Home / Σχέσεις / Θα έπρεπε να δοκιμάσετε ελεύθερη χρονολογώντας περιοχή Casual Kiss;

Θα έπρεπε να δοκιμάσετε ελεύθερη χρονολογώντας περιοχή Casual Kiss;

Θα έπρεπε να δοκιμάσετε ελεύθερη χρονολογώντας περιοχή Casual Kiss;

Ένα από τα παλαιότερα sites που χρονολογείται, Casual Kiss είναι μια καλά στρογγυλεμένη και καλά κατοικημένη ελεύθερη χρονολογώντας περιοχή που προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό πρόσθετων χαρακτηριστικών και επιλογών επαφής, όπως ομαδικό βίντεο chat, κοινωνική δικτύωση, και δώρα. ετών · διαβάστε σχετικά με το γιατί και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ιστοσελίδα.

Επισκόπηση από το Casual Kiss

"Το καλύτερο (και φθηνότερο) dating site! Πού αλλού παίρνετε blogs, clubs, chat και κοινότητα όλα σε ένα ωραίο μικρό πακέτο;"

Τι περιλαμβάνει η ιδιότητα του μέλους

Την εποχή που δημοσίευσα αυτό το άρθρο για πρώτη φορά (κάπου γύρω από το 2008), η Casual Kiss προσέφερε δωρεάν μέλη με την προειδοποίηση ότι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον θα χρεώνουν για τις υπηρεσίες τους ξανά. (Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Έξοδα συμμετοχής" αυτής της αναθεώρησης).

Με αυτό το πνεύμα, μια ιδιότητα μέλους με το Casual Kiss επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση σε κάθε γωνιά αυτού του πλούσιου σε πληροφόρηση ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων:

 • Άνθρωποι και αναζήτηση: Γνωριμίες, dating clubs, τοπικές εκδηλώσεις χρονολόγησης και ποια μέλη γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλιά τους.
 • Λέξεις: Εξομολογήσεις (όπου τα μέλη που χρονολογούν παραδέχονται τα πιο οικεία μυστικά τους σε όλα τα υπόλοιπα μέλη και όπου τα άλλα μέλη μπορούν να σχολιάσουν με τη σειρά τους), blogging, πίνακες μηνυμάτων, όνειρα (ίδια με ομολογίες, αλλά σχετικά με τα όνειρα μελών), ωροσκόπια και συμβουλές χρονολόγησης.
 • Μέσα: Hot ή Not, μηνύματα βίντεο, μηνύματα φωνής και άλμπουμ φωτογραφιών.
 • Interact: Χαρακτηριστικά όπως ποιος με έχει δει, ποιος ενδιαφέρεται, ποιος με ψήφισε για μένα (για μέλος της εβδομάδας), blogs που είμαι αναφερμένος, βιβλίο διευθύνσεων, συνδρομές σε πίνακες μηνυμάτων και blogs, μυστική μου συντριβή, voyeurs μου, λίστα και ποιος μου έκανε μάτι.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Υπάρχουν τόσα πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά στο Casual Kiss - τα οποία αλλάζουν συνεχώς και ενημερώνονται για να συμπεριλάβουν νέα πράγματα - ότι είναι δύσκολο να τα κρατάς.

Κάποια που βρήκα το πιο ενδιαφέρον:

 • Η δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης και / ή του χρώματος του ιστότοπου με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις.
 • Μια αίθουσα συνομιλίας που περιλαμβάνει όχι μόνο τη συνομιλία με κείμενο, αλλά και τη συνομιλία μέσω webcam με τους χρήστες από όλο τον κόσμο.
 • Τα χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης είναι παρόμοια με το Facebook ή το MySpace.
 • Ένα χαρακτηριστικό αναζήτησης με ένα κλικ για άλλα μέλη που αναζητούν "στάση μιας νύχτας", το οποίο το Casual Kiss ορίζει ως "μέλη που αναζητούν μια γρήγορη ημερομηνία στις επόμενες 24 ώρες".
 • Προνόμια ψηφοφορίας για μέλος της εβδομάδας και ζεστό ή όχι.
 • Ένα χαρακτηριστικό "voyeuring" που δείχνει ποιος εξέτασε πρόσφατα το προφίλ σας.
 • Η επιλογή για blog, δημοσίευση ημερολογίου φωτογραφιών ή αποστολή ηλεκτρονικών καρτών σε άλλα μέλη, όλα δωρεάν.

Κόστος συμμετοχής

Τα τέλη για το Casual Kiss έχουν διακυμάνσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Αρχικά, ο ιστότοπος ήταν εντελώς δωρεάν κατά τη διάρκεια εκτεταμένης δοκιμής beta (σχεδόν πέντε ετών) και στη συνέχεια πωλήθηκε σε μια εταιρεία που άρχισε να χρεώνει ένα μικρό μηνιαίο τέλος (κάτω των $ 5) για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Casual Kiss . Τώρα η κύρια ιστοσελίδα τους αναφέρει: "Βάλτε μακριά την πιστωτική σας κάρτα και στείλτε το email σας ανοικτά!" αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένας σύνδεσμος σε κάθε σελίδα των προσωπικών μελών σε μια προσφορά συνδρομής - η οποία τώρα λέει στους χρήστες ότι δεν χρειάζεται να πληρώσει για υπηρεσίες αυτή τη στιγμή, αλλά "όταν απαιτείται" θα υπάρχει τέλος $ 5 / month ή $ 14.95 / year για πλήρη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

Η κατώτατη γραμμή

Την τελευταία φορά που έλεγξα το Casual Kiss (στα μέσα του 2014), ήταν ακόμα σε λειτουργία, με τα ίδια χαρακτηριστικά με τα οποία τα αξιολογούσα αρχικά, μείον κάποιες από τις πιο τολμηρές προσφορές. Γρήγορα προς τα μέσα στα μέσα του 2016, όμως, δεν υπάρχει κανένα σημάδι της τοποθεσίας. 

1

Στεναγμός. Το τέλος μιας εποχής; Ισως. Στείλτε μου μια σημείωση αν γνωρίζετε τίποτα. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κριτικές πραγματικών dating site μου, φροντίστε να εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο. 

Έτοιμος να δοκιμάσετε το Casual Kiss (και να δούμε αν λειτουργεί και πάλι); Στη συνέχεια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

1

About

Check Also

Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Top-Rated OkCupid;

Το OkCupid είναι ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό και εξαιρετικά διασκεδαστικό dating site. Γεμάτο με χαρακτηριστικά που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =