Home / Σχέσεις / Τηλεοπτικές εκπομπές για την οικογένεια

Τηλεοπτικές εκπομπές για την οικογένεια

Πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για την οικογενειακή ζωή έχουν αντικατασταθεί από παραστάσεις έρευνας εγκλημάτων, τηλεόραση πραγματικότητας και ρηχές κωμωδίες. Υπάρχουν ακόμα πολλές αξιόλογες παραστάσεις σχετικά με την οικογενειακή ζωή σήμερα. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Σημείωση: Αυτές οι εμφανίσεις έχουν κέντρο γύρω από την οικογένεια, αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλες για κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Ανατρέξτε στις οδηγίες για γονικές τηλεοπτικές εκπομπές κάθε επεισοδίου, για να δείτε αν ο τίτλος είναι κάτι που εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί.

ΕΝΑ picture of Angus T. Jones, Jon Cryer and Ashton Kutcher

Φωτογραφία © Matt Hoyle / CBS / Warner Brothers

Αυτή η παράσταση αποδεικνύει ότι οι οικογένειες μπορούν να συναντηθούν με ασυνήθιστους τρόπους. Όταν ο γάμος του Alan κατέρρευσε, αυτός και ο 10χρονος γιος του Τζέικ μετακόμισαν με τον παλαιότερο αδελφό του, τον Άνλαν Τσάρλι. Μπορούμε να δούμε πώς η αρσενική σύνδεση - και η αγάπη, η διέγερση και ο ανταγωνισμός που φέρνει - μπορεί να είναι η κόλλα που βάζει τις οικογενειακές σχέσεις μαζί. Η νέα δοκιμασία για τους δύο και μισούς άνδρες περιλαμβάνει το θάνατο του Τσάρλι και την εισαγωγή ενός άλλου ατόμου ως αντικαταστάτη του. Η διαφορά είναι τώρα νέο χαρακτήρα Waldon δεν είναι μέρος της οικογένειας, η οποία αλλάζει τη δυναμική των νοικοκυριών σε έναν πατέρα, γιο και γνωριμία.

Σειρά αστέρια: Ashton Kutcher, Jon Cryer και Angus T. Jones
Ημερομηνία πτήσης CBS: 22 Σεπτεμβρίου 2003

02
από 09

Μοντέρνα οικογένεια

ΕΝΑ picture of the Modern Family cast

Φωτογραφία © Bob D'Amico / ABC

Κάποιες οικογένειες μπορεί να ντρέπονται ότι δεν ταιριάζουν με την τέχνη της δεκαετίας του 1950 - μπαμπά, μαμά, δύο αξιολάτρευτα παιδιά και ένα πιστό σκυλί. Η σύγχρονη οικογένεια αποδεικνύει ότι οι οικογένειες μπορούν να είναι ισχυρές ακόμα και όταν δεν περιέχουν τα τέλεια μέρη. Έχουμε έναν μπαμπά, που είναι παντρεμένος με μια πολύ νεότερη γυναίκα (ο Ward και ο June Cleaver θα τρομοκρατούσαν!), Μια κόρη που έφερε τρία παιδιά με προσωπικότητες με χαμαιλέοντα και έναν γιο που υιοθέτησε βιετναμέζικο παιδί με τον σύντροφό του. Αυτό που βλέπουμε είναι μια οικογένεια που επιτρέπει σε όλους να είναι οι ίδιοι, γεγονός που αποτελεί ισχυρότερο δεσμό από το να αναγκάσουμε τον καθένα να συμμορφωθεί με ένα ξεπερασμένο και μη ρεαλιστικό καλούπι.

Σειρά αστέρια: Ed O'Neill, Σοφία Βεργάρα, Τζούλι Μπόουεν, Τυ Μπουρέλ, Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον
Πρώτη ημερομηνία ABC: 23 Σεπτεμβρίου 2009

03
από 09

Η μέση

ΕΝΑ picture of The Middle cast

Φωτογραφία © Diana Koenigsberg / ABC

Μερικές φορές αναρωτιόμαστε τι θα ήταν η ζωή μας εάν είχαμε πάρει διαφορετικές αποφάσεις. Ο Φράνκι Χέκ σκέφτεται το ίδιο. Είναι μια μεσήλικα μητέρα που ζει κανείς πουθενά ιδιαίτερη και να πηγαίνει για τις ημέρες της humdrum της. Ακούγεται οικείο? Η πραγματικότητα είναι ότι έχει τρία εξαιρετικά παιδιά - έναν ταλαντούχο αθλητή, έναν έφηβο που κάνει καλά στο σχολείο και ένας άλλος που είναι τόσο έξυπνος που έχει πρόβλημα σε σχέση με τους άλλους της ηλικίας του. Ενώ η Frankie ανησυχεί για τους βαθμούς των παιδιών της, την κοινωνική τους αποδοχή και τη δική τους λογική, η ιστορία της είναι μια υπενθύμιση για να πάρουμε χρόνο ενώ είμαστε κολλημένοι στη γραμμή αυτοκινήτων για να εκτιμήσουμε τη ζωή και τις οικογένειές μας.

Σειρά αστέρια: Η Patricia Heaton, ο Neil Flynn, ο Charlie McDermott, ο Eden Sher, ο Atticus Shaffer, ο Chris Kattan
Πρώτη ημερομηνία ABC: 30 Σεπτεμβρίου 2009

04
από 09

Η γονική μέριμνα

ΕΝΑ picture of the Parenthood cast

Φωτογραφία © Florian Schneider / NBC

Έχετε πιθανώς συναντήσει μια οικογένεια που θα θέλατε να είναι η δική σας. Ωστόσο, κάθε οικογένεια έχει τα ελαττώματά της. Οι Bravermans μοιάζουν με την τέλεια οικογένειά σας από έξω. Στο εσωτερικό τους, είναι σαν τις περισσότερες οικογένειες με τις δικές τους ομάδες αγώνων. Ξεφυλλίστε το οικογενειακό τους άλμπουμ και θα βρείτε μια εργαζόμενη μαμά, τον πατέρα-πατέρα-μπαμπά, ένα παιδί με σύνδρομο Asperger, συν ένα μόνο μπαμπά, διαζευγμένη μητέρα, εντυπωσιακά παιδιά και προσπαθώντας έφηβοι. Ενώ υπάρχουν οι γνωστοί αγώνες της οικογένειας, πάντοτε κουνάμε ο ένας στον άλλο. Μας δείχνουν τη σημασία της επιστροφής στις ρίζες της οικογένειας μας για δύναμη.

Σειρά αστέρια: Peter Krause, Λόρεν Γκράχαμ, Νταξ Σέπαρντ, Μόνικα Πότερ, Έρικα Χρίσττενσεν, Σαμ Τζέγκερ, Μπόνι Μπεντέλια, Κρέιγκ Τ. Νέλσον
Ημερομηνία πρεμιέρας του NBC: 2 Μαρτίου 2010

05
από 09

Το Μεγάλο Γ

ΕΝΑ picture of Laura Linney from The Big C

Φωτογραφία © Robert Ascroft / Showtime

Οι μητέρες και οι μπαμπάδες δεν θέλουν να σκεφτούν να μην είναι εκεί για τις σημαντικές στιγμές στη ζωή των παιδιών τους. Αλλά πιθανότατα ανησυχούσατε ότι κάτι θα μπορούσε να συμβεί σε σας που θα σας εμπόδιζε να παρακολουθήσετε το παιδί σας να πηγαίνει στην πρώτη της ημερομηνία ή να περπατήσετε σε όλη τη σκηνή για να δεχτείτε το δίπλωμά της. Το Big C επικεντρώνεται σε μια μαμά με σκηνικό τέσσερις μελάνωμα και πώς η διάγνωσή της επηρεάζει τον σύζυγό της, τον έφηβο γιο, τον αδελφό και τους φίλους. Αντί να είναι κλισέ, σάπιο και εντελώς λυπηρό, η εκπομπή αποκαλύπτει τα ζητήματα κάθε οικογένεια δεν έχει σημασία τι τις περιστάσεις τους, ενώ ταυτόχρονα σας κάνει να εκτιμάτε κάθε στιγμή που έχετε με τα δικά σας παιδιά.

Σειρά αστέρια: Laura Linney, Oliver Platt, Γκάμπριελ Μπάσο, Γκαμπούρε Σίντιμπε, Τζον Μπέντζαμιν Χίκι
Ημέρα πρεμιέρας εμφάνισης: 16 Αυγούστου 2010

06
από 09

Αυξάνοντας την ελπίδα

ΕΝΑ picture of the Raising Hope cast

Φωτογραφία © Matthias Clamer / FOX

Όταν αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της γονικής μέριμνας, είναι φυσικό να απευθυνθείτε στους γονείς σας για συμβουλές (έστω κι αν υποθέσετε τη σκέψη μιας διάλεξης σχετικά με την ανύψωση παιδιών από άτομα που έκαναν τα λάθη τους). Μερικές φορές αυτό το σύστημα υποστήριξης δεν υπάρχει, όμως. Αυτό είναι το ζήτημα που ο μοναδικός μπαμπάς Jimmy συναντά, αν και οι γονείς και η γιαγιά του είναι μέρος της καθημερινής του ρουτίνας. Ο καθένας μπορεί να συσχετιστεί με την ανάγκη του Jimmy για ενημέρωση και υποστήριξη και την απροθυμία του να λάβει εσφαλμένη καθοδήγηση από τους πρεσβυτέρους του, καθώς επιδιώκει να δώσει στην κόρη του μια καλύτερη παιδική ηλικία από αυτή που βίωσε.

Σειρά αστέρια: Λουκάς Νέφ, Μάρθα Πλίμπτον, Γκέιτ Ντιλάουντ, Σάννον Γούντγουαρντ, Κλόρις Λέσεκμαν
Ημερομηνία πρεμιέρας FOX: 21 Σεπτεμβρίου 2010

07
από 09

Αναίσχυντος

ΕΝΑ picture of the Shameless cast

Φωτογραφία © Showtime

Οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές που αντιμετωπίζουν την κατάχρηση ουσιών σε μια οικογένεια δείχνουν τη μάχη ενός παιδιού με την εξάρτηση. Αναίσχυντος παρουσιάζει μια οικογένεια με έναν γονέα που αντιμετωπίζει τον εθισμό. Είναι τα παιδιά που πρέπει να ενταχθούν για να διατηρήσουν μαζί την οικογένεια Gallagher. Ο μπαμπάς πέρασε μεθυσμένος, η μαμά απουσιάζει από τη ζωή των παιδιών της και τα παιδιά πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αυτά με τα δικά τους - νομικά, οικονομικά και προσωπικά. Μπορεί να ακούγεται σαν μια εκπομπή πολύ καταθλιπτική για να παρακολουθήσετε. Αλλά θα ριζώνεις και θα γελάς με αυτούς τους ανθρώπους γιατί θα βρεις τον εαυτό σου να φροντίζεις τους Γαλαγγοί, αγαπητό παλιό μεθυσμένο μπαμπά.

Σειρά αστέρια: Ο William H. Macy, ο Emmy Rossum, ο Justin Chatwin, ο Jeremy Allen White, ο Cameron Monaghan, ο Ethan Cutkosky, η Emma Kenney
Ημέρα πρεμιέρας εμφάνισης: 9 Ιανουαρίου 2011

08
από 09

Υποχειρουργικό

ΕΝΑ picture of the Suburgatory cast

Φωτογραφία © Bob D'Amico / ABC

Οι περισσότεροι γονείς προσπαθούν να κρατήσουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Αυτή είναι η κατάσταση για τον Γιώργο που θέλει την έφηβη κόρη του Tessa να παραμείνει αθώα όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν βρει ένα κουτί με προφυλακτικά στο κομμωτήριο, τα κινεί έξω από τη μεγάλη πόλη και στα προάστια. Εάν αισθάνεστε ότι είστε ένας υπερπροστατευτικός γονέας, θα αναφέρετε τον εσωτερικό αγώνα του πατέρα αυτού. Είναι μόνος του επειδή η σύζυγός του τους άφησε. Αυτό που αυτός και η Tessa βρίσκουν στα «burbs» είναι κορίτσια με μύτη και μαμάδες με ψεύτικα βυζιά. Το μήνυμα εδώ είναι ότι οι γονείς μπορεί να θέλουν να βρουν ένα τέλειο ιερό για τα παιδιά τους, αλλά οι έφηβοι θα αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα ανεξάρτητα από το πού προσπαθείτε να κρύψετε.

Σειρά αστέρια: Τζέρεμι Σίστο, Τζέιν Λεβι, Τσέριλ Χινς
Πρώτη ημερομηνία ABC: 28 Σεπτεμβρίου 2011

09
από 09

Ο τελευταίος επιζών

ΕΝΑ picture of the Last Man Standing cast

Φωτογραφία © Craig Sjodin / ABC

Εάν είστε μαμά που μένει στο σπίτι και αναρωτιέται εάν το νοικοκυριό σας θα υποστεί βλάβη αν γυρίσετε πίσω στη δουλειά, αυτή η επίδειξη θα σας δώσει μια ματιά. Όταν μια μαμά εμπορεύεται το μαξιλάρι μαγειρικής της κουζίνας για ένα νέο μαξιλάρι γραφείου, ο μπαμπάς έχει μείνει να ανεβάσει τρεις κόρες. Η συστροφή είναι ότι αυτά δεν είναι τα τυπικά παιδιά ηλικίας μικρότερης ή μικρότερης ηλικίας. Αυτές οι νέες γυναίκες είναι 22, 17 και 14. Για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι από εκείνη την ηλικία οι κόρες τους μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους ενώ η μαμά είναι πίσω στο εργατικό δυναμικό, όλοι γνωρίζουμε αν ο μπαμπάς μπορεί να είναι εξίσου προετοιμασμένος για τα θέματα που αντιμετωπίζει αυτό το τρίο Αντιμετωπίζουν τη γυναίκα.

Σειρά αστέρια: Τιμ Άλλεν, Νάνσι Τράβις, Έκτορα Ελιζόντο
Πρώτη ημερομηνία ABC: 11 Οκτωβρίου 2011

1

About

Check Also

Ένα σχολικό σχέδιο για γονείς

Χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι όταν φτάσει η μεγάλη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 9