Home / Αποτρίχωση / Ο σωστός τρόπος για να βγάλεις φρύδια

Ο σωστός τρόπος για να βγάλεις φρύδια

Ο σωστός τρόπος για να βγάλεις φρύδια

Παρέχουμε τις επαγγελματικές συμβουλές για το πώς να μαζέψουμε τα φρύδια και να αποκτήσουμε το όμορφο ή καλλωπισμένο σχήμα που ψάχνετε. Ενώ χρησιμοποιείτε τα τσιμπιδάκια είναι πιο χρονοβόρα από ό, τι λένε αποτρίχωση, έχετε περισσότερο έλεγχο στις τρίχες που παίρνετε και κρατάτε, γεγονός που κάνει για μια πολύ ακριβή εμφάνιση. Είναι επίσης μια πολύ προσιτή επιλογή do-it-yourself που μπορεί να διαρκέσει για εβδομάδες κάθε φορά.

Δυσκολία: Εύκολος

Χρόνος που απαιτείται: 10 - 25 λεπτά ανάλογα με το πάχος

Εδώ είναι πώς:

 1. Αγοράστε ένα καλό ζευγάρι τσιμπιδάκι. Εάν τα τσιμπιδάκια σας γλιστρούν ή σπάσουν τα μαλλιά, θα σας πάρουν πολύ περισσότερο χρόνο και θα σας δώσουν λιγότερα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η επιλογή μου: Tweezerman Slant Tweezer (συγκρίνετε τις τιμές).

   

 2. Αποφασίστε για το σχήμα των φρυδιών σας. Ανατρέξτε στο βήμα-βήμα για το σχήμα του φρυδιού και στον οδηγό περιποίησης των φρυδιών των ανδρών εάν χρειάζεστε βοήθεια για να μάθετε ποιες τρίχες πρέπει να τραβήξετε και να αφήσετε.

   

 3. Τραβήξτε ή αφαιρέστε τα μαλλιά. Θέλετε να δείτε τα φρύδια σας καθαρά, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

   

 4. Τεντώστε τα φρύδια, εάν είναι απαραίτητο. Βουρτσίστε τα φρύδια σας ευθεία επάνω, και αν υπάρχουν τρίχες που βγαίνουν περισσότερο από το φυσικό σας σχήμα στην κορυφή, τότε θα πρέπει να κόψετε. Χρησιμοποιήστε μια κανονική χτένα με λεπτό δόντι ή μια βούρτσα για τα φρύδια για να ωθήσετε τα μαλλιά των φρυδιών και στη συνέχεια απλώς κόψτε το εξωτερικό σχήμα με μικρά ψαλίδια (κατά προτίμηση ψαλίδι για τα φρύδια). Αν έχετε μεγάλα ή πολύ κουλουριακά φρύδια, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος όγκος να αφαιρεθεί, δείτε το βήμα-προς-βήμα για να κόψετε τα φρύδια.

   

 1. Πλύνετε το πρόσωπο με ζεστό νερό. Θέλετε το δέρμα ωραίο και καθαρό, και το ζεστό νερό βοηθά στη χαλάρωση του δέρματος και του τριχοθυλακίου για ευκολότερη αφαίρεση. Σκουπίστε και στεγνώστε για να αφαιρέσετε την υγρασία.

   

 2. Επιλέξτε τις τρίχες που αφαιρείτε. Εφαρμόστε λευκά μακιγιάζ στα μαλλιά που πρέπει να πάτε στα δύο φρύδια: κάτω, πάνω και ενδιάμεσα.

   

 1. Αρχίστε να τσιμπήσετε τις καμάρες μέσα. Κρατήστε το δέρμα τεντωμένο και ξεκινήστε να αφαιρείτε τις τρίχες κάνοντας την αψίδα κρατώντας τα καθαρά τσιμπιδάκια κοντά στην βάση των μαλλιών, τραβώντας προς την κατεύθυνση που μεγαλώνει αφαιρώντας πρώτα τις μεγάλες, σκοτεινές τρίχες (θα πάρετε τις λεπτές τρίχες λίγο αργότερα). Πριν αφαιρέσετε οποιαδήποτε τρίχα στο πρώτο φρύδι, βάλτε την αψίδα του δεύτερου φρυδιού μέσα.

   

 2. Εργαστείτε στην κορυφή. Εάν αφαιρείτε οποιαδήποτε τρίχα από την κορυφή του φρυδιού, να είστε προσεκτικοί. Λαμβάνετε μόνο ποιες λεπτές τρίχες είναι έξω από το σχήμα, στο πρώτο φρύδι και μετά στο δεύτερο. Μάθετε περισσότερα: Θα πρέπει να Tweeze Top of Brows?

   

 3. Εργαστείτε στη μέση. Τώρα αφαιρέστε τα μαλλιά από τη μέση των δύο φρυδιών που πρέπει να πάτε.

   

 4. Κάνε πίσω. Ρίξτε μια ματιά, στέκεστε σε απόσταση από τον καθρέφτη για να δείτε αν τα φρύδια βλέπουν ισορροπημένα μέχρι τώρα.

   

 5. Βελτιστοποίηση. Απογυμνώστε τις τρίχες που είναι απαραίτητες για να κάνετε ακόμη και τα φρύδια.

   

 6. Αφαιρέστε τις λεπτές τρίχες. Μόλις το σχήμα είναι μέσα, πλησιάστε στον καθρέφτη και αφαιρέστε τις λεπτές, ελαφριές τρίχες. Σκουπίστε κάθε τρίχα από το πρόσωπο με πετσέτα.

   

 7. Καθαρίστε το δέρμα. Εάν το δέρμα είναι κόκκινο ή ερεθισμένο, μπορείτε να εφαρμόσετε μια χαλαρωτική ενυδατική κρέμα προσώπου με ένα βαμβακερό μάκτρο. Να είστε βέβαιος να μην πάρετε το προϊόν απευθείας στα μάτια.

   

Συμβουλές:

 1. Μην σκάβετε λαβίδες στο δέρμα για να αρπάξετε πολύ μικρές τρίχες ή να κόψετε ή να ξύσετε το δέρμα. Περιμένετε μέχρι να αυξηθεί σε μερικές ημέρες ώστε να καταργηθούν ευκολότερα.
 1. Με απαλά κράτημα της επιδερμίδας με το ελεύθερο χέρι σας, ενώ τσίμπημα, σημαίνει λιγότερο τραβώντας και τον πόνο στο δέρμα.
 2. Εάν ανησυχείτε για τον πόνο, εφαρμόστε ένα μούδιασμα ψεκασμού (συγκρίνετε τις τιμές) με ένα βαμβακερό μάκτρο και στη συνέχεια με την περιοχή των φρυδιών. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε άμεση μάτια!
 3. Το Tweezing μία φορά το μήνα θα διατηρήσει το σχήμα στη θέση του και θα καταστήσει ευκολότερο να δει ποια μαλλιά πρέπει να αφαιρεθούν καθώς μεγαλώνει. Είναι υπέροχο να το κάνετε μετά από μπάνιο ή ντους όταν το δέρμα και τα μαλλιά μαλακώνονται από τη θερμότητα και τον ατμό.
 4. Μάθετε περισσότερα συμβουλές διαμόρφωσης φρυδιών.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • Ένα καλό ζευγάρι τσιμπιδάκι
 • Ενας καθρέφτης
1

About

Check Also

Πώς να Manscape τα φρύδια σας, τα αυτιά, τη μύτη και από το αυχένα κάτω

Το Manscaping είναι ένας σχετικά νεότερος όρος, αλλά η αποτρίχωση για τους άνδρες δεν είναι. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 9