Home / Προσκρούσεις και μωρά / Ποια είναι η αλήθεια για τις Post-Partum Girdles;

Ποια είναι η αλήθεια για τις Post-Partum Girdles;

Ποια είναι η αλήθεια για τις Post-Partum Girdles;

Η υποστήριξη μετά το γεύμα έρχεται με πολλές μορφές ... τη φροντίδα της μητέρας σου, τις συναντήσεις της La Leche και την εξαγωγή από την Κίνα. Πριν από πενήντα χρόνια, όμως, οι νέες μητέρες γνώριζαν ότι αυτό σήμαινε μόνο ένα πράγμα και ένα πράγμα: post-partum ζώνες. Ακόμη και η λέξη μας κάνει να τρέμουμε με φρίκη, καθώς φανερώνει τις εικόνες των γυναικών με ουρά που υποφέρουν στο όνομα της ομορφιάς.

Πριν να τα μετρήσετε ακόμα, εξετάστε το πλούσιο ιστορικό των κορσέδων μετά τον τοκετό: Οι γυναίκες συνηθίζουν να δεσμεύουν τις κοιλιές τους μετά τον τοκετό για τον πρώτο ή δύο μήνες σχεδόν σε κάθε χώρα του πλανήτη...

και το έχουν κάνει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι περισσότερες γυναίκες που ζουν στις δυτικές χώρες απέρριψαν την πρακτική, καθώς ο φεμινισμός έλαβε χώρα, πιστεύοντας ότι οι κορσέδες - όπως αυτές οι διαβόητες βικτοριανές κορσέδες - ήταν ένα σημάδι καταπίεσης και περιορισμού.

Τα οφέλη, ωστόσο, μπορεί να είναι πιο απελευθερωτικά από ό, τι συνειδητοποιείτε, τώρα που το στίγμα και η αντιληπτή ενόχληση να φοράτε μια ζώνη είναι πράγματα του παρελθόντος.

Λίγα κοινά ερωτήματα σχετικά με τις ζώνες υποστήριξης Post-Partum

Ε. Τι πρέπει να κάνουν οι κορσέδες μετά τον τοκετό?

ΕΝΑ. Οι αξιώσεις κυμαίνονται από τη βελτίωση της λεμφικής αποστράγγισης και την παροχή βοήθειας με την κατακράτηση νερού για να γίνουν πιο γρήγορα το σώμα σας πριν από το μωρό και να βοηθήσετε με την επανάληψη της διάστασης. Άλλοι ισχυρισμοί περιλαμβάνουν τη μείωση της αιμορραγίας μετά τον τοκετό, την ανακούφιση από κράμπες και πόνο στην πλάτη και τη δυνατότητα της μήτρας να επιστρέψει στο κανονικό της μέγεθος και θέση γρηγορότερα.

Ερ. Λειτουργούν πραγματικά?

ΕΝΑ. Η συμπίεση έχει αποδειχθεί αποτελεσματική θεραπεία κατά της κατακράτησης νερού - τα πρησμένα πόδια και τα χέρια που συνδέονται με τα πόδια έχουν βοηθήσει αμέτρητους πάσχοντες από οίδημα,.

Η σταθερή υποστήριξη βελτιώνει επίσης άμεσα την κακή στάση, η οποία με τη σειρά της μπορεί να έχει πολλά φυσικά οφέλη. Δεν θα είστε σε θέση να αδέσποτε ενώ θηλάζετε, και ο πόνος στην πλάτη βελτιώνεται βεβαίως από την καλύτερη στάση του σώματος. Ένα πράγμα που ξέρουμε σίγουρα: Αν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα και δεν σας βλάπτει, τότε γιατί να μην το δοκιμάσετε?

1

Ερ .: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια ζώνη στήριξης μητρότητας και μια ζώνη μετά τον τοκετό?

ΕΝΑ. Οι ζώνες μητρότητας σχεδιάζονται για να φορεθούν κατά τα μεταγενέστερα στάδια της εγκυμοσύνης και βοηθούν στην ανακατανομή του βάρους της κοιλιάς σας, μειώνοντας έτσι τον πόνο της πυέλου και της πλάτης. Οι κάλτσες μετά τον τοκετό έχουν σχεδιαστεί για να συμπιέζουν αμέσως την κοιλιακή σας περιοχή σε σχήμα μετά τη γέννηση του μωρού, παρέχοντας πολύ σταθερή στήριξη και στένωση. Ορισμένες ζώνες μετά τον τοκετό είναι πράγματι ζώνες, ενώ άλλες είναι ρούχα με ανοίγματα καβάλου και ποδιών όπως εσώρουχα.

Ε. Θα με βοηθήσει να ανακάμψω από το τμήμα μου πιο γρήγορα?

ΕΝΑ. Η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω σε αυτό. Δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η χρήση μιας ζώνης μετά το τοκετό θα βοηθήσει πραγματικά τα εσωτερικά σας όργανα να αναλάβουν τις σωστές θέσεις τους ταχύτερα ή να επιτρέψουν να θεραπευθούν ταχύτερα μετά από ένα c-section, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την άνεσή σας. Η προστιθέμενη υποστήριξη μιας ζώνης μετά τον τοκετό θα πάρει τον φόβο από το βήξιμο, το γέλιο και το να σηκώνεται από τον καναπέ ή το κρεβάτι αφού τα ράμματα ή οι συρραπτικοί θα υποστηριχθούν σταθερά. Αυτό, με τη σειρά του, θα αποτρέψει την εκ νέου έναρξη της πληγής και επομένως μπορεί πραγματικά να θεραπευτεί γρηγορότερα.

Ερ. Πρέπει να το φορέσω κάθε μέρα?

ΕΝΑ. Ναι - το φοράτε κάθε μέρα όλη μέρα, κοιμάται ή αφυπνίζετε, για τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα για να επιτύχετε τα περισσότερα οφέλη.

Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν να επεκταθούν σε δύο έως τρεις εβδομάδες μετά τον τοκετό. (Θα εκπλαγείτε από το πόσο εθιστικά είναι αυτά τα πράγματα!) Μετά από αυτό, πολλές γυναίκες προχωρούν σε μια πιο ευγενέστερη ζώνη στήριξης μετά τον τοκετό.

Ερ .: Πώς πηγαίνετε στο μπάνιο σε μια ζώνη?

ΕΝΑ. Τα εσώρουχα ή οι κορσέδες τύπου "pull-up" μπορούν να σηκωθούν και να χαμηλώσουν σαν τα κανονικά εσώρουχα, αν και είναι αρκετά στενότερα και ίσως χρειαστούν κάποιο κουνουπιέρα ή / και αγκύλη για να μπει μέσα και έξω. Τα περισσότερα ιατρικά συνδετικά υλικά μετά το γεύμα έχουν καπάκι καβάλου για να χωρέσουν διαλείμματα στο μπάνιο. Όταν ψωνίζετε για κορσέδες, βεβαιωθείτε ότι δοκιμάζετε τις ασφάλειες και τους βρίσκετε εύκολο να τις κλείσετε και να τις ανοίξετε, αφού σίγουρα θα τις χρησιμοποιήσετε αρκετά, τι με όλα τα στίγματα και τα μαξιλάρια που θα συμβούν τις ημέρες και τις εβδομάδες μετά τη γέννηση. Ευτυχώς, αυτά τα snaps ή τα άγκιστρα του καβάλου είναι γενικά τοποθετημένα ψηλότερα στο μπροστινό μέρος στις κορσέδες μετά τον τοκετό, αφού η κάμψη προς τα κάτω μπορεί να είναι δύσκολη και η κοιλιά σας πιθανότατα θα παραμείνει στην πορεία, τουλάχιστον στην αρχή.

Οι καλύτερες ζώνες στην αγορά

Αν νομίζετε ότι μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα - στην πραγματικότητα φοράτε ένα! - υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλες μετακομμωτές ζώνες και ζώνες για να διαλέξετε. Είτε αγοράζετε αυτοπροσώπως είτε σε απευθείας σύνδεση, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλές συμβουλές από τον πωλητή στο σωστό μέγεθος και σας ταιριάζει, καθώς αυτό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά ανάμεσα σε μια θετική εμπειρία ζωνών και μια αρνητική εμπειρία.

1

About

Check Also

Κορυφαία 5 φθηνά νεογέννητα μάρκα ρούχων μωρών

Τα νεογέννητα μεγαλώνουν γρήγορα και δεν έχει πολύ νόημα να ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια σε νεογέννητα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1