Home / Παιδιά και έφηβοι / Πώς να μετρήσετε ένα Inseam για διαγράμματα μεγέθους στη μόδα των παιδιών

Πώς να μετρήσετε ένα Inseam για διαγράμματα μεγέθους στη μόδα των παιδιών

Πώς να μετρήσετε ένα Inseam για διαγράμματα μεγέθους στη μόδα των παιδιών

Όταν αγοράζετε ρούχα για παιδιά online ή μέσω καταλόγου, είναι καλύτερο να γνωρίζετε τις μετρήσεις του παιδιού σας. Συνήθως, τα καταστήματα έχουν ένα γράφημα μεγέθους που βασίζεται στο βάρος, το ύψος, τη μέση και το εσωτερικό του παιδιού. Τα πρώτα τρία μπορούν να φανούν αρκετά αυτονόητα, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι πώς να μετρήσουν ένα inseam.

Μεγιστοποίηση μεγέθους: Πώς να μετρήσετε ένα Inseam 

Πρώτα απ 'όλα, ένα έμβολο μετρά την απόσταση κατά μήκος της εσωτερικής ραφής ενός ζευγαριού παντελονιών ανάμεσα στη βουβωνική χώρα και τον πυθμένα του αστραγάλου.

 Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε μια ταινία μέτρησης και ένα στυλό και χαρτί για να καταγράψετε τις μετρήσεις σας. 

Για να μετρήσετε το έμβολο του παιδιού σας, τον σηκώστε ευθεία με τα πόδια του λίγο ξεχωριστά. Βεβαιωθείτε ότι δεν φοράει παπούτσια. Οι κάλτσες είναι ωραία. Με τη χρήση μετρητικής ταινίας, μετρήστε από ακριβώς κάτω από τον καβάλο του στο κάτω μέρος του αστραγάλου του. Καταγράψτε το μήκος σε ίντσες. αυτό είναι το όνομά του.

Εάν το παιδί σας είναι πολύ ενεργό για να παραμείνει αρκετά μακρύς για να πάρει μια μέτρηση, μπορείτε να μετρήσετε την εσωτερική ραφή ενός ζευγαριού παντελόνι που τον ταιριάζει καλά. Τοποθετήστε τα παντελόνια σε μια επίπεδη επιφάνεια και μετρήστε την εσωτερική ραφή από τον καβάλο προς το στρίφωμα.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μήκος του ενδιάμεσου τμήματος εξαρτάται κάπως από την προσωπική προτίμηση. Οι παρακάτω εκτιμήσεις μπορεί να αλλάξουν τον τύπο και το μήκος των παντελόνι που επιλέγετε για το παιδί σας:

Παπούτσια. Εάν το παιδί σας φοράει ορθολογικά ένθετα στα παπούτσια του, μπορεί να θέλετε να είστε σίγουροι ότι φοράει το ζευγάρι παπούτσια και ένθετα που φοράει με τα παντελόνια για να εξασφαλίσει το σωστό μήκος.

Αν προτιμάτε το παντελόνι του παιδιού να είναι λίγο πιο μακριά ή να διπλώνεται ελαφρώς στην κορυφή του παπουτσιού του, μετρήστε το ένθετο από την αρχή του παπουτσιού, ακριβώς κάτω από το αστράγαλο.

Συρρίκνωση. Λάβετε υπόψη το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα παντελόνια. Μερικά υφάσματα (ειδικά φυσικά υφάσματα όπως βαμβάκι, λινό και μαλλί) τείνουν να συρρικνώνονται περισσότερο από άλλα όταν πλένονται.

1

Εάν ανησυχείτε για ενδεχόμενη συρρίκνωση, ελέγξτε σε ποιο υλικό κατασκευάζονται τα παντελόνια και προσθέστε επιπλέον μισή ίντσα στο μήκος του εντέρου του παιδιού σας πριν από την αγορά.

Στυλ. Ορισμένα παντελόνια και γκέτες σχεδιάζονται για να έρχονται σε περικοπή ή τα τρία τέταρτα των στυλ μήκους. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να μετρήσετε το έμβολο του παιδιού σας για να ταιριάζει σε αυτά τα στυλ, δοκιμάστε να μετρήσετε ξανά το στέλεχος και να σταματήσετε τη μέτρηση στο σημείο όπου θέλετε να τερματίσετε το παντελόνι και να δείτε αν το ένθετο ταιριάζει με τις μετρήσεις ύψους και μέσης που συμπίπτουν με το διάγραμμα μεγέθους του προϊόντος.

Αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε αβέβαιοι για τις μετρήσεις σας, οι περισσότεροι ιστότοποι ηλεκτρονικών καταστημάτων θα σας παράσχουν πληροφορίες inseam κοντά στα μεγέθη τους. Ένα άλλο τέχνασμα είναι να διαβάσετε άλλες κριτικές πελατών που παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος και την προσαρμογή του συγκεκριμένου προϊόντος. Οι κριτικές πελατών συχνά αποκαλύπτουν εάν τα παντελόνια πρόκειται να συρρικνωθούν, να τεντωθούν ή να τοποθετηθούν πιο κοντά ή μικρότερα από άλλα παντελόνια ίδιου μεγέθους. Μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ταξινομήσετε τις αναθεωρήσεις πελατών, αλλά μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικές ως προς την ακριβή εφαρμογή ενός ρούχου. Τέλος, φροντίστε να αναζητήσετε τις πολιτικές ηλεκτρονικών αγορών και επιστροφής του καταστήματος, καθώς σήμερα μπορείτε απλά να επιστρέψετε τις αγορές σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

1

About

Check Also

Είναι εντάξει να αφήσετε τον φίλο σας να πάει στο Prom με ένα άλλο κορίτσι;

Εχεις αγόρι. Ίσως να είστε ακόμη juniors ή ηλικιωμένους και να μιλάτε για να πάτε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 83