πριν προχωρήσετε. Σημείωση: Μερικοί άνθρωποι προτείνουν να λάβουν μετρήσεις κατά την κάμψη ή την καθήλωση.

Αυτές οι οδηγίες λειτουργούν καλύτερα ενώ στέκεστε ευθεία και ψηλή.

1. Βγάλτε το μέτρο της ταινίας γύρω από τον κορμό σας ακριβώς κάτω από την προτομή σας, πίσω από εσάς και κάτω από τις ωμοπλάτες, στο επίπεδο της ζώνης σουτιέν σου και πίσω κάτω από την προτομή σου.

2. Το μέτρο ταινιών θα πρέπει να αγκαλιάζει απαλά το σώμα σας, παραμένοντας παράλληλα με το πάτωμα. Αναπνεύστε φυσικά.

3.     Ρεκόρ τη μέτρηση σας σε ίντσες, στρογγυλευμένη στο πλησιέστερο ακέραιο αριθμό.

4. Ανάλογα με το εμπορικό σήμα του σουτιέν θα φοράτε, το επίπεδο άνεσης και την υποστήριξη που απαιτείται, θα προσθέσετε 0-5 ίντσες σε αυτή τη μέτρηση. 

5. Εάν η μέτρηση είναι Περιττός, προσθέστε 1, 3 ή 5 ίντσες (λεπτομέρειες παρακάτω)

6. Εάν η μέτρηση είναι ακόμη και, προσθέστε 0, 2 ή 4 ίντσες (λεπτομέρειες παρακάτω)

Παράδειγμα: Η μέτρηση της υποβόσκυσής σας ή της μπάντας είναι 30 ίντσες. Αυτός είναι ένας ζυγός αριθμός, οπότε θα προσθέσουμε 0 και 2 για να βρούμε τα μεγέθη αρχικής μπάντας μας.

Προσθέτοντας μηδενικές ίντσες σημαίνει ότι το μέγεθος της μπάντας σας θα είναι 30. Η προσθήκη δύο ίντσες σημαίνει ότι το μέγεθος της μπάντας σας θα είναι 32. 

Εάν η κακουχία σας ήταν 29 ίντσες, θα προσθέσετε 1 και 3 ίντσες σε αυτή τη μέτρηση. Τα προτεινόμενα μεγέθη μπάντας θα είναι και πάλι 30 και 32. 

Θυμάμαι, αυτά είναι προτάσεις και κάθε ζώνη σουτιέν θα χωρέσει διαφορετικά. Στην πραγματικότητα, μερικές κλασικά σχεδιασμένες μάρκες χρησιμοποιούν μια παλαιότερη μέθοδο μέτρησης σουτιέν και ίσως θέλετε να προσθέσετε 4 ή 5 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η ίδια γυναίκα μπορεί να φορέσει μια ζώνη 34 σε ορισμένες μάρκες εσωρούχων. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τον μεσαίο αριθμό και να χρησιμοποιήσετε δοκιμή και σφάλμα για να προσδιορίσετε την καλύτερη εφαρμογή για κάθε σουτιέν. 

Βήμα 2: Βρείτε την μέτρηση της προτομής σας

Ξέρατε ότι το μέγεθος του κυπέλλου σας βασίζεται στο μέγεθος της μπάντας σας; Αυτό σημαίνει ότι όσο το μέγεθος της μπάντας αλλάζει, το ίδιο ισχύει και για το μέγεθος του κυπέλλου. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με ένα σωστό μέγεθος μπάντας πριν καθορίσετε το μέγεθος του κυπέλλου σας. 

1. Χρησιμοποιώντας το μετρητή ταινίας ξανά, μετρήστε γύρω από το πληρέστερο μέρος του στήθους σας, σε επίπεδο θηλών. Το μέτρο ταινιών θα πρέπει να αγκαλιάζει απαλά το σώμα σας από την προτομή σας, γύρω από την πλάτη σας, και στην πτώση σας πάλι. 

2. Βεβαιωθείτε ότι η ταινία είναι παράλληλη με το δάπεδο.

3.     Ρεκόρ ο αριθμός αυτός σε ίντσες, στρογγυλευμένος στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό. 

4. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον αριθμό, θα κάνετε μερικά απλά μαθηματικά για να καθορίσετε το μέγεθος του κυπέλλου σας.

Παράδειγμα: Η προτομή σας μετρά 36 ". 

Βήμα 3: Υπολογίστε το μέγεθος του κυπέλλου σας

Ας κάνουμε μερικά απλά μαθηματικά για να καθορίσετε το προτεινόμενο μέγεθος κυπέλλου σας. 

1. Αφαιρέστε το χαμηλότερο μέγεθος ζώνης (βήμα 1) από τη μέτρηση της προτομής σας (βήμα 2). 

2. Καταγράψτε αυτόν τον αριθμό.

3. Χρησιμοποιώντας το παρακάτω διάγραμμα, καθορίστε το μέγεθος του κυπέλλου σας για το μέγεθος της μπάντας βάσει αυτού του αριθμού. 

·0, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι ΑΑ.

·1, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι ΕΝΑ.

·2, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι σι.

·3, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι ντο.

·4, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι ρε.

·5, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι DD * ή σε μερικά εμπορικά σήματα, ένα κύπελλο E. 

·6, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι DDD * ή σε μερικά εμπορικά σήματα, ένα φλιτζάνι F.

·7, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι DDD * ή σε μερικά εμπορικά σήματα, ένα κύπελλο G.

·8, το μέγεθος του κυπέλλου σας είναι H

·Και τα λοιπα.

Παράδειγμα: Εάν η προτομή σας μετρά 36 ", και το μικρότερο μέγεθος μπάντας σας είναι 30, η διαφορά είναι 6.

Αυτό σημαίνει ότι σε μια μπάντα 30, το προτεινόμενο μέγεθος του κυπέλλου σας θα είναι φλυτζάνι F ή DDD, ανάλογα με τον κατασκευαστή. 

Τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μέγεθος αρχικού σημείου όταν δοκιμάζετε τα σουτιέν. Εχε στο νου σου οτι κάθε σουτιέν ταιριάζει διαφορετικά, και οι υπολογισμοί εδώ θα σας δώσουν ένα βασικό σημείο εκκίνησης. Στην πραγματικότητα, σε ένα ταξίδι για ψώνια, μπορείτε να βρείτε σουτιέν σε διαφορετικά μεγέθη ή στυλ, καθένα από τα οποία ταιριάζει καλά. Σας προτείνω να δοκιμάσετε τα σουτιέν στα εναλλακτικά μεγέθη σας. Αυτά συχνά αναφέρονται ως "μεγέθη αδελφών". Για παράδειγμα, αν μετρήσατε μόνοι σας για 30DDD ή F, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα 32DD ή E ή ένα 34D. Μάθετε περισσότερα για το τι σημαίνει το μέγεθος σουτιέν και πώς αλλάζει το κύπελλο καθώς αλλάζει το μέγεθος της μπάντας.

Προσέξτε να μην φτάσετε πολύ ψηλά στη ζώνη μόνο για να επιτύχετε μικρότερο μέγεθος κυπέλλου. Αυτή η πρακτική μπορεί να οδηγήσει σε μια ζώνη σουτιέν που είναι πολύ χαλαρή. Μια χαλαρή μπάντα δεν θα υποστηρίξει την προτομή σας. Μια σταθερή, άνετη μπάντα θα κρατήσει την προτομή σας ανυψωμένη και θα παραμείνει στη θέση της. Μια καλή προσαρμογή είναι απαραίτητη για την υποστήριξη. Δεν είστε σίγουροι αν η μπάντα σας ταιριάζει; Μπορείτε να ελέγξετε αυτούς τους 6 τρόπους για να διαπιστώσετε αν το σουτιέν σας ταιριάζει - γιατί αυτό είναι ακόμη σημαντικότερο από το να γνωρίζετε το μέγεθός σας.

Χρησιμοποιήστε τα παραπάνω βήματα για να βρείτε ένα σημείο εκκίνησης για το μέγεθος σουτιέν και να διασκεδάσετε. Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Ρώτα με! 

1

About

Check Also

Το καλύτερο στράπλες σουτιέν για κύπελλα B-DD, περίοδο!

01 από 12 Contents1 Στράπλες σουτιέν για μεγέθη κυπέλλων B-DD2 Ο Γουόρνερ3 Σιμόνε Πέρε4 Γκόσαρντ5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 52