Home / Σχέσεις / Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Top-Rated OkCupid;

Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Top-Rated OkCupid;

Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Top-Rated OkCupid;

Το OkCupid είναι ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό και εξαιρετικά διασκεδαστικό dating site. Γεμάτο με χαρακτηριστικά που θα βρείτε μόνο εκεί, αυτό (ως επί το πλείστον) ελεύθερος χρονολογώντας site κορυφές λίστα μου από το best-of-the-best, και έχει για σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα. Εδώ γιατί, μαζί με συμβουλές και προτάσεις για το πώς να φτιάξετε τον ιστότοπο για εσάς.

Επισκόπηση από την OkCupid

"Τι είναι το OkCupid; Είναι μια δωρεάν υπηρεσία ταυτοποίησης, είναι επίσης εξαιρετικά ακριβής, όσο (α) είστε ειλικρινής και (β) ξέρετε τι θέλετε.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι θα σας αξιολογήσουμε τέλεια, αλλά ισχυριζόμαστε ότι βρίσκετε κάποιον που ισχυρίζεται ότι εκπληρώνει ακριβώς τις απαιτήσεις σας. "

"Στόχος μας είναι να είμαστε η καλύτερη υπηρεσία που ταιριάζει σε κάθε μέτωπο: ανώτερη τεχνολογία, καλύτερα μαθηματικά, καλύτερη ψυχολογία και φυσικά είναι δωρεάν, σε αντίθεση με όλους τους άλλους."

Τι περιλαμβάνει η ιδιότητα του μέλους

Η ιδιότητα μέλους περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία, κουίζ και συναρτήσεις μετά την εγγραφή - η οποία δεν διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Εκτός από τον τρέχοντα ναύλο χρονολογικής χρονολόγησης (emails, στιγμιαία μηνύματα, γκαλερί φωτογραφιών, περιοδικά και λειτουργίες αναζήτησης), η OkCupid προσφέρει επίσης στα μέλη της μια λειτουργία "QuickMatch" (άμεση αντιστοίχιση), τη δυνατότητα να βλέπεις ακριβώς πού εσύ και κάποιος άλλος (δηλαδή και οι δύο είναι πιο λογοτεχνικοί από τους περισσότερους ανθρώπους της ηλικίας σας, ή ένας από σας είναι λιγότερο περιπετειώδης), η επιλογή να έχετε ετικέτες φίλων στο προφίλ σας με συστάσεις, μια λίστα παρόμοιων χρηστών με τον εαυτό σας ή άλλους και την ικανότητα (αφού απαντήσατε σε ένα ορισμένο αριθμό ερωτήσεων) για να δημιουργήσετε ερωτήσεις για όλους τους άλλους που θα λάβουν και θα ταιριάξουν με άλλους χρήστες.

Βοήθεια OkCupid

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά στο OkCupid για να τα δοκιμάσετε, πολλά από τα οποία επικεντρώνονται στο Instant Messaging (ή IM). Εδώ είναι μερικά εξαιρετικά μαθήματα για να σας περπατήσω μέσα από τη διαδικασία αν χρειαστείτε κάποια επιπλέον βοήθεια για να μάθετε τα in και out του συστήματος:

 • Βρείτε Online χρήστες OkCupid για να συνομιλήσετε με
 • Πώς να στείλετε τα στιγμιαία μηνύματα στο OkCupid
 • Πώς να αποκλείσετε άλλους χρήστες OkCupid
 • Εντοπίστε το ιστορικό συνομιλιών σας στο OkCupid

Μοναδικά χαρακτηριστικά 

Το OkCupid έχει περισσότερες μοναδικές δυνατότητες από οποιοδήποτε άλλο site που χρονολογείται - δωρεάν ή με άλλο τρόπο - μέχρι σήμερα. Ακριβώς μερικοί περιλαμβάνουν:

 • Ένας πολύπλοκος μηχανισμός αντιστοίχισης που επιτρέπει στα μέλη του να δημιουργούν κουίζ και δοκιμές σε χιλιάδες διαφορετικά θέματα.
 • Αντιστοίχιση που βασίζεται όχι μόνο στη δυνατότητα χρονολόγησης, αλλά και σε βάση φίλων ή εχθρών.
 • Ενσωμάτωση με το Facebook, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τοποθετήσουν ολόκληρο το προφίλ τους ή να απαντήσουν σε κάποιο από τα ερωτηματολόγια που χρονολογούνται στη σελίδα τους στο Facebook.
 • Μια λειτουργία "stalker", η οποία σας επιτρέπει να δείτε ποιος εξέτασε πρόσφατα το προφίλ σας. Η επιλογή stalker, σε αντίθεση με τις περισσότερες τοποθεσίες που χρονολογούνται, μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί.
 • Εάν πληρώνετε για μια ιδιότητα μέλους, δεν υπάρχουν διαφημίσεις, ωστόσο αυτοί που επιλέγουν να παραμείνουν με δωρεάν συμμετοχή θα εξακολουθούν να βλέπουν λίγες.
 • Η λειτουργία "FlagMod" (η οποία εμφανίζεται μόνο αφού επισημάνετε ως ακατάλληλη τη φωτογραφία ή το προφίλ κάποιου χρήστη) επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη να δει φωτογραφίες που οι άλλοι χρήστες έχουν κρίνει ενάντια στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του ιστότοπου και να αποφασίσουν εάν θα αφαιρεθεί ή όχι η φωτογραφία.

Τον Ιούλιο του 2011, η OkCupid ξεκίνησε την beta δοκιμή ορισμένων επιπρόσθετων λειτουργιών για τη συγκεκριμένη τοποθεσία, εκτός από τις τρέχουσες προσφορές εφαρμογών iPhone και Android.

1
 • Αναμεταδόσεις: Να ενημερώσετε τους τρέχοντες καλύτερους αγώνες σας ότι γνωρίζετε ότι είστε πρόθυμοι και ικανοί να μεταβείτε σε μια ημερομηνία αυτή τη στιγμή, καθώς και τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα Broadcasts των καλύτερων αγώνων σας (που δεν είναι πλέον διαθέσιμα από το 2014).
 • Οι ντόπιοι: Εμφανίζει τα μέλη τους πλησιέστερους, τοπικούς αγώνες στη γεωγραφική τους περιοχή και την ικανότητα να πατάνε αριστερά για να μην ενδιαφέρονται ή, σωστά για σίγουρα ενδιαφέρονται - και
 • Ειδοποιήσεις: Εάν το επιθυμείτε, θα σας δοθεί μια ειδοποίηση στο smartphone σας, για να σας ενημερώσουμε εάν ένας από τους αγώνες σας βρίσκεται κοντά (μερικοί λένε ότι αυτό είναι ακόμα διαθέσιμο, ωστόσο δεν έχω ακόμα τη δυνατότητα με το λογαριασμό μου).

Από το 2016, μόνο το χαρακτηριστικό Locals εξακολουθεί να παραμένει και μόνο μέσω των εφαρμογών iPhone ή Android. Παρόμοια με το Tinder, οι ντόπιοι σας επιτρέπουν να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά (ανάλογα με το ενδιαφέρον σας) σε όλους τους τοπικούς.

Παρόλο που δεν διαφημίστηκε, βρήκα το OkCupid, μακράν, το καλύτερο να χρησιμοποιήσω για να γνωρίσω κάποιον νέο ενώ ταξίδευα. Για παράδειγμα, αν ήθελα να χρησιμοποιήσω το Match.com κατά τη διάρκεια των έξι μηνών που εξερευνούσα τη Δυτική Ευρώπη, έπρεπε να ανοίξω λογαριασμούς σε κάθε χωριστή χώρα και να πληρώσω ξανά για πρόσβαση. Με την OkCupid, ήμουν σε θέση να αλλάξω γρήγορα την τοποθεσία, την κατάσταση και την ηλικία μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να έχουν πρόσβαση σε όλα στο λογαριασμό μου που έκανα πριν. 

Εκεί όπου η OkCupid υπερέχει είναι με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε σε μια ανοιχτή ή πολύμορφη σχέση, ένα ζευγάρι ψάχνει για ένα άτομο να συμμετάσχει, να έχει μια ασυνήθιστη ή λιγότερο γνωστή θρησκεία, να έχει ειδικές ανάγκες, να θέλει να συνδεθεί με την κοινότητα LGBTQ + ή να είναι κάπου κατά μήκος του transgendered continuum , θα βρείτε μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά εδώ. Το OkCupid κάνει πραγματικά όλα τα μέλη του hteir να αισθάνονται ευπρόσδεκτα, αρκεί ο καθένας να σέβεται ο ένας τον άλλον.

Συνδρομές των μελών

Δεν υπάρχει κανένα κόστος για να χρησιμοποιήσετε το OkCupid, καθιστώντας το ένα εντελώς δωρεάν dating site. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε ποιος σας έχει αστέρι (είτε τυχαία βρίσκοντας το προφίλ σας είτε μέσω της λειτουργίας "Τοπικοί"), ή αν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "stalker" (δηλαδή κανείς δεν μπορεί να δει αν έχετε δει το προφίλ του , ή αντίστροφα), θα πρέπει να πληρώσετε $ 69.99 / 12 μήνες USD. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο χωρίς να πληρώσετε ένα λεπτό, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με άλλα μέλη και απαντώντας σε ερωτήσεις κουίζ.

Η κατώτατη γραμμή

Έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά την OkCupid από τότε που ξεκίνησε και παρόλο που δεν έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους μέσω του ιστότοπου, αυτά που έχω (και τους φίλους που γνωρίζω) είναι καλά εναρμονισμένα σύμφωνα με τους υπάρχοντες μηχανισμούς. Ένα διασκεδαστικό μέρος για να ξεκουραστείτε δημιουργώντας κουίζ και να δείτε πώς αξιολογείτε με άλλους. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εύρεση άλλων χρηστών στην περιοχή μου (ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι το δημογραφικό που έχω επιλέξει), αλλά σίγουρα εξυπηρετεί το quirkier μεταξύ μας. Επομένως, το Ok Cupid συνιστάται ιδιαίτερα για singles που ψάχνουν για κάποιον νέο και συναρπαστικό, για εκείνους που θέλουν μια εναλλακτική σχέση (όπως BDSM χρονολόγηση ή polyamory), ή απλώς ως ένα διασκεδαστικό τρόπο να περάσει το χρόνο.

Επισκεφθείτε το OkCupid Now

Αποποίηση ευθυνών: Από το 2013, η IAC διαθέτει και τα δύο OkCupid και το About.com (καθώς και πολλά άλλα sites που χρονολογούνται, όπως DateHookup, Chemistry.com και Match.com). Επανεξέτασα αυτό το site με δική μου συμφωνία πριν από τις εταιρείες που έχουν την ίδια ομπρέλα οργάνωση και ενημέρωσε την αναθεώρηση το 2014 και πάλι το 2016.

1

About

Check Also

10 Τραγικοί θάνατοι της μόδας στην ιστορία

Η δολοφονία, η αυτοκτονία και οι πρόωροι θάνατοι έχουν, δυστυχώς, να παίξουν ρόλο στον κόσμο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 77