Home / Νύχια / Τα νύχια Kiss είναι η καλύτερη επιλογή για μανικιούρ για εσάς;

Τα νύχια Kiss είναι η καλύτερη επιλογή για μανικιούρ για εσάς;

Τα νύχια Kiss είναι η καλύτερη επιλογή για μανικιούρ για εσάς;

Kiss Nails είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να δώσετε στα νύχια σας ένα στιγμιαίο makeover. Οι μητέρες των μικρότερων παιδιών θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι πρακτικό να φορούν όλη την ώρα λόγω του αριθμού των πρακτικών δραστηριοτήτων που έχετε να κάνετε με τα παιδιά σας. Για τις άλλες γυναίκες, το Kiss Nails είναι μια καλύτερη λύση αν θέλετε να φορέσετε τους συνιστώμενους επτά ημέρες πριν βάλετε σε ένα νέο σετ. Περάστε μια εβδομάδα με μια μαμά που προσπάθησε αυτή την ψεύτικη επιλογή νυχιών σε αυτή την αναθεώρηση του προσιτού Kiss Nails πιέζοντας μανικιούρ.

Πλεονεκτήματα του Kiss Nails

 • Κομψά νυχτικά σε περίπου 15 λεπτά
 • Εύκολο στην εφαρμογή
 • 28 καρφιά που περιλαμβάνονται έτσι μπορείτε να βρείτε τη σωστή τακτοποίηση για το νύχι σας
 • Μια ποικιλία σχεδίων

Μειονεκτήματα του Kiss Nails

 • Μπορεί να φορεθεί μόνο επτά ημέρες
 • Τα νύχια που ξεχύνονται κατά τη διάρκεια της χρήσης ενδέχεται να προκαλέσουν άρση του φυσικού νυχιού σας
 • Η ανύψωση μπορεί να αποδυναμώσει το φυσικό νύχι σας

Οι γυναίκες καταστρέφουν τα χέρια τους στα νύχια τους, ειδικά τις μητέρες. Παίζοντας τα παιδιά στις κούνιες. Περάστε ένα καροτσάκι μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Παίζοντας μπάλα στην αυλή.

Συγκεντρώστε ένα μάτσο από μαμάδες και οι περισσότεροι από εμάς θα έχουν μικρά νύχια αγόρι. Kiss Nails μεταμορφώνουν αυτά τα σπασμένα, τσιμπημένα nubs σε κομψά, νταντά σαν νταντά σε λίγα λεπτά.

Με τα χρόνια, και για αυτή την κριτική, το Kiss Nails έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές τώρα για ειδικές περιπτώσεις. Αυτή τη φορά, για τους σκοπούς αυτής της ανασκόπησης, τα νύχια από το Kiss Nails Real Short Everlasting γαλλικά τετράγωνα νύχια Kit φορέθηκαν για 7 ημέρες όπως συνιστά η συσκευασία και δοκιμάστηκαν μέσω των καθημερινών καθημερινών λειτουργιών ως mom.

Το κιτ περιλαμβάνει 28 καρφιά, ροζ τζελ κόλλα, ένα ραβδί μανικιούρ και ένα αρχείο μίνι. Ο στόχος έχει τα κιτ για περίπου 5 δολάρια. Το Walgreens έχει τα κιτ για περίπου $ 7.

Αυτό είναι πολύ λιγότερο από τα $ 30-plus που θα πληρώνατε για να έχετε τα νύχια σας σε ένα σαλόνι και είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να κάνετε για τον εαυτό σας στο σπίτι, ακόμα και με τα παιδιά γύρω.

Επιπλέον, θα πρέπει να συνεχίζετε να επιστρέφετε στο σαλόνι κάθε έξι εβδομάδες για να ξαναγεμίσετε τα νύχια σας, τα οποία μπορεί να κοστίζουν έως και 45 δολάρια. Αυτό δεν είναι ακριβώς μια επιλογή για τις μητέρες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα.

1

Η εφαρμογή ψεύτικων καρφιών είναι απλή. Kiss Nails δεν αποτελούν εξαίρεση. Το κιτ περιέχει 28 αριθμημένα νύχια Kiss, ώστε να μπορείτε να βρείτε το τεχνητό καρφί που είναι το πλησιέστερο στο μέγεθος του φυσικού σας νυχιού.

Όταν είστε έτοιμοι να κολλήσετε το καρφί στη θέση του, καλύψτε το πίσω μέρος του τεχνητού καρφιού με την παρεχόμενη κόλλα και καλύψτε την κορυφή του φυσικού σας καρφιού με κόλλα. Βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε κάθε επιφάνεια πλήρως με κόλλα ή θα μπορείτε να βλέπετε τσέπες αέρα μέσα από τα νύχια Kiss αφού τα εφαρμόσετε.

Κρατήστε το τεχνητό καρφί πάνω από το νύχι σας για 5 δευτερόλεπτα και είναι κολλημένο. Τυλίξτε την αριθμημένη καρτέλα από το τεχνητό καρφί και αρχειοθετήστε το καρφί αν το επιθυμείτε. Ο συνολικός χρόνος για να βρείτε το μέγεθος των νυχιών σας, να εφαρμόσετε κόλλα και στη συνέχεια να κολλήσετε τα νύχια στη θέση τους, διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά και για τα δύο χέρια.

Η ρουτίνα της μητέρας μου είναι αρκετά απλή. Ωστόσο, πολλά καρφιά ξεσηκώθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας:

 • Ημέρα 1 - Δεν βρέθηκαν καρφιά.
 • Ημέρα 2 - Το δάκτυλο του δακτύλου στο αριστερό χέρι σηκώθηκε κατά την αλλαγή της πάνας.
 • Ημέρα 3 - Το μεσαίο νύχι στο αριστερό χέρι σηκώθηκε πτύχοντας τα ρούχα.
 • Ημέρα 4 - Το καρφί Pinkie σηκώνεται από τον πάγο από τον πάγο.
 • Ημέρα 5 - Δεν βγήκαν καρφιά.
 • Ημέρα 6 - Το μεσαίο νύχι στο δεξί χέρι σηκώθηκε από το κάθισμα του αυτοκινήτου με το λυγισμένο μωρό.
 • Ημέρα 7 - Το αριστερό δάχτυλο του δείκτη σηκώθηκε κάπου στο Target, όπου ήμουν, ειρωνικά, να αγοράσω ένα άλλο σετ Νύχια Kiss.

Με εξαίρεση εκείνη που χάθηκε στο Target, ήμουν σε θέση να κολλήσω τα καρφιά που είχαν πεταχτεί πίσω σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Είναι καλή ιδέα να μεταφέρετε μαζί σας την ροζ κόλλα σε περίπτωση που είστε μακριά από το σπίτι όταν ξετυλίγεται το καρφί σας. Όταν κάθε καρφί βγήκε, δεν έβλαψε, αλλά ήξερα ότι είχα χάσει ένα από τα Νύχια του Kiss μου.

Φορώντας τα Νύχια Kiss δεν μεταμορφώνει μόνο το βλέμμα των νυχιών σας, είναι ένα κομμάτι μιας ώθησης εμπιστοσύνης για να γνωρίζετε ότι τα νύχια σας φαίνονται πάντα καλά. Πήρα τον εαυτό μου να κοιτάζει τα χέρια μου πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Για να αφαιρέσετε τα νύχια σας, συνιστάται το Kiss Nails All ή One Artificial Remover για τα νύχια (που αγοράζονται ξεχωριστά από τα κιτ Kiss Nails).

Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να βουτήξετε τα νύχια σας σε αλοιφή αφαίρεσης νυχιών ακετόνης, αλλά αυτό δεν απαιτεί περισσότερο χρόνο για να βγάλετε τα νύχια από αυτόν τον τρόπο. Αφού δοκιμάσατε και τις δύο μεθόδους, το All ή One Artificial Nail Remover απομάκρυνε γρηγορότερα το καρφί καθώς και την κόλλα που έχει απομείνει στο φυσικό καρφί σας.

Μετά την αφαίρεση του Kiss Nails, ανακάλυψα ότι τα καρφιά που είχαν πετάξει την τελευταία εβδομάδα είχαν υποστεί ελαφρά ανύψωση πάνω τους, σαν να έβγαινε η δύναμή τους από το δάχτυλό μου και πήρε μαζί τους το ανώτερο στρώμα του φυσικού μου νυχιού. Δυστυχώς, μπορείτε να δείτε πού εμφανίστηκε η ανύψωση στο φυσικό νύχι μου.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι αυτά τα νύχια αισθάνονται σημαντικά πιο αδύναμα επειδή το ανώτερο στρώμα του νυχιού έχει φύγει. Τα κανονικά ισχυρά μου καρφιά είναι χαραγμένα και σπασμένα, όπου τα Kiss Nails ξεπήδησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που φορούσαν.

Παρά ορισμένες μικρές αποτυχίες, η χρήση του Kiss Nails έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι προσωρινά. Αφαιρούν εύκολα. Είναι προσιτά. Είναι όμορφα.

Το Kiss Nails είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που έχει επαναπροσδιορίσει τα πιεστικά καρφιά. Οι περισσότερες μητέρες θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι ιδανικές για να φορέσουν όταν βγαίνεστε με τα παιδιά σας κάθε μέρα. Αλλά είναι μια τέλεια λύση για μια νύχτα της ημέρας ή άλλες ειδικές περιπτώσεις για να δώσετε στα νύχια σας ένα στιγμιαίο και πολύ αναγκαίο μανικιούρ.

Αυτό το προϊόν αγοράστηκε από τοπικό κατάστημα λιανικής για έλεγχο. Το κόστος πριν τη φορολογία ήταν 4,89 δολάρια.

1

About

Check Also

Πώς να εφαρμόσετε ψεύτικα νύχια στο σπίτι

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι τεχνητών νυχιών για να διαλέξετε, αλλά αν είστε νέοι στην εφαρμογή …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 24