Home / Παιδιά και έφηβοι / Πώς να κάνετε τα όπλα σας να φαίνονται λεπτότερα σε ένα φόρεμα … Χωρίς το προπόνηση!

Πώς να κάνετε τα όπλα σας να φαίνονται λεπτότερα σε ένα φόρεμα … Χωρίς το προπόνηση!

Οι ειδήμονες και οι στυλίστες γνωρίζουν τα μυστικά που κάνουν τα όπλα να φαίνονται λεπτότερα: πρόκειται για το να φοράτε τα σωστά ρούχα, τα αξεσουάρ και ακόμη και το περίγραμμα με το βυρσοδέψη και το μακιγιάζ. Εάν δεν έχετε χρόνο για να τόνιζετε πριν από την μεγάλη σας επίσημη, αυτά τα τεχνάσματα στυλ είναι ένας σωτήρας ζωής. Λεπτά όπλα, εδώ θα έρθετε:

455279278.jpg

Brian Ach / Διασκέδαση εικόνας Getty

Ένα ν-λαιμό φόρεμα θα τονίσει την κλασσική και ντεκολτέ σας και θα τραβήξει την προσοχή μακριά από οποιοδήποτε flab του άνω βραχίονα που θέλετε να κρύψετε. Αυτή είναι μια πολύ κολακευτική περικοπή στις περισσότερες έφηβες και γυναίκες. Βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες ταιριάζουν και δεν είναι τόσο χαλαροί που σκάβουν μέσα σας - αυτό θα δημιουργήσει μόνο ανεπιθύμητη διόγκωση.

02
από 10

Ένα φόρεμα με χαλαρά μανίκια Cap

455279052.jpg

Brian Ach / Διασκέδαση Getty Images

Κρύψτε τους ώμους και τα άνω χέρια με ένα μανίκι. Μπορεί να είναι ένα μικρό μανίκι με καπάκι ή ένα μακρύτερο τρίμηνο μανίκι, οτιδήποτε θα κρύψει τις κορυφές των όπλων σας θα κάνει. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σφιχτό. Η λήψη λεπτότερων όπλων είναι όλα σχετικά με τη σωστή εφαρμογή και οτιδήποτε κόβει το δέρμα σας θα σας κάνει να εμφανίζεστε μόνο πιο βαρύς.

03
από 10

Ένα φόρεμα υψηλού λαιμού που εκθέτει τους ώμους σας

BeyonceWhiteDress.jpg

Beyonce στο φόρεμα Lanvin Maxi.
Getty Images

Αυτό μπορεί να φαίνεται αντίθετο-διαισθητικό. Μετά από όλα, θέλετε να κρύψετε τα χέρια σας αντί να τα εκθέσετε. Ωστόσο, αυτό είναι ένα κομμάτι ενός τέχνασμα ψευδαίσθησης. Αν επιλέξετε ένα φόρεμα με ένα πανέμορφο, στολισμένο ψηλό λαιμό, θα δοθεί όλη η προσοχή προς το πρόσωπό σας αντί για τα χέρια σας. Επιπλέον, θα εκθέτετε τη γραμμή ώμων σας με έναν κολακευτικό τρόπο. Ξαφνικά, τα χέρια σας δεν είναι το επίκεντρο. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε επιπλέον ενίσχυση εμπιστοσύνης, μπορείτε πάντα να ...

04
από 10

Λάβετε το δέρμα σας

75407891.jpg

Σπρέι μαυρίσματος.
Πηγή εικόνας / Ψηφιακό όραμα / Getty Images

Θα θελήσετε να πάτε σε έναν έγκυρο χώρο μαυρίσματος ψεκασμού για αυτό το τέχνασμα, οπότε είτε ρωτήστε τους φίλους σας για συστάσεις ή για να δοκιμάσετε το μαύρισμα πριν την μεγάλη ημέρα σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να παραδώσουν. Αλλά ναι, είναι δυνατό να πάρετε ένα σπρέι μαύρισμα που θα κάνει τα χέρια σας να φαίνονται λεπτότερα! Είναι όλα σχετικά με το περίγραμμα. Μπορείτε επίσης να…

05
από 10

Περιγράψτε τα όπλα σας με μακιγιάζ

82136724.jpg

Tetra Images / Getty Images

Τραβήξτε το χέρι σας, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε έναν μπρονζέ ή τον εαυτό σας για να περιγράψετε ελαφρώς τους δικέφαλους μυς και τους τρικεφάλους σας. Λιγότερο είναι περισσότερο, οπότε ξεκινήστε με μια μικρή ποσότητα προϊόντος και προσθέστε επάνω του, όπως απαιτείται. Υπάρχουν όλα τα είδη των προϊόντων μακιγιάζ του σώματος για να βοηθήσει με αυτό.

06
από 10

Φορέστε ένα φόρεμα με μακριά μανίκια

455279268.jpg

Brian Ach / Διασκέδαση Getty Images

Δεν είναι όλα τα επίσημα φορέματα πρέπει να είναι χωρίς μανίκια. Τα φορέματα με μακρυμάνικα φορέματα είναι πανέμορφα, σε τάση και θα κάνουν τα χέρια σας πιο ανοιχτά απλά με το να τα κρύβετε. Έρχονται σε όλα τα είδη των στυλ. Απαγορεύεται ή είναι καθαρά τα αγαπημένα μου.

07
από 10

Φορέστε τα βραχιόλια Loose-fitting και αποφύγετε τα μανίκια

StackedBracelets_BlakeL.jpg

Η λήψη λεπτότερων όπλων είναι κάτι περισσότερο από μανίκια. Τα χαλαρά βραχιόλια όπως τα βραχιόλια θα βοηθήσουν τα χέρια σας να φανούν λεπτές, δημιουργώντας ένα χάσμα μεταξύ τους και του δέρματός σας. Αποφύγετε τα σφιχτά τοποθετημένα βραχιόλια και τις μανσέτες. Οτιδήποτε σφίγγει τα χέρια σας και κάνει την έξοδο του δέρματος έξω, δεν θα βοηθήσει την αιτία σας.

08
από 10

Αποφύγετε Strapless Φορέματα που πιέζουν τα πάντα επάνω

Affordable_Homecoming_Dress.jpg

Νυφικό του Ντέιβιντ

Τα φορέματα χωρίς στράπλες δεν θα βοηθήσουν τα χέρια σας να φαίνονται λεπτότερα. Έχουν την τάση να ωθούν τα πάντα, και αυτό περιλαμβάνει το δέρμα κάτω από και γύρω από τις μασχάλες σας. Τα χέρια σας θα διογκωθούν έξω και μάλιστα θα φαίνονται πιο ογκώδη από ό, τι στην πραγματικότητα.

09
από 10

Αποφύγετε λεπτές λωρίδες και σπαγγέτι ιμάντες

171462966.jpg

Natalia Campbell / Φωτογραφία NC / Getty Images

Ένα λεπτό λουρί θα κάνει μόνο το υπόλοιπο σας να φανεί ευρύτερο ... ειδικά ένα λεπτό λουράκι που κόβει στον ώμο σας.

10
από 10

Βεβαιωθείτε ότι το φόρεμά σας ταιριάζει σωστά

6522-000022.jpg

Hans Neleman / Ψηφιακό Όραμα / Getty Images

Το πραγματικό μυστικό για το αδυνάτισμα κάτω από οποιοδήποτε μέρος του σώματος: ταιριάζει. Πάντα θέλετε να ντύσετε για το σχήμα του σώματός σας. Μην δίνετε προσοχή σε ό, τι το μέγεθος έχει επισημανθεί ως? το μόνο που έχει σημασία είναι πώς κοιτάζει το σώμα σας όταν το βάλετε. Ένα καλά τοποθετημένο φόρεμα θα πρέπει να τονίζει σωστά κάθε εικόνα.

1

About

Check Also

Είναι εντάξει να αφήσετε τον φίλο σας να πάει στο Prom με ένα άλλο κορίτσι;

Εχεις αγόρι. Ίσως να είστε ακόμη juniors ή ηλικιωμένους και να μιλάτε για να πάτε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2