Home / Παιδιά και έφηβοι / 26 Μεγαλύτερες τάσεις στη μέση σύμφωνα με το Pinterest

26 Μεγαλύτερες τάσεις στη μέση σύμφωνα με το Pinterest

02
από 27

Αξεσουάρ μαλλιών

το τρίχωμα organizer

JANE μέσω του Pinterest

Δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν καλύτερο τρόπο να αναδείξουμε τα barrettes του μικρού κοριτσιού σας, τους δεσμούς και τις ταινίες κεφαλής παρά με έναν διοργανωτή αξεσουάρ για τα μαλλιά που τοποθετείται σε τοίχο. Εξασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα χάσετε πάλι ένα μαζορέτα.

Σχετίζεται με: 12 Δημιουργικοί τρόποι αποθήκευσης εξαρτημάτων

 

 

03
από 27

Στολές της εβδομάδας

Πλαστικά-Συρτάρια-παιδικά-καθημερινά ρούχα

Nest Story μέσω Pinterest

Πάρτε την ταλαιπωρία έξω από το ντύσιμο τους μικρούς σας για το σχολείο με την τοποθέτηση τους εξαρτήσεις για την εβδομάδα το Σαββατοκύριακο. Για να το κρατήσετε όλα οργανωμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό συρτάρι όπως φαίνεται. 

Σχετίζεται με: Οι καλύτερες αποθήκες IKEA και προϊόντα για υπνοδωμάτια

04
από 27

Διοργανωτές ντουλαπιών

Κρεμαστά-Διοργανωτές ντουλαπιών

Το Post Space μέσω Pinterest

Μερικοί διοργανωτές κρεμαστών ντουλαπιών με χωριστά διαμερίσματα θα κρατούν επίσης τα ρούχα του παιδιού σας για την εβδομάδα τακτοποιημένα. Η προσθήκη ετικετών την ημέρα της εβδομάδας θα αποφύγει οποιαδήποτε σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να φοράτε.

Σχετίζεται με: Πώς να αποθηκεύσετε όλα τα ρούχα σας από το A-Z

05
από 27

Βαμμένοι Βράχοι

ζωγραφική-πετρώματα-πόλη-φάντασμα

Κάθε μέρα γίνεται μέσω του Pinterest

Το παιχνίδι που πυροδοτεί τη φαντασία είναι απαραίτητο για τα νεαρά αναπτυσσόμενα μυαλά. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπάμε τα βαμμένα βράχια όπως τα φάντασμα που μοιράζονται εδώ. Για τα παιδιά, η ζωγραφική σε ροκ είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα που ενθαρρύνει τη δημιουργική σκέψη.

Αυτό το τρομακτικό χωριό που μπορείτε να κάνετε με το φτηνό θα πάρει τα μικρά σου ενθουσιασμένοι για τη χειροτεχνία. Για να ξεκινήσετε θα χρειαστείτε βράχους, απορριμμένα κουτιά δημητριακών και σκάφη.

Σχετίζεται με: Βάλτε και αποκρύψτε βράχους με τα εγγόνια

06
από 27

Pet Rocks

diy-pet-rocks

Οι καλύτερες ιδέες για παιδιά μέσω του Pinterest

Αγαπάμε ζωγραφισμένους βράχους τόσο πολύ που είχαμε να μοιραστούμε αυτό το αξιολάτρευτο ροκ φροντιστήριο κατοικίδιων ζώων. 

Για να φτιάξετε αυτά τα χαριτωμένα βράχια από κάκτους, θα χρειαστείτε αρκετές λείες, επίπεδες πέτρες, αυτοκόλλητα μάτια, ζωγραφική και φυσικά πολλά μικροσκοπικά γλάστρες.

Σχετίζεται με: Πώς να κάνετε χειροτεχνίες χρησιμοποιώντας βράχους

07
από 27

Ζώνη πτώσης

Όχι-Fuss-Γκαράζ-Mudroom

Το Sunny Side Up Blog μέσω του Pinterest

Πάρτε τα παιδιά σας - για να μην αναφέρετε τον εαυτό σας - έξω από την πόρτα ταχύτερα στα σχολικά πρωινά με μια οργανωμένη ζώνη πτώσης. Για να αποφύγετε το μούκ από το σπίτι, μπορείτε να μετατρέψετε τον αχρησιμοποίητο χώρο στο γκαράζ σας σε μια φασαρία που δεν φαντάζει. 

Σχετίζεται με: 5 θήκες για μπότες και παπούτσια DIY 

08
από 27

Οργανωτής εισόδου

είσοδος-πτώση-ζώνη-για-παιδιά

HGTV μέσω Pinterest

Δεν χρειάζεσαι μαρμελάδα αν έχεις ένα παλιό κομμάτι. Αυτό το hack ζώνη πτώσης δείχνει πώς να κρατήσει την αρπαγή των παιδιών σας και να πάει πράγματα από την ανάληψη της εισόδου. Το τέχνασμα αποδίδει ένα μεμονωμένο συρτάρι σε κάθε μέλος της οικογένειας.

Σχετίζεται με: 19 Κρεμαστικές αμυχές αποθήκευσης για να πάρει το σπίτι σας έξοχα οργανωμένο

09
από 27

Scrabble πλακίδια

μαγνητικά-πλακάκια

Πείτε Ναι μέσω του Pinterest

Με απλά λόγια, οι μαγνητικές σανίδες Scrabble είναι εξαιρετικά δημοφιλείς ιδιαίτερα μεταξύ των γονέων μικρών παιδιών. Κρεμάστε ένα στον τοίχο σας μπορεί να κάνει ορθογραφικά μηνύματα και να μάθουν νέες λέξεις διασκέδαση για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Σχετίζεται με: 5 καλύτερα παιχνίδια για παιδιά

10
από 27

Σκέφτεστε Putty

διαφυλλιζόμενος-στόχος-pinterest-τάσεις

Φυσική παραλία που ζει μέσω Pinterest

Τα παιδιά αγαπούν να παίζουν με το μασίφ DIY - Και όπως αποδεικνύεται, είναι μια απλή πράξη που πακετάρει πολλά οφέλη για την οικοδόμηση του εγκεφάλου.

Το τράβηγμα και το τέντωμα του πηλού ή του στόκου μπορεί να απαλύνει τα υπερκινητικά παιδιά. Επιπλέον, με τη μορφοποίηση αναπτύσσει κινητικές δεξιότητες και επιδεξιότητα. Το πιο σημαντικό (σκεφτόμαστε) να φτιάχνουμε υλικό από το στόκο ενισχύει τις δημιουργικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων ενός παιδιού. 

Σχετίζεται με: 6 Αισθησιακές δραστηριότητες διασκέδασης για παιδιά

11
από 27

Αμαρτία αυτοκινήτου

Αυτοκίνητα-για-νήπια

Φυσική παραλία που ζει μέσω Pinterest.
I Καρδιά τέλεια πράγματα μέσω Pinterest

Δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε παιχνίδια αυτοκινήτου για οικογενειακές εκδρομές. Αυτοκίνητα hacks όπως αυτό το κτίριο κτίριο λέξη για ένα kindergartner θα ζεσταθεί το μυαλό του παιδιού σας στο δρόμο για το σχολείο, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθεί στην οδήγηση.

Για να δημιουργήσετε ένα κιτ κίνησης δραστηριότητας όπως αυτό που θα χρειαστείτε, θα χρειαστείτε ένα μεταλλικό κουτί για το μεσημεριανό γεύμα, μόνιμους δείκτες, μπαστούνια σκάφους jumbo, μαγνητικά γράμματα και μαγνητική ταινία. 
 

Σχετίζεται με: 10 Διασκεδαστικές δραστηριότητες μάθησης για παιδιά

12
από 27

Παιχνίδια Αυτοκινήτου

φορητό-diy-lego-kit-για-παιδιά

Διασκέδαση στο σπίτι με τα παιδιά μέσω Pinterest

Μπορείτε να διεγείρουν τις δεξιότητες χωρικής σκέψης ενός παιδιού με αυτό το κιτ ταξιδιού DIY που είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε ένα πορτοφόλι.

Για να κάνετε θα χρειαστείτε μια χούφτα τούβλα LEGO, ένα πλαστικό δοχείο με καπάκι με αυτοκόλλητο και αρκετές κάρτες δραστηριότητας DIY. Για να γνωρίζετε, για μικρά παιδιά, το να παίζετε με το LEGOS ενισχύει επίσης τις λεπτές κινητικές δεξιότητες.

Σχετίζεται με: Οικοδόμηση παιχνιδιών που προωθούν την ανεξάρτητη αναπαραγωγή

 

13
από 27

Busy Boards

ντουλάπι-απασχολημένος-του σκάφους

Απασχολημένο μικρό παιδί μέσω Pinterest

Αν το μικρό σας αγαπά να πάρει τα πράγματα χωριστά, τότε ίσως ήρθε η ώρα για ένα απασχολημένο σκάφος DIY. Θα βρείτε gazillions (ΟΚ δεκάδες) από μικρά διοικητικά συμβούλια για το Pinterest επειδή είναι πολύ διασκεδαστικά για τα ενεργά παιδιά προσχολικής ηλικίας. Αγαπάμε αυτό που παρουσιάστηκε παραπάνω επειδή έχει πόρτες-peek-a-boo.

Για να φτιάξετε τη δική σας, θα χρειαστείτε αισθητηριακό υλικό, το οποίο είναι σχεδόν τίποτα που ένα παιδί θα ήθελε να καταλάβει και να μετακινήσει - διάφορα παραδείγματα: κουμπιά, μάνδαλα, τροχοί και προστατευτικές θύρες αλυσίδας. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μερικά gadgets όπως ένα παλιό τηλεφωνικό κουμπί και να ανάβετε τα φώτα. Απλά θυμηθείτε να αποφύγετε τίποτα που θα μπορούσε να τσιμπήσει, να πιάσει ή να γρατσουνίσει μικρά δάχτυλα.

Σχετίζεται με: Υπαίθρια παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρά παιδιά

14
από 27

Soft Activity Board για μικρά παιδιά

Μαλακός Activity Board

Imshunk μέσω Pinterest

Κρατήστε τα μικροσκοπικά δάχτυλα απασχολημένα, ενώ μαθαίνετε πώς να λυγίζετε, κουμπιά και φερμουάρ κάνοντας μια μαλακή πολυεπίπεδη πολυάσχολη σανίδα χρησιμοποιώντας φερμουάρ, κουμπιά και κορδέλες.

Σχετίζεται με: Top 10 παιχνίδια για τη γνωστική ανάπτυξη του νήπιο

15
από 27

Κύπελλα Muffin αυγών

αυγό-πρωινό-να-go

Το άλμπουμ της Τζούλια μέσω του Pinterest

Να πάρει τα επιλεκτικά παιδιά να τρώνε πρωινό, ειδικά αν είναι κάτι υγιές, είναι ένα αδύνατο κατόρθωμα σε πολλά νοικοκυριά. Δυστυχώς, η παράκαμψη του πρώτου γεύματος της ημέρας μπορεί να κάνει τα παιδιά ασταθή μέχρι τις μέρες του πρωινού, κάτι που δεν τους βοηθά να γίνουν επιτυχημένοι μαθητές όταν βρίσκονται στο σχολείο.

Μια φορητή θεραπεία που είναι διασκεδαστική για φαγητό, όπως ένα κύπελλο muffin αυγών, θα σας δώσει τα παιδιά σας με το εγκεφαλικό φαγητό που χρειάζονται για να κλωτσήσει ξεκινήσουν τη μέρα τους. 

 Σχετίζεται με: Εκπαιδευτικές συνταγές και ιδέες για το πρωινό

16
από 27

Ενεργειακές μπάλες

δεν-ψήνουν-πρωινό-αντιμετωπίζει

Ψεύτικο τζίντζερ μέσω Pinterest

Όταν πρόκειται για πρωτεΐνη, το φυστικοβούτυρο είναι ένα βαρύ hitter. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα φιστίκια δεν ψήνουν, τα ίχνη μίξης ίχνη είναι ένα από τα αγαπημένα στο Pinterest. Θα ικανοποιήσουν το γλυκό δόντι ενός παιδιού ενώ θα διατηρούν το ενεργειακό τους επίπεδο για ώρες.

Σχετίζεται με: Γρανίλα μπαρ υψηλής πρωτεΐνης

17
από 27

Γιαούρτι φλοιό

Ελληνικά-γιαούρτι-πρωινό-μπαρ

Πηγαίνετε Φάτε και επαναλάβετε μέσω Pinterest

Τα παιδιά σας δεν θα χάσουν την κατανάλωση ζαχαρούχων δημητριακών για πρωινό αφού δοκιμάσουν αυτή τη νόστιμη και υγιεινή θεραπεία που ονομάζεται φλοιός του ελληνικού γιαουρτιού.

Η μη-ψήσιμο, γιαούρτι θεραπεία είναι ένα παιδί αγαπημένο, επειδή είναι παγωμένο για διασκέδαση φαγητό. Θα αγαπήσετε ότι η συνταγή είναι γλυκιά φυσικά με φράουλες, βατόμουρα και ένα άγγιγμα σφενδάμου σιροπιού. Για την υφή των καρυδιών, σας προτείνουμε να το γεμίζετε με την αγαπημένη σας granola πριν την κατάψυξη.

Σχετίζεται με: Δεν ψήνουν και δεν επιδόρπια μαγειρέματος 

18
από 27

Γεύμα Kabobs

Μεσημεριανό-Καμπόμπας-Τουρκίας-Τυρί

Το Fabulous Finds της μαμάς μέσω του Pinterest

Σάντουιτς βαρεθεί γρήγορα. Για να κρατήσετε συναρπαστικά σχολικά μεσημεριανά γεύματα, βάλτε τα αγαπημένα σας τρόφιμα σε οδοντογλυφίδες ή σουβλάκια. Το καλύτερο μέρος, δεν κόβουμε περισσότερο το ψωμί. 

Σχετίζεται με: 101 γιορτινά παιδικά γεύματα για το σπίτι ή το σχολείο

 

19
από 27

Σούπερ Υγιεινό Γεύμα Kabobs

Μεσημεριανό-Καμπάμπ-τορτίλα

Sylina Γεύματα μέσω Pinterest

Το μεσημεριανό kabobs που συσκευάζεται σε κουτιά του bento μπορεί να κάνει τα λαχανικά να διασκεδάζουν για τα παιδιά του σχολείου. Αυτή η ιδέα στρέφει ένα εύκολο να φτιάξετε τυρί σπανακιού τυλίγματος σε δύο δωδεκάδες μικροσκοπικά σάντουιτς με δύο στικ.

Δείτε τις μικρές καρδιές; Είναι φέτες καρότου. Πώς μπορείτε να κάνετε τον ατμό λαχανικά όπως το μπρόκολο πιο δελεαστικό για τα παιδιά να τρώνε; Αυτό το μικρό κουτί για το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνει επίδεσμο για βύθιση. 

Σχετίζεται με: Bento Box Bunch

20
από 27

Φρούτα Kabobs

Φρούτα-φιστίκι-βουτύρου-kebob

Bentoriffic μέσω Pinterest

Μετατρέψτε τα φρούτα σε μια ακαταμάχητη απόλαυση με αυτή την ιδέα για το γεύμα kabob. Το γεύμα χωρίς κρέας περιέχει σάντουιτς με λίγο φυστικοβούτυρο ανάμεσα στα σταφύλια Concord. Για επιδόρπιο, υπάρχουν δύο kabobs μούρο και σταφύλια. Μια άλλη θεραπεία που μπορείτε να φέρετε στο πιάτο είναι edamame για επιπλέον πρωτεΐνη.

Σχετίζεται με: Πέρα από το PB & J - Παιδιά σχολικών σάντουιτς θα αγαπήσουν

21
από 27

Ανεπιθύμητα σάντουιτς

Αξιόπιστα sandwich

Μη εξευγενισμένο μαγειρέψτε μέσω Pinterest

Πάρτε το χάος από το φαγητό φυστικοβούτυρο και ζελέ σάντουιτς με αυτό το στρίψιμο στο κλασικό σάντουιτς. Θα χρειαστείτε μια ασυγχώρητη πρέσα σάντουιτς (να το κάνετε). Αφαιρεί την κρούστα ψωμιού ενώ σφραγίζει τις άκρες του σάντουιτς.

Σχετίζεται με: Καλαμάρια φλυτζανιών

22
από 27

Παγωμένα Σάντουιτς

πάγωμα uncrustable sandwiches

Γλυκά πράγματα που δημιουργήθηκαν μέσω του Pinterest

Χρειάζεστε έναν άλλο λόγο για να καταστήσετε ασταθή τα φυστίκια και το βούτυρο; Είναι παγωμένα σάντουιτς.

Για να το κάνετε σωστά, τοποθετήστε πολλά φρέσκα σάντουιτς σε ένα δίσκο μπισκότων. Βεβαιωθείτε ότι δεν αγγίζουν και στη συνέχεια ανοίξτε το δίσκο στην κατάψυξη για δύο ώρες. Όταν τα ασυγχώρητα καταψύχονται, συσκευάστε το καθένα σε μια ξεχωριστή σακούλα σάντουιτς και στηρίξτε την στην κατάψυξη για αργότερα. FYI, τα σάντουιτς θα πάρουν περίπου μια ώρα για να ξεπαγώσουν.

Σχετικά: Τα 5 καλύτερα παγωμένα σάντουιτς

23
από 27

Taco Pop Tarts

Taco-Pop-Tarts-Σχολείο-Γεύμα

I καρδιά Naptime μέσω Pinterest

Μια άλλη νόστιμη ιδέα να δοκιμάσετε είναι το γεύμα σε μια τσέπη. Οι σπιτικές ποικιλίες όπως αυτή η ταξ ποπ τάρτα είναι πιο υγιείς από ό, τι το κατάστημα αγόρασε επιλογές όπως (cue the jingle) Hot Pockets.

Αυτό το γεμάτο με ωριμασμένο αλεσμένο κρέας, τυρί Colby-jack και φρέσκο ​​σάλτσα είναι νόστιμο σε θερμοκρασία δωματίου, γι 'αυτό είναι ιδανικό για σχολικά γεύματα. Αφού τα ψήσετε, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη σε χωριστές σακούλες ή δοχεία. Κάθε κομμάτι taco διαρκεί περίπου μία ώρα για να ξεπαγώσει. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία, ανοίξτε το φούρνο μικροκυμάτων.

Σχετίζεται με: Cheeseburger ποτ τάρτα συνταγή

 

24
από 27

Πίτσα σε μια τσέπη

Σπιτικές ζεστές τσέπες

Happy Money Saver μέσω του Pinterst

Όταν ήσουν στο γυμνάσιο, το Hot Pockets μπορεί να ήταν ένα αγαπημένο σνακ. Αυτές τις μέρες μπορείτε να τροφοδοτήσετε τα παιδιά σας μια πιο υγιή έκδοση που γίνεται από το μηδέν. Αυτή η σπιτική τσέπη πίτσα είναι γεμισμένη με πεπερόνι, τυρί και σάλτσα ντομάτας. Θα χρειαστείτε τη ζύμη πίτσας. Αφού ξετυλιχθεί, προσθέστε τα αγαπημένα σας πίτσες και ψήστε. 

Σχετίζεται με: Ημισελήνου ροζ πίτσας

25
από 27

Pizzadilla

pizzadillas

Διατροφή μέσω Pinterst

Η pizzadilla συνδυάζει δύο αγαπημένα φαγητά, πίτσα και quesadilla σε ένα υγιεινό γεύμα. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να κάνετε αυτό το σχολείο γεύμα για παιδιά σε λιγότερο από 20 λεπτά χρησιμοποιώντας μια κατσαρόλα. Για να το κάνετε, ζεσταίνετε μια τορτίγια. Στη συνέχεια, προσθέστε τις αγαπημένες σας γαρνιρίτες πίτσας και διπλώστε την τορτίγλα στο μισό. Μετά το μαγείρεμα στη μία πλευρά για τρία έως πέντε λεπτά, αναστρέψτε και θερμαίνετε για άλλα λίγα λεπτά.

Σχετίζεται με: DIY έκδοση του Taco Bell's Crunch Wrap Supreme

26
από 27

Διαλογισμός

Διαλογισμός for children

Donald Iain Smith, Getty Images

Ορισμένα δημοτικά σχολεία διδάσκουν μικρά παιδιά, ιδιαίτερα εκείνα με προβλήματα συμπεριφοράς, πώς να διαλογίζονται. Τα αποτελέσματα? Οι βαθμοί του φοιτητή έχουν βελτιωθεί, και ακόμη πιο περίεργο. είναι καλύτερα να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Περισσότερα καλά νέα, μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι ο διαλογισμός βελτίωσε σημαντικά τα συμπτώματα ADHD για τα παιδιά που ασκούσαν τακτικά. 

Σχετίζεται με: 8 λέξεις που κάθε παιδί χρειάζεται να ακούσει

27
από 27

Γιόγκα

Γιόγκα-για-παιδιά

Νέοι Δασκάλες Γιόγκα Μέσω Pinterest

Η γιόγκα αναδύεται στα δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα και έχει νόημα. Τα παιδιά αποκομίζουν τεράστια οφέλη από μια σταθερή πρακτική. Οι στάσεις της γιόγκα ενισχύουν όχι μόνο την ευελιξία του παιδιού αλλά και τη δύναμη και τον συντονισμό τους. Η γιόγκα ενισχύει επίσης τη συγκέντρωση και καταπιάνεται με τα νεαρά μυαλά των πιθήκων.

 

1

About

Check Also

7 κορυφαίους ηλεκτρονικούς πόρους για τα ψώνια Prom Dress

Εάν χαμογελάτε από μια μικρή ώρα πόλης μακριά από την κοντινότερη μπουτίκ φόρεμα, μην ανησυχείτε. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 24