Home / τζιν παντελονι / Τι είναι τα τζιν μαμά – και πρέπει να τα φορέσετε;

Τι είναι τα τζιν μαμά – και πρέπει να τα φορέσετε;

Τι είναι τα τζιν μαμά - και πρέπει να τα φορέσετε;

Αν δεν έχετε ακούσει, τα "mom jeans" είναι πίσω - και είναι ένα μοντέρνο στιλ denim για να φορέσετε τώρα. Ποιες είναι οι μαμά τζιν και πώς το τζιν ύφος των γυναικών ξεκινάει να είναι το αγκάθι των ανέκδοτων, να είναι ένα από τα σημερινά μυστικά ύφους του τζιν για τις μοντέρνες νέες (και νεαρές γυναίκες) γυναίκες; Μοιραζόμαστε την ιστορία των μαμά τζιν και πώς πήγαν από το να είναι κάτι που δεν πρέπει να φορέσει, στην τρέχουσα τάση της μόδας τους.

Η δεκαετία του '80 - Τζιν μαμά γεννιέται

Τα μαμά τζιν, όπως τα γνωρίσαμε πολύ αργότερα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην αγορά τη δεκαετία του 1980, πριν τα κοφτά τζιν ήταν μια λάμψη στα μάτια των σχεδιαστών. Αυτό το νέο denim στιλ, που αγοράστηκε από τις χιλιάδες, κυρίως από γυναίκες μέσης ηλικίας που είδαν την ευκαιρία για άνεση, τυπικά χαρακτηριζόταν από ένα συμπαγές, ανοιχτόχρωμο πλύσιμο χωρίς να εξασθενεί ή να αγχώνει. Ήταν επίσης ψηλά, με μια άνοδο που χτύπησε πολύ πάνω από το κουμπί της κοιλιάς, κάνοντας το κάτω μέρος της γυναίκας να φαίνεται μακρύτερο και πιο κολακευτικό από ότι θα μπορούσε διαφορετικά.

Χωρίς μια ένδειξη τέντωμα στο denim τους, ποιοι χρήστες τζιν είναι τόσο συνηθισμένοι σήμερα, αυτά τα τζιν δεν έκαναν τίποτα για να περιστρέψετε το σώμα ή να κρατήσετε σε τρεμούλιαστα κομμάτια. Ίσως το χειρότερο από όλα ήταν το πρόσθετο ύφασμα γύρω από το φερμουάρ, μερικές φορές με πτύχωμα, το οποίο αύξησε τυχόν υπαινιγμό ενός κοιλιακού pooch (ένα κοινό αποτέλεσμα μετά την εγκυμοσύνη). Τα κωνικά πόδια και οι ελαστικές ζώνες της μέσης ήταν μεταξύ των άλλων φρικαλεών αυτού του τύπου τζιν, το οποίο οι γυναίκες φορούσαν συχνά με μπλουζάκια, προφανώς χωρίς ιδέα για το πόσο ασυνήθιστο φαινόταν.

Το 2000s - Τζιν μαμά πάρει το όνομά τους (και να γίνει ένα εθνικό αστείο)

Μπορούμε να ευχαριστήσουμε την Tina Fey για το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούν τι είναι τα mom jeans και πόσο κακό μπορεί να κάνει μερικές γυναίκες να δουν. Αυτά τα αδέσποτα πυκνά τζιν ήταν φορεμένα από τις γυναίκες για χρόνια πριν το comedienne τους έκανε διάσημο σε ένα 2003 Σάββατο Live Live skit.

Δημοσίευσε μια ψεύτικη μάρκα τζιν που ονομάζεται Mom Jeans, χρησιμοποιώντας τη φράση "Για αυτή την Ημέρα της Μητέρας, μην δώσετε στο μωρό αυτό το μπουκάλι αρώματος." Δώστε της κάτι που λέει, "Δεν είμαι γυναίκα πια ..." μια μαμά! "

Ξαφνικά, ο όρος μαμά τζιν έγινε μέρος της ποπ κουλτούρας μας - και μια αίσθηση ντροπής προέκυψε γύρω από το φόρεμα αυτό το ύφος denim. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσες ντουλάπες καθαρισμού που εμπνεύστηκαν, αλλά δεν μπορούσατε να φορέσετε μαμά τζιν πια μετά από την Τίνα, χωρίς κάποιος να επισημαίνει πόσο ξεπερασμένη και ασυνήθιστη ήταν.

Το 2010 - Baggy Jeans Challenge Skinnies

Μέσα από τις μεταγενέστερες δεκαετίες του 1990 και μέχρι αυτόν τον αιώνα μέχρι σήμερα, η μόδα denim για τις γυναίκες ήταν όλα σχετικά με το κοκαλιάρικο τζιν. Στη συνέχεια, πριν από λίγα χρόνια, πιο χαλαρό στιλ τζιν, όπως ο επικαιροποιημένος φίλος τζιν, άρχισαν να αμφισβητούν την υπεροχή της μόδας του δερμα.

Αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει στο unisex "Normcore" κίνημα της μόδας που δημιουργήθηκε από hipsters, ο οποίος δήλωσε ότι είναι δροσερό να φορούν μέση-αναζητούν τα ρούχα που έδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τις τάσεις της μόδας σχεδιαστή. Ξαφνικά, τα έντεχνα βασικά, όπως τα φαρδιά τζιν και τα hoodies, κέρδισαν μια νέα κασέτα μόδας ανάμεσα στο νεότερο σύνολο.

1

Ταυτόχρονα, τα στιλ τζιν υψηλότερης μέσης, τα οποία είναι κολακευτικά σε σχήμα σώματος κλεψύδρας, έγιναν επίσης μια μόδα τάση, όπως τα είδαμε να φοριούνται από καμπύλες προσωπικότητες όπως ο Kim Kardashian.

Τζιν μαμά Γίνετε ένα μοντέρνο στυλ

Η Topshop ήταν ο πρώτος λιανοπωλητής μόδας που εισήγαγε εκ νέου το mom jean ως ένα μοντέρνο στυλ για τους νέους καταναλωτές. Άλλοι λαϊκοί όμιλοι (συμπεριλαμβανομένων των εταιριών ASOS και H & M) ακολούθησαν σύντομα - όπως και οι διαφημιστικές καμπάνιες τους - και σήμερα τα μαμά τζιν είναι ένα θερμό στοιχείο μόδας που ακόμη και τα πολυτελή σήματα σχεδιαστών συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές denim.

Έτσι, πώς μοιάζει η σημερινή μαμά τζαν; Ενώ κάθε ζεύγος έχει ελαφρώς διαφορετικές παραλλαγές - μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι τρελά, ενώ άλλα μπορεί να έχουν πτυχές ή πλύσιμο με πέτρα - όλοι μοιράζονται μια υψηλή μέση, έναν χαμηλό καβάλο και πίσω τσέπες τοποθετημένες ψηλά στο πίσω άκρο που έχουν ως αποτέλεσμα ισοπεδώνοντας το πίσω μέρος του χρήστη. Αυτό είναι σε μεγάλη αντίθεση με την πανταχού παρούσα κοκκινιστή τζιν μόλις πριν από πέντε χρόνια, με την λεπτή εφαρμογή τους, τη ραφή των περιγραμμάτων και τις χαμηλότερες ζώνες μέσης.

Ποιος μπορεί να φορέσει το νέο μαμά τζιν

Πραγματικές μαμάδες, προσέξτε - τα νέα τζιν μαμά είναι ένα στυλ που έχει καλύτερα απομείνει στο νεότερο σύνολο. Εάν έχετε οποιουδήποτε υπαινιγμό μιας κοιλιάς, τα τζιν μαμά θα την εντυπωσιάσουν με τρόπο που θα σας σοκάρει, αν είστε συνηθισμένοι, τεντώστε τζιν τζιν. Η έκκληση των moms τζιν είναι ότι είναι απλό και δεν είναι αποφασιστικά χρήσιμο να καμουφλάρει οποιαδήποτε σωματικά ελαττώματα που μπορεί να έχει ο φορέας - δύο πράγματα που πιθανώς δεν θέλετε στα τζιν σας μετά από μια ορισμένη ηλικία.

Εάν αποφασίσετε να φορέσετε τα καινούρια μαμά τζιν, μπορείτε να τα στυλ αυτά ακριβώς όπως θα φοράτε ένα τζιν φίλο στην ντουλάπα σας. Η ψηλή μέση τους απαιτεί μια μπαλωμένη στην κορυφή και μπορούν να φορεθούν με αθλητικά παπούτσια ή ψηλά τακούνια. Layer ένα blazer πάνω από πάνω για να ντύσει αυτά τα τζιν, και να προσθέσετε κάποια μορφή για τα ρούχα σας.

1

About

Check Also

Μάθετε γιατί το καμβά Denim Frame είναι αγαπημένο Supermodel

Το πλαίσιο Denim ιδρύθηκε το 2012 από τον Jens Grede και τον Erik Torstensson, δύο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 6