Home / Εφηβοι / 10 πράγματα που μπορείτε να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη φήμη σας

10 πράγματα που μπορείτε να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη φήμη σας

10 πράγματα που μπορείτε να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη φήμη σας

Αλλάζοντας τη φήμη σας μπορεί να ακούγεται επιπόλαιη, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που είχαν μια σειρά από κακές τύχες και χρειάζονται βοήθεια για να πάρουν άλλους ανθρώπους να τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με την επιθυμία να αλλάξετε τη φήμη σας, αρκεί να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η νέα σας θα είναι καλύτερη. Αν θέλετε να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη φήμη σας, διαβάστε παρακάτω για να κερδίσετε μερικές συμβουλές.

1. Κάνετε νέους φίλους ενώ κρατάτε τους παλιούς

Όταν εισέλθετε με ένα νέο πλήθος, δεν πρέπει ποτέ να διαγράψετε τους παλιούς φίλους σας.

Μη καίνε γέφυρες, μην γυρίσεις παλιούς φίλους για να εντυπωσιάσεις νέους και ποτέ να μην μετατρέψεις σε άσχημο κυνηγόσκυλο. Ποτέ μην δημιουργείτε τη δική σας ζωή, βάζοντας τους άλλους ανθρώπους. Εάν θυσιάζετε καλούς φίλους στην προσπάθειά σας να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, μπορεί να είστε μεγάλος ηττημένος στο τέλος.

Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε στον εαυτό σας στο όνομα μιας καλύτερης κοινωνικής ζωής, μην αφήσετε ποτέ την προσπάθειά σας να σας μετατρέψει σε κάτι που δεν είστε. Πάντα να είστε πιστός στην εσωτερική σας φωνή και την αίσθηση του σωστού και λάθους. Εάν δεν αισθάνεται σωστό μην το κάνετε! Καμία φήμη στον κόσμο δεν αξίζει να χάσετε αυτό που σας κάνει μοναδικό.

2. Ενώστε μια ομάδα

Βρείτε ένα άθλημα που σας αρέσει και το κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ενώστε την ομάδα στο σχολείο ή βρείτε ένα στην κοινότητά σας. Θα συμμετάσχετε σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και θα έχετε καλύτερη εικόνα ενώ θα το κάνετε.

3. Πάρτε μια νέα εμφάνιση

Αλλάξτε το χτένισμα, το χρώμα των μαλλιών ή και τα δύο. Βρείτε έναν νέο τρόπο ντύσιμο, έναν που αντανακλά το πρόσωπο που θέλετε να είστε.

Αυτό δεν πρέπει να είναι ακριβό. Μπορείτε να βρείτε πραγματικά δροσερά ρούχα σε καταστήματα ευτυχίας ή καταστήματα αποστολών. Έχοντας μια δροσερή ματιά είναι για το προσωπικό στυλ, όχι ετικέτες σχεδιαστή. Αλλά, θυμηθείτε να παραμείνετε αληθινός σε σας. Μην ξεκινήσετε να ντύσετε όπως άλλοι για να τους εντυπωσιάσετε. Η νέα εμφάνισή σας θα πρέπει να είναι ακόμα μια εκπροσώπηση ... απλά μια νέα, χαριτωμένη, εσύ!

4. Χαμόγελο

Ακούγεται απλό, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να χαμογελούν. Κάντε το χαμόγελο ένα μέρος της κανονικής κοινωνικής σας αλληλεπίδρασης, ακόμη και με ανθρώπους που μόλις γνωρίζετε και οι άνθρωποι θα σας δουν σε ένα θετικότερο φως. Είναι δύσκολο να μην χαμογελάσεις όταν κάποιος ακτινοβολεί σε εσένα.

1

5. Πάρτε ένα χόμπι

Όπως και οι αθλητικές ομάδες, τα χόμπι μπορεί να είναι εξαιρετικοί τρόποι να συναντήσετε τους ομοϊδεάτες. Βρείτε ένα χόμπι που μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε και να συμμετάσχετε σε μια λέσχη ή ομάδα για ενθουσιώδες.

6. Εξάγει Εμπιστοσύνη

Ακόμα κι αν είστε ζελέ στο εσωτερικό ποτέ μην το αφήνετε να εμφανίζεται στο εξωτερικό. Κρατήστε το κεφάλι σας ανά πάσα στιγμή και ποτέ μην αφήσετε τους ανθρώπους να σας βλέπουν να ιδρώνετε. Οι άνθρωποι έλκονται από την εμπιστοσύνη. 

7. Να είστε ευγενικοί

Η φροντίδα για άλλους κάνει τους άλλους να νοιάζονται για σένα. Σκεφτείτε τον εθελοντισμό για να βοηθήσετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και θα κάνετε κάποια καλή ταυτόχρονα.

8. Μην φοβάστε να συμμορφώνεστε

Η συμμόρφωση με τους θετικούς κοινωνικούς κανόνες της ομάδας στην οποία θέλετε να συμμετέχετε είναι καλό. Όχι όλες οι πιέσεις από τους συμμαθητές είναι κακές. Εάν είναι υπέρμετρο και δεν κάνει κακό, είναι πιθανότατα ασφαλές να πάει με το πλήθος.

9. Πάρτε σοβαρά για το σχολείο

Αλλάξτε τις συνήθειες μελέτης σας και προσπαθήστε να βελτιώσετε τους βαθμούς σας ακόμα και αν έχετε ήδη αρκετά καλοί. Με το να είσαι καλύτερος φοιτητής θα ενισχύσεις την εμπιστοσύνη σου και αυτό θα επηρεάσει θετικά τον τρόπο που θα σε βλέπουν οι άλλοι.

10. Μην προσπαθήσετε να αποκρύψετε ποιος ήσαστε

Εξοικονομήστε τις αλήθειες της προηγούμενης φήμης σας. Μην προσπαθήσετε ποτέ να κρύψετε την αλήθεια. Πείτε στους ανθρώπους που έχετε αλλάξει και θέλετε να έχετε την ευκαιρία να το αποδείξετε. Στη συνέχεια, δείξτε στους ανθρώπους ότι το παλιό είναι πραγματικά ένα πράγμα του παρελθόντος.

Δεν είναι εύκολο να αλλάξετε τη φήμη σας, αλλά δεν είναι αδύνατο. Χρειάζεται λίγη δουλειά και μεγάλη θάρρος για να φτάσει κανείς σε νέους ανθρώπους και να κάνει νέους φίλους, αλλά αξίζει τον κόπο. Δεν όλοι θα σας αρέσουν ή θα σας καλωσορίσουν στην ομάδα τους, ώστε να μην αποθαρρύνεστε. Να είστε όσο το δυνατόν φιλικότεροι σε όλους τους συνανθρώπους σας και η θετική σας στάση και εμπιστοσύνη θα σας προσελκύσει.

Άρθρο που ενημερώθηκε από Keisha Howard

1

About

Check Also

Το σπίτι των παιδιών μόνο όταν βρίσκεστε στην εργασία; Δημιουργήστε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα

Ανησυχείτε για τα παιδιά σας που μένουν μόνοι τους όλη την ημέρα ενώ βρίσκεστε στη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =