Home / Παπούτσια / Τι να φοράτε με τα παπούτσια εκτύπωσης Leopard

Τι να φοράτε με τα παπούτσια εκτύπωσης Leopard

Τι να φοράτε με τα παπούτσια εκτύπωσης Leopard

Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να προσθέσετε μια εξόρμηση της προσωπικότητας σε οποιαδήποτε στολή είναι να αναμίξετε σε ένα ζευγάρι παπούτσια εκτύπωσης λεοπάρδαλη. Αλλά, όπως είναι δημοφιλείς και διασκεδαστικές, οι εκτυπώσεις λεοπάρδαλης δεν δουλεύουν πραγματικά με τα πάντα. Στην πραγματικότητα, μπορώ πιθανώς να αναφέρω περισσότερα χρώματα και εξαρτήματα που τα παπούτσια με λεοπάρδαλα δεν δουλεύουν με αυτά που μπορώ να φτιάξω.

Τα καλά νέα είναι ότι, όταν παίρνετε το σωστό συνδυασμό, είναι δύσκολο να νικήσουμε για δράμα, αίγλη και σεξουαλική έκκληση.

Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να φορέσετε με παπούτσια με λεοπάρδαλη εκτύπωση.

Η προφανής επιλογή για τα παπούτσια εκτύπωσης Leopard: Μαύρο

Είναι σχεδόν αυτονόητο, αλλά μαύρα φορέματα βράδυ, φούστες, και παντελόνι είναι ένα τέλειο ταίρι για παπούτσια εκτύπωσης λεοπάρδαλη. Όχι μόνο επειδή οι εκτυπώσεις λεοπάρδαλης έχουν μαύρο χρώμα σε αυτά, παρόλο που αυτό ασφαλώς δεν τραυματίζει, αλλά και επειδή το μαύρο έδωσε έμφαση στους ελαφρύτερους τόνους των παραδοσιακών μοτίβων εκτύπωσης λεοπάρδαλης.

Έτσι, αυτό είναι ένα εύκολο, και θα μπορούσατε μόνο να κρατήσετε τα υποδήματα σας λεοπάρδαλη εκτύπωσης για φορούν μόνο με μαύρο, αλλά αυτό μπορεί να πάρει λίγο βαρετό. Ας εξερευνήσουμε κάποιες άλλες επιλογές.

Λευκό και ελαφρύ ουδέτερο: πιο φυσική επιλογή για τα παπούτσια εκτύπωσης Leopard

Μετά το μαύρο, οι πιο εύκολες αποχρώσεις που συνδυάζονται με παπούτσια με λεοπάρδαλη είναι λευκά και ελαφρώς ουδέτερα χρώματα όπως η άμμος, το κοκκινίζει και η κρέμα. Αν είστε πραγματικός παίκτης για λεπτομέρειες, αναζητήστε τόνους που ταιριάζουν στενά με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στα συγκεκριμένα παπούτσια σας, αλλά για τους περισσότερους που επιλέγουν τα ουδέτερα στην ίδια γενική σειρά θα είναι αρκετά κοντά.

Ακριβώς όπως τα μαύρα, τα λευκά και άλλα ελαφρά ουδέτερα χρώματα είναι αρκετά ισχυρά ώστε να κρατούν τα δικά τους στα παπούτσια, αλλά σίγουρα δεν θα τα κατακλύσουν.

Κόκκινο και άλλα φωτεινά χρώματα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια γρήγορη ματιά σε ένα ζευγάρι αντλιών εκτύπωσης λεοπάρδαλης Louboutin για να δείτε πόσο καλά κόκκινα παπούτσια με λεοπάρδαλα εκτύπωσης. Στην πραγματικότητα, εάν ο στόχος σας είναι να σταματήσετε την κυκλοφορία, η λύση είναι απλή: συνδυάστε ένα έντονο κόκκινο φόρεμα με παπούτσια με λεοπάρδαλη εκτύπωση και ίσως μια ευρεία μαύρη ζώνη.

Αν δεν ψάχνετε να πάρετε ότι πολύ προσοχή, απλά χρησιμοποιήστε το κόκκινο ως το χρώμα τόνου με μια από τις άλλες αποχρώσεις αυτής της λίστας.

1

Άλλα φωτεινά χρώματα που λειτουργούν καλά με εκτυπώσεις λεοπάρδατων περιλαμβάνουν πορτοκαλί, γραφήματα και όταν χρησιμοποιούνται με φειδώ ως χρώματα, ροζ και κίτρινα.

Το Leopard εκτυπώνεται με γήινους ήχους και μεσαίου τόνου ουδέτερα

Ενώ οι κάκτοι, οι ελιές, οι καφέδες και οι σκωρίες σκουριάς μπορεί να παραβλεφθούν από μερικούς επειδή είναι υπερβολικά αδύναμοι, είναι μια μεγάλη επιλογή όταν θέλετε περισσότερο χρώμα από μια ουδέτερη προσφορά και είναι μια πολύ πιο λεπτή επιλογή από τις φωτεινές. Οι μεσαίου τόνου ουδέτεροι και οι γήινες αποχρώσεις είναι επίσης ιδανικοί για ζευγαρώματα με εκτυπώσεις ουδέτερου χρώματος όπως λεοπάρδαλη και τσίτα.

Για μια συνεκτική εμφάνιση, ταιριάξτε τον τόνο της στολής σας με τα παπούτσια σας. Για παράδειγμα, εάν τα παπούτσια με λεοπάρδαλη που χρησιμοποιείτε είναι ασπρόμαυρα, δοκιμάστε τους πιο δροσερούς μεσαίους τόνους όπως το ελαιόλαδο και το γκρι. Αν, από την άλλη πλευρά, τα παπούτσια σας διαθέτουν πιο ρεαλιστική βάση κρέμας, τότε είναι πιο ζεστός ο ήχος που θέλετε - σκεφτείτε σκουριές και καφέ.

Το denim είναι ο περιστασιακός φίλος της Leopard Print

Και τέλος, αν είναι flats, αντλίες ή booties μιλάτε, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να φορέσετε τα παπούτσια print leopard είναι να τα συνδυάσετε με καλές παλιές denim.

Για μια κλασική, περιστασιακή και ξέγνοιαστη εμφάνιση, δοκιμάστε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας τζιν με ένα άσπρο πουκάμισο ή μια μακρά και άπαχη δεξαμενή και προσθέστε ένα ζευγάρι λευκάδα.

Πρόσθετες συμβουλές για φορούν παπούτσια εκτύπωσης Leopard

Ενώ θα μπορούσατε εύκολα να συνδυάσετε παπούτσια με λεοπάρδαλη με ουδέτερη, μονοχρωματική στολή όπως όλα τα μαύρα, ή όλα τα μαύρισμα, αυτό που είναι πραγματικά μεγάλο είναι να τραβήξετε μαζί δύο ή περισσότερα συμπαγή, ουδέτερα χρώματα. Για παράδειγμα, μια φούστα κρέμας, μαύρη μπλούζα, κόκκινη ζώνη και παπούτσια λεοπάρδαλης.

Αν δεν είστε πραγματικός daredevil μόδας, θέλετε να αποφύγετε να φοράτε άλλες εκτυπώσεις με παπούτσια με λεοπάρδαλη εκτύπωση, ακόμα και αν είστε άγριο παιδί, σκεφτείτε δύο φορές γι 'αυτό. Οι εκτυπώσεις των Leopard είναι τολμηρές, εύθραυστες και ισχυρές, γι 'αυτό χρειάζονται ισχυρά στερεά για να τα εξισορροπήσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι το υπόλοιπο της στολής σας πρέπει να είναι βαρετό ή ήπιο, σημαίνει απλώς ότι η ισορροπία θα προέλθει από ένα άλλο έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο ή το χαρτογράφημα, και όχι από μια ανταγωνιστική εκτύπωση

1

About

Check Also

Montreal Καταστήματα Sneaker Stores

Πού να αγοράσετε τα πάνινα παπούτσια στο Μόντρεαλ; Εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3