Home / Παπούτσια / Συνέντευξη για μια δουλειά; Μην φοράτε αυτά τα παπούτσια!

Συνέντευξη για μια δουλειά; Μην φοράτε αυτά τα παπούτσια!

Συνέντευξη για μια δουλειά; Μην φοράτε αυτά τα παπούτσια!

Αν ψάχνετε για προσγείωση μια εργασία γραφείου, κωδικούς ντύσιμο μπορεί να είναι σοβαρή επιχείρηση. Θα θελήσετε να είστε βέβαιοι ότι είστε καλά προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε συνέντευξη εργασίας, και αυτό περιλαμβάνει αυτό που φοράτε, από το κεφάλι μέχρι το πόδι.

Ενώ πολλοί χώροι εργασίας γίνονται όλο και πιο χαλαροί για την ενδυμασία των υπαλλήλων τους, μια επαγγελματική εμφάνιση εξακολουθεί να έχει ύψιστη σημασία για πολλές εταιρείες. Και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας την ημέρα της συνέντευξης θέσης εργασίας θα μιλήσει στον τόμο του δυνητικού εργοδότη σας.

Αυτό περιλαμβάνει τα παπούτσια σας.

Αν είστε στιχουργός στυλ που σπάνια παίζει με τους κανόνες, μπορεί να χρειαστεί κάποια διορθωτική βοήθεια για να μάθετε τι είναι και δεν είναι αποδεκτό σε ένα παραδοσιακό γραφείο. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για τα παπούτσια δεν να φορέσει σε συνέντευξη εργασίας.

5 είδη παπουτσιών που δεν πρέπει ποτέ να φοράτε σε μια συνέντευξη εργασίας

1. Αθλητικά παπούτσια

Με την τηλεργασία να κερδίζει δημοτικότητα και πολλά γραφεία που έχουν μια πιο χαλαρή στάση των ντουλαπών των υπαλλήλων τους, είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι μια συνέντευξη εργασίας εξακολουθεί να είναι μια κάπως επίσημη υπόθεση. Ενώ ένα ζευγάρι τσοκ Converse μπορεί να δείξει την περιστασιακή ή καλλιτεχνική πλευρά σας και ένα ζευγάρι εκπαιδευτών μπορεί να είναι η πιο άνετη επιλογή, να κάνετε την πρώτη σας εντύπωση, μην φορέσετε τα πάνινα παπούτσια σε μια συνέντευξη για μια δουλειά γραφείου.

2. Τα σανδάλια και τα ανοιχτά παπούτσια

Είναι προφανές ότι τα σαγιονάρες είναι μια ακατάλληλη επιλογή για μια συνέντευξη εργασίας, αλλά για πολλές επαγγελματικές θέσεις εργασίας θα πρέπει να αποφεύγονται ακόμη και τα σανδάλια dressier και τα τακούνια.

Πολλά γραφεία δεν έχουν πολιτική κατά των ανοιχτών παπουτσιών, αλλά μερικοί κάνουν. Επομένως, είναι καλύτερο να το παίξετε ασφαλές και να ανακαλύψετε τους κώδικες ενδυμασίας μετά την αποβίβαση της εργασίας, αντί να το διακινδυνεύσετε στη συνέντευξη.

3. Κομψά ή υπερβολικά διακοσμημένα παπούτσια

Η συνέντευξη για δουλειά είναι μια εποχή που είναι ακατάλληλο να είναι φανταχτερός. Στην πραγματικότητα, ακόμα και μετά την αποβίβαση της εργασίας, είναι πιο επαγγελματικό και κατάλληλο να αποθηκεύσετε τα μετάλλια, τα κρύσταλλα και τα καρφιά για τις ώρες.

4. Εξαιρετικά ψηλά τακούνια

Πρώτον, είναι δύσκολο να περπατήσετε μέσα και δεν θέλετε να χάσετε τη συνέντευξη επειδή έχετε σπάσει έναν αστράγαλο όταν έτρεχε αργά. Δεύτερον, τα παπούτσια με εξαιρετικά ψηλά τακούνια μπορούν πραγματικά να δώσουν μεγάλη προσοχή στα υποδήματα σας. Η έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε εσάς και τις ικανότητές σας. Όχι στα παπούτσια σας.

1

5. Παπούτσια που είναι βρώμικα, σκισμένα ή δείχνουν άλλα σημάδια φθοράς και δακρύων   

Για να κάνετε μια πρώτη μεγάλη εντύπωση, πρέπει να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Τα παπούτσια σας πρέπει να είναι λαμπερά ή γυαλισμένα. απαλό και χωρίς βρωμιά. Δεν πρέπει να έχουν ορατά στελέχη, σχισμές ή δάκρυα. Ενώ τα νέα παπούτσια πρέπει να απομακρύνουν όλες αυτές τις ανησυχίες, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα και εύκολα να περπατήσετε πριν από την πραγματική ημέρα συνέντευξης. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να προσθέσετε πόνο στο πόδι στον κατάλογο ανησυχιών σας την ημέρα συνέντευξης.

Τα σωστά παπούτσια για μια συνέντευξη εργασίας στο γραφείο

Τα πιο κατάλληλα υποδήματα για συνεντεύξεις εργασίας γραφείου θα είναι παπούτσια φόρεμα.

  • Επίπεδα ή τακούνια των τριών ιντσών ή λιγότερο. Δεν υπάρχουν υπερβολικά ψηλά τακούνια.
  • Κλειστά δάκτυλα.
  • Καθαρό, κοφτερό.
  • Παπούτσια που συμπληρώνουν τη στολή σας και δεν το ξεπερνούν. Θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από μεταλλικά φινιρίσματα ή υπερβολικά διακοσμητικά.

Κομψές επιλογές παπουτσιών για τη συνέντευξη εργασίας σας

Μπορεί να φανεί σαν να μένετε μόνο με λίγες, βαρετές επιλογές.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Αφήστε την εταιρεία στην οποία υποβάλετε αίτηση και τη θέση για την οποία υποβάλετε αίτηση να υπαγορεύει πόσο δημιουργικοί είναι οι επιλογές υποδημάτων σας.

Για παράδειγμα, αν πρόκειται για θέση σε περιοδικό μόδας, σίγουρα θα θέλετε να περάσετε από την προσωπικότητα και την αίσθηση του στυλ σας. Επιλέξτε κλασικά αλλά κομψά παπούτσια με λεπτή ή κομψή εκτύπωση ή μεγάλη πόρπη. Ενώ δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να περάσετε πάνω από την κορυφή, σίγουρα δεν θέλετε να συναντήσετε ως πολύ απλό ή σταθερό.

Από την άλλη πλευρά, αν πρόκειται για τραπεζική ή επενδυτική δουλειά που ακολουθείτε, είναι σίγουρα καλύτερο να μείνετε στη συντηρητική πλευρά των υποδημάτων. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με μια βασική αντλία σε ένα χρώμα που συμπληρώνει το κοστούμι σας. Ένα κομμάτι κλασσικού υλικού, όπως μια απλή πόρπη, θα φαίνεται κομψό και κομψό, χωρίς να διασχίζει τη γραμμή σε μοντέρνα.

1

About

Check Also

Τα καλύτερα παπούτσια για το Skinny Jeans

Απλά ακούγοντας τον όρο "skinny jeans" αρκεί για να στείλετε μερικές γυναίκες να κρύβονται. Είναι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =