Home / Εφηβοι / Εύκολα βήματα για να πάρει παιδιά να δώσουν προσοχή σε σας

Εύκολα βήματα για να πάρει παιδιά να δώσουν προσοχή σε σας

Εύκολα βήματα για να πάρει παιδιά να δώσουν προσοχή σε σας

Έχεις το μάτι σου εκείνο τον χαριτωμένο άνθρωπο εκεί, αλλά δεν είσαι σίγουρος αν σε παρατηρεί ή όχι. Θέλετε να μάθετε πώς να τον πάρετε για να σας εντοπίσει από όλους τους υπόλοιπους; Υπάρχουν μερικά εύκολα βήματα που αναφέρονται παρακάτω, τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε εάν θέλετε να πάρετε παιδιά να αρχίσουν να δίνουν προσοχή σε σας. 

Δυσκολία: Εύκολος

Χρόνος που απαιτείται: Δύο λεπτά

Εδώ είναι πώς:

 1. Να είσαι ο εαυτός σου.  Οι άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν ένα ψεύτικο ένα μίλι μακριά, και κανείς δεν θέλει να είναι με κάποιον που είναι ψεύτικο. Να είσαι ο εαυτός σου. Μην προσπαθήσετε να βάλετε μπροστά και να είστε κάποιος που δεν είστε. Εάν ο τύπος δεν σας παρατηρήσει ότι είστε ο πραγματικός σας, αυτός πιθανότατα δεν είναι κάποιος που θέλετε να κρεμάσετε έξω ούτως ή άλλως.  
 1. Συνεχίστε την προσωπική σας υγιεινή.  Αν θέλετε να προσελκύσετε έναν άντρα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η προσωπική σας υγιεινή είναι σε σημείο. Η κακή υγιεινή μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους προς την αντίθετη κατεύθυνση από εσάς, γι 'αυτό φροντίστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές την ημέρα, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι χτενισμένα και πάντα μυρίζετε καλά.  
 2. Γνωρίστε τον. Πώς μπορεί να σε παρατηρήσει αν δεν ξέρει ότι υπάρχει; Δοκιμάστε να περπατήσετε σε αυτόν για να ξεκινήσετε μια συζήτηση για κάτι που έχει νόημα - όπως μια τάξη που είστε και οι δύο, διακοπές που έρχονται επάνω, ή πρόσφατο τρέχον γεγονός. Μερικοί τύποι είναι πολύ ντροπαλοί και τους αρέσει όταν το κορίτσι ξεκινά τη συζήτηση. Έτσι, μην φοβάστε, συνεχίστε εκεί και πείτε "Γεια".  
 3. Κάνω οπτική επαφή. Μην τον κοιτάζετε κάτω ή τίποτα - βεβαιωθείτε ότι έχετε πιάσει το μάτι του όταν σας μιλάει. (Ναι, μπορείτε να αναβοσβήνετε.)  
 4. Χαμόγελο. Όταν χαμογελάτε, τον καλεί να είναι ανοιχτός και φιλικός μαζί σας. Επιπλέον, θα σας κάνει πιο αξέχαστη από ό, τι κάποιος που κοιτάζει όλα γκρινιάρης.
 1. Μην είσαι τρελός. Ίσως να είστε διατεθειμένοι να απολαύσετε τη συντριβή σας ή να ρίξετε τα μάτια σας σε αυτόν για να κρύψετε τα συναισθήματά σας. Μην κάνετε αυτά τα πράγματα - θα του στείλει λάθος μήνυμα. Αντ 'αυτού, παίζουν φιλικό και γλυκό. Αλλά όχι πολύ γλυκός. Επιτρέπεται να είσαι και λίγο μυστηριώδης.
 2. Συμπληρώστε τον. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, πείτε του. Ίσως φοράει ένα πραγματικά δροσερό πουκάμισο, ή έχει κάποια παπούτσια δολοφόνων ... τον ενημερώστε. Οι άντρες τείνουν να ακούνε τα συγχαρητήρια λιγότερο από τα κορίτσια, οπότε όταν τα συγχαρητήρια, το θυμούνται! Δώστε του μια φιλοφρόνηση και θα σας θυμηθεί.  
 1. Μείνετε έξω από το πρόβλημα. Η αρνητική προσοχή δεν είναι καλή προσοχή. Αν συνεχώς τηλεφωνείτε στο γραφείο του εντολέα ή εάν συχνάζουν στο τραπέζι κράτησης μεσημεριανού γεύματος, ίσως να είστε μακριά από εσάς. 
 2. Ενώστε νέους συλλόγους ή ομάδες. Ο καλύτερος τρόπος να συναντήσετε νέους ανθρώπους είναι να συμμετάσχετε σε ένα νέο σύλλογο, ομάδα ή οργανισμό. Πάρτε μέρος σε κάποια διασκεδαστικά πράγματα που αγαπάτε και είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε κάποιον εκεί που αγαπά αυτά τα πράγματα.  
 3. Μην σταματήσετε εκεί. Δεν μπορείτε να περιμένετε παιδιά να κάνουν όλη τη δουλειά, οπότε σιγουρευτείτε ότι συνεχίζετε τις φιλίες σας συζητώντας συχνά μαζί τους. Αλλά αν κάποιος τύπος σας δίνει μεγάλες κρατήσεις μακριά από μένα, έχετε πάει πολύ μακριά, έτσι πίσω.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • Ένα καλό χαμόγελο
 • Μια καλή στάση
 • Κάποια αυτοπεποίθηση

Άρθρο που επεξεργάστηκε ο Keisha Howard, Expert Teen Advice. 

1

About

Check Also

Πού να ψάξετε για να βρείτε το παιδί σας στο κολέγιο το πρώτο διαμέρισμα τους

Μέχρι τη στιγμή που ένα 20-κάτι έχει μετακινηθεί στην τρίτη ή τέταρτη θέση του, έχει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1