Home / Σχέσεις / Ορισμένες συμβουλές γάμου από τους αναγνώστες μας

Ορισμένες συμβουλές γάμου από τους αναγνώστες μας

Ορισμένες συμβουλές γάμου από τους αναγνώστες μας

Γάμος. Εσείς πηγαίνετε σε αυτό με τις καρδιές αιχμηρές. Όταν περπατάς κάτω από το διάδρομο, τα μάτια βρέξιμα με χαρά, απλά ξέρεις ότι τίποτα δεν θα πάει ποτέ στραβά, ότι θα είσαι ακόμα soulmates 50 χρόνια από τώρα. 

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή είναι η πραγματικότητα - 20, 30 ή ακόμα και 50 χρόνια αργότερα, μερικά ζευγάρια εξακολουθούν να ισχυρίζονται. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δεκαετίες μαζί ήταν ευτυχισμένες ή χωρίς στρες. Ο γάμος δεν είναι πάντα ομαλή ιστιοπλοΐα.

Η ζωή συμβαίνει. Τα προβλήματα παρεμβαίνουν. Υπάρχουν διαφορές απόψεων. 

Έτσι πώς οι σύζυγοι σε μακροχρόνιους γάμους διαπερνούν όλα αυτά και παραμένουν μαζί, ισχυρότεροι από ποτέ; Ζητήσαμε από τους αναγνώστες μας να μοιραστούν τις καλύτερες συμβουλές γάμου που έλαβαν ποτέ. Εδώ είναι μέρος της σοφίας τους.

Η Μονάδα Γάμου δεν είναι δύο ημίσεια

Ο Debigus είπε: "Η καλύτερη συμβουλή ήταν ότι θα έπρεπε να αγαπώ τον σύζυγό μου, αλλά να μην περιτυλίξω τον εαυτό του, ότι πρέπει πάντα να θυμάμαι ότι ήμουν ένας άνθρωπος πριν έρθει και έπρεπε να κάνω το πιο φρικτό μου να μείνω κάποιος ενώ ήμουν παντρεμένος Η δεύτερη καλύτερη συμβουλή ήταν να μην συνδέσετε ποτέ τα οικονομικά σας με τον σύζυγό σας - πάντα να έχετε κάτι δικό σας. " 

Σχετικά με αυτούς τους νόμους 

Το GirlyGirl220 είχε αυτή τη συμβουλή: "Ζείτε σε μια διαφορετική πόλη από τις οικογένειές σας όταν παντρεύεστε, αν είναι δυνατόν. ο χώρος είναι μια ευλογία!

Τώρα εκτιμούμε ότι μιλάμε με τις οικογένειές μας, αλλά είναι αρκετά μακριά ώστε να μην μπορούν να μας παρενοχλήσουν και να μας πνίξουν με αρνητικότητα. Σε ένα άλλο σημείωμα, πιστεύω ότι το πρότυπο «μην πάει στο κρεβάτι θυμωμένος» είναι σωστό και ως βροχή! » 

Είναι μια ημερομηνία ή είναι για πάντα? 

Η Shopper113 μοιράστηκε αυτή τη συμβουλή από τον μπαμπά: «Από την εποχή που ήμασταν μικρά παιδιά, ο μπαμπάς μου μας είπε:« Ποτέ μη γνωρίζετε κανέναν που δεν θα παντρευτείτε ». Όταν ήμασταν παιδιά, αυτό δεν είχε νόημα, αλλά καθώς μεγάλωσα, κατέστη σαφές ότι πολλοί άνθρωποι παντρεύονται ανθρώπους που δεν τους αρέσουν πολύ ή ότι δεν ταιριάζουν πολύ καλά.

Η διαδικασία επιλογής του ποιος να παντρευτεί είναι περίπλοκος, αλλά κάνει μια τεράστια διαφορά. " 

1

Η προσευχή του Κυρίου 

Ο Michele υιοθετεί μια πιο θεολογική προσέγγιση: "Βάλτε τα γόνατά σας μαζί κάθε βράδυ και πείτε την Προσευχή του Κυρίου, ακόμη και αν δεν πάτε για ύπνο μετά, επειδή μπορεί να έχετε κάτι άλλο να κάνετε. Αυτό βεβαιώνει ότι οι περισσότερες νύχτες θα περάσετε στο τουλάχιστον μια φορά μαζί.Αν είστε χώρια, κάντε το μέσω του τηλεφώνου. " 

Είναι στις Λεπτομέρειες 

Η Antoinette 24 πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά συστατικά για έναν ευτυχισμένο γάμο: «Επικοινωνία, σεβασμός για τον εαυτό σου και για τον άλλον, εμπιστοσύνη, πίστη και γέλιο μαζί - αλλά όχι ο ένας στον άλλο .. Μην πηγαίνετε στο κρεβάτι θυμωμένος ή πληγωμένος, και μην ρωτάτε για πράγματα που δεν είστε έτοιμοι ή πρόθυμοι να δεχτείτε. Να θυμάστε ότι δεν γνωρίζουμε πάντοτε ότι κάνουμε ένα λάθος εκτός αν μας το πει να μιλήσει χωρίς να είναι αγενής και κακό. 

Είναι Σχετικά με την Προοπτική 

Ο Μανουήλ Δ. Υποστηρίζει ότι θα πηγαίνει στην πηγή ... «Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον σύζυγό σας ή τον σύζυγό σας, μην μιλάτε ποτέ ποτέ για τα προβλήματα αυτά με τους φίλους σας, τη μητέρα σας ή τους γονείς σας .. Αν θέλετε πραγματική βοήθεια, πηγαίνετε απευθείας στο σύζυγό σας ή σε του η μητέρα, ο πατέρας ή ο καλύτερος φίλος. Λέγω τους σχετικά με την κατάστασή σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει μερικές πολύ γρήγορες, ενίοτε απροσδόκητες και καλές λύσεις.

Μπορεί να καταλάβετε το όραμα του συζύγου σας για το πρόβλημα και αυτό μπορεί να αλλάξει την προοπτική και την αντίληψή σας για το πρόβλημα. 

Επιστρέψτε στην αρχή 

Το Deb V. μιλάει από την δική του εμπειρία: «Μετά από ένα απογοητευμένο πρώτο ζευγάρι των ετών γάμου, ο σύζυγός μου και εγώ πήγαμε σε έναν θεραπευτή που μας είπε ότι ο γάμος δεν πρέπει να είναι τόσο για να κοιτάζετε ο ένας τον άλλο αλλά κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση Πιστεύω ότι το μήνυμα από αυτό είναι να θυμάστε τα θετικά πράγματα που σας έφερναν μαζί και στη συνέχεια να επικεντρωθείτε σε θετικούς στόχους που θέλετε να πετύχετε ως ζευγάρι.Όλα τα χαριτωμένα, μοναδικά πράγματα που έκαναν υπέροχο το σύζυγό σας στην αρχή θα να είναι τα ίδια πράγματα που σχάρες στα νεύρα σας αργότερα, οπότε προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο θετικό. Αν ψάχνετε για αρνητικές ιδιότητες σε κάποιον, είστε σίγουροι ότι θα τους βρείτε! "

Δίκαιη, αλλά όχι πάντα ισότιμη 

Το μωρό πέρασε σε μια άκρη που ένας αγαπημένος συγγενής μοιράστηκε: «Οι καλύτερες συμβουλές γάμου που έλαβα ήταν από τη γιαγιά μου. Ο γάμος δεν είναι πάντα 50/50.Μερικές μέρες θα ξυπνήσεις και ίσως χρειαστεί 90% και ο σύζυγός σου δίνουν 10 τοις εκατό, άλλες μέρες μπορεί να ξυπνήσετε και να δώσετε 25 τοις εκατό και ο σύζυγός σας θα πρέπει να βάλει το 75 τοις εκατό δεν το έχω σκεφτεί ποτέ πριν αλλά είναι τόσο αληθινό ». 

Ίσως να υπάρχει ένα σκούπισμα σοφίας εδώ που μπορείτε να πάρετε στην καρδιά. Εάν όχι, ακούστε τον μπαμπά, τη γιαγιά ή τον καλύτερο φίλο της συζύγου σας. Τα προβλήματα γάμου δεν είναι ανυπέρβλητα. Ο γάμος είναι ένα έργο σε εξέλιξη. 

1

About

Check Also

Λιγότερες μάχες, πιο αγάπη

01 από 06 Contents1 Λιγότερες μάχες, πιο αγάπη2 Μην πάρετε τα πάντα τόσο προσωπικά3 Να …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 25 =