Home / Προσκρούσεις και μωρά / Baby Sizing 101: Ποια είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ 24 μηνών και 2T;

Baby Sizing 101: Ποια είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ 24 μηνών και 2T;

Baby Sizing 101: Ποια είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ 24 μηνών και 2T;

Είναι το μέγεθος του μωρού "24 μήνες" και το μέγεθος του παιδιού "2Τ" το ίδιο; Και αν ναι, γιατί υπάρχουν και οι δύο; Αυτά είναι καλά ερωτήματα και πολλοί γονείς ζητούν τα ίδια πράγματα επειδή μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένη. Ενώ αυτά τα δύο μεγέθη είναι παρόμοια - και, θεωρητικά, για τα παιδιά της ίδιας εποχής - δεν είναι τα ίδια.

24 μήνες έναντι 2Τ

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε τις διαφορές μεταξύ των ρούχων με την ένδειξη "24 μήνες" και εκείνων με την ετικέτα "2T".

Ουσιαστικά, οι 24 μήνες είναι για παιδιά που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο του μωρού ενώ το 2T είναι σχεδιασμένο για μικρά παιδιά.

Δεδομένου ότι τα παιδιά αναπτύσσονται και αναπτύσσονται με διαφορετικούς ρυθμούς, οι σχεδιαστές ρούχων διατηρούν αυτά τα δύο μεγέθη για αυτό το συγκεκριμένο στάδιο στη ζωή κάθε παιδιού. Ένα παιδί ηλικίας 1 έτους μπορεί να εξακολουθεί να είναι σε πάνες και να σέρνεται, ή μπορεί να είναι στο δρόμο για την ασήμαντη εκπαίδευση και με λίγα βήματα. Κάθε σύνολο ενδυμάτων σχεδιάζεται με αυτούς τους παράγοντες.

Ο ευκολότερος τρόπος για τους γονείς να αποφασίσουν ποιο μέγεθος θα επιλέξουν αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή είναι να σκεφτούν τη συμπεριφορά του παιδιού σας και το τρέχον στάδιο ανάπτυξης.

Οι κύριες διαφορές

Την επόμενη φορά που βρίσκεστε στο κατάστημα, τραβήξτε ένα ρούχο 24 μηνών και 2Τ από το ράφι και ρίξτε μια ματιά στις διαφορές. Είναι πιθανό ότι θα παρατηρήσετε:

  • Οι 24 μήνες έχουν στρογγυλεμένο σχήμα επειδή τείνουν να αφήνουν περισσότερο χώρο για μια πάνα. Επίσης, πιθανότατα θα παρατηρήσετε την αποκόλληση μεταξύ των ποδιών για εύκολη πρόσβαση στην πάνα.
  • Οι 24 μήνες τείνουν να είναι κάπως μικρότεροι σε μήκος, τόσο στις κορυφές όσο και στους πυθμένες. Αυτό επιτρέπει στο μωρό να σέρνει χωρίς να μπερδέψει το ύφασμα.
  • Τα ρούχα 2T τείνουν να είναι πιο αδύνατα και να έχουν μακρύτερα μανίκια και πόδια παντελονιού. Αυτή η τακτική τείνει να είναι καλύτερη για τα παιδιά που περπατούν όρθια και δεν φορούν πλέον μια ογκώδη πάνα.
  • Τα ενδύματα 2Τ συνήθως δεν έχουν παγίδες.
  • Όσον αφορά το στυλ, το 2T τείνει να μιμείται τα ενδύματα ενηλίκων, σε πολύ μικρότερο μέγεθος. Αντίθετα, τα ρούχα 24 μηνών εξακολουθούν να φαίνονται μωρά με στυλ.

Διαφορές στις μάρκες

Όπως πιθανώς γνωρίζετε κατά την αγορά για τα ενδύματά σας μεγέθους ενηλίκων, τα μεγέθη ενδέχεται να διαφέρουν από τη μια μάρκα στην άλλη. Γι 'αυτό πρέπει ακόμα να δοκιμάσουμε τα πράγματα, ακόμα κι αν σταματήσαμε να μεγαλώνουμε εδώ και χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα του μωρού, ειδικά σε αυτό το μεταβατικό στάδιο 1 έτους.

Τελικά, κάθε γραμμή ένδυσης είναι διαφορετική και πολλοί σχεδιαστές κάνουν μια γραμμή "μωρό" και μια "νήπια" γραμμή. Απλώς συμβαίνει ότι τα μεγέθη του μωρού ανεβαίνουν στους 24 μήνες και η γραμμή του νήπoυ ξεκινά με 2T. Έτσι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι σε μερικές μάρκες το μωρό σας είναι 2T και σε άλλες, είναι ακόμα στο (ελαφρώς) μικρότερο μέγεθος μωρού.

Εκτός από αυτό, όταν πρόκειται για το μέγεθος των παιδικών ρούχων, ο αριθμός που δίνεται αφορά το παιδί μέσου μεγέθους στην παλαιότερη ηλικία της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι το 2Τ παιδί σας μπορεί να μην είναι έτοιμο για αυτό το μέγεθος μέχρι να είναι 2 ετών. Ομοίως, το 24ωρο μωρό σας μπορεί να μην ταιριάζει σε αυτό το συγκεκριμένο μέγεθος μέχρι να χτυπήσει τα πρώτα του γενέθλια, ακόμα κι αν η ετικέτα λέει "18-24 μήνες".

1

Όταν ψωνίζετε σε καταστήματα, μπορείτε πάντα να κρατάτε ρούχα μέχρι το παιδί σας για να δείτε αν μπορεί να ταιριάζει.

Το online shopping είναι μια διαφορετική ιστορία. Το καλύτερο στοίχημα είναι να δείτε το διάγραμμα μεγέθους του καταστήματος και να αγοράσετε το μέγεθος που ταιριάζει με το τρέχον ύψος και το βάρος του παιδιού σας.

Τα καλά νέα σε όλα αυτά είναι ότι το μικρό σας θα βρεθεί σύντομα από αυτή τη σύγχυση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε προβλήματα μεγέθους στο μέλλον, αλλά τουλάχιστον θα περάσετε αυτό το εμπόδιο.

1

About

Check Also

Ποια είναι η αλήθεια για τις Post-Partum Girdles;

Η υποστήριξη μετά το γεύμα έρχεται με πολλές μορφές ... τη φροντίδα της μητέρας σου, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 41