Home / Σχέσεις / 9 τρόποι Busy Dads μπορεί να κάνει χρόνο για γυμναστήριο

9 τρόποι Busy Dads μπορεί να κάνει χρόνο για γυμναστήριο

9 τρόποι Busy Dads μπορεί να κάνει χρόνο για γυμναστήριο

Ενώ απολαμβάνω πραγματικά το πρόγραμμα εργασίας 4-10 (ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο κάθε εβδομάδα), η μέρα εργασίας που σπάνια είναι μικρότερη από 10 ώρες αφήνει λίγο χρόνο για προσωπικά πράγματα όπως η άσκηση και η διατροφή. Απλώς φαίνεται ότι είμαι συνεχώς grabbing το μεσημεριανό γεύμα στο τρέξιμο και να σηκωθεί νωρίτερα και νωρίτερα για πρωινή άσκηση ρουτίνας μου. Υποψιάζομαι ότι δεν είμαι μόνος με τους μπαμπάδες που εργάζονται όλο και περισσότερες ώρες για να στηρίξουν τις οικογένειές τους.

Έτσι, ζήτησα από διάφορους μπαμπάδες μια δέσμευση για την καταλληλότητα του τρόπου με τον οποίο ταιριάζουν στην άσκηση και την καλή διατροφή στα πολυάσχολα προγράμματα τους.

Προγραμματίστε γυμναστήριο στο ημερολόγιό σας. Η πραγματοποίηση ραντεβού για άσκηση και η συνεχής λήψη κάθε μέρα είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα. Βάλτε το στο Blackberry ή στον προγραμματιστή σας και θα είναι ευκολότερο να κρατήσετε το ραντεβού.

Επιλέξτε δραστηριότητες γυμναστικής που απολαμβάνετε. Οι μπαμπάδες μου λένε ότι η εύρεση δραστηριοτήτων που πραγματικά απολαμβάνετε είναι ένα κρίσιμο συστατικό στοιχείο για να κάνετε χρόνο για άσκηση. Έχω έναν φίλο που είναι συμμετέχων στο τρίαθλο, έτσι τρέχει, ποδηλάτες και κολυμπά. Η συνεχής εκπαίδευση για ένα τρίαθλο είναι ένα πάθος και έτσι ο φίλος μου κάνει πάντα το χρόνο για το γυμναστήριο του.

Περπατήστε ή ασκηθείτε κατά τη διάρκεια του γεύματος. Εάν έχετε κανονικές ώρες μεσημεριανού γεύματος στην εργασία, μια καλή στρατηγική είναι να περάσετε μέρος από την άσκηση. Το περπάτημα για 30 λεπτά κάθε μέρα μπορεί, από μόνο του, να κάνει μεγάλη διαφορά στην προσωπική σας υγεία.

Και αν φέρνετε ένα ελαφρύ γεύμα ή πιάστε μια σαλάτα σε ένα τοπικό γεύμα, μπορείτε να τα τοποθετήσετε όλα.

Περπατήστε με την οικογένεια. Ένας από τους γείτονές μου έχει μικρότερα παιδιά, και η στρατηγική του είναι να τρέχει με τα παιδιά του. Τα έξιχρονα παπούτσια του δίπλα του και οι δύοχρονες βόλτες σε ένα καροτσάκι. Το τζόκινγκ, το περπάτημα ή το ποδήλατο με τα παιδιά σας μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε αφοσιωμένοι στο πρόγραμμα άσκησης (θα σας υπενθυμίσουν) και θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε τις σχέσεις σας.

Πινω πολυ νερο. Όποια και αν είναι η δουλειά σας, μπορείτε συνήθως να φέρετε ένα μπουκάλι νερό μαζί σας. Ένας μπαμπάς που πήρε πρόσφατα την πράξη του μαζί και έχασε 40 κιλά τον περασμένο χρόνο μου είπε ότι ένα από τα κλειδιά για αυτόν έτρωγε ένα γαλόνι νερού την ημέρα. Εργάζεται σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και κρατούσε ένα μπουκάλι νερό μήκους 24 ουγγιών στην καμπίνα του και έπινε όλη την ημέρα, γεμίζοντας το πάνω σε διαλείμματα.

Κάντε μικρές αλλαγές. Πολλοί πατέρες έχουν αναφέρει ότι βοήθησε να εργάζεστε με γυμναστήριο στην καθημερινή τους ρουτίνα. Ένας μπαμπάς μου είπε ότι τα πάρκα στο άκρο του χώρου στάθμευσης στο χώρο εργασίας και παίρνει ένα επιπλέον δύο λεπτά με τα πόδια από και προς την εργασία. Ένας άλλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του κτιρίου γραφείων του, άρχισε να χρησιμοποιεί τις σκάλες κάθε μέρα αντί του ανελκυστήρα. Ένας άλλος μπαμπάς φοράει έναν ιχνηλάτη ικανότητας και προσπαθεί να πάρει 10.000 βήματα κάθε μέρα. Ελέγχοντας τον ιχνηλάτη αρκετές φορές κάθε μέρα, ψάχνει τρόπους για να πάρει βήματα και εάν στο τέλος της ημέρας, δεν είναι εκεί, γλιστρά στα παπούτσια του και περπατά τα πεζοδρόμια της γειτονιάς ή τον διάδρομο μέχρι να χτυπήσει το σημάδι 10.000.

1

Ελέγξτε τις επιλογές του χρόνου ευελιξίας. Ένας μπαμπάς με τον οποίο μίλησα έχει 90-λεπτό σχήμα κάθε μέρα που κάνει για το μεσημεριανό διάλειμμα του. Έχει εργαστεί με τον εργοδότη του ότι έρχεται στο γραφείο μισή ώρα νωρίτερα και μένει μισή ώρα αργότερα κάθε μέρα και παίρνει ένα πλήρες διάλειμμα για μεσημεριανό.

Συχνά, οι εργοδότες που έχουν τέτοια ευελιξία είναι διατεθειμένοι να το προσφέρουν στους εργοδότες που έχουν δεσμευτεί για καλές πρακτικές υγείας και ευεξίας. Ελέγξτε τις επιλογές που μπορεί να προσφέρει ο εργοδότης σας.

Πάρτε ένα ποδήλατο. Το γραφείο μας είχε ένα πρόσφατο "ποδήλατο για να εργαστεί μήνα" με τα μετρητά κίνητρα και τα σχέδια για τους ανθρώπους που επέλεξαν να οδηγούν το ποδήλατό τους από και προς την εργασία κάθε μέρα. Συμμετείχα και διαπίστωσα ότι θα μπορούσα να πάρω περίπου 40 λεπτά ποδηλασίας κάθε εργάσιμη ημέρα με αυτόν τον τρόπο. Και δεδομένου ότι θα περάσω περίπου 20 λεπτά με καθημερινά δρομολόγια στο αυτοκίνητό μου, πήρα 40 λεπτά άσκησης με μόνο 20 επιπλέον λεπτά.

Κάνετε κάτι κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων. Ο οικογενειακός μου γιατρός μοιράστηκε μαζί μου το μυστικό του για τοποθέτηση σε γυμναστήριο. Έχει ένα τζόνα στο σπίτι που έχει συσταθεί κοντά στην τηλεόραση τους, και περπατά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών διαφημίσεων και κατά τη διάρκεια των ειδήσεων αργά το βράδυ.

Και πάλι, δεν χρειάζεται να αφαιρεί χρόνο από τις τακτικές του δραστηριότητες. απλά πολλαπλών καθηκόντων με το διάδρομο του.

Η τοποθέτηση της καλής διατροφής και της άσκησης σε ένα ταραχώδες ημερήσιο πρόγραμμα μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τους πατέρες. Αλλά τα οφέλη αξίζουν τη θυσία και μια μικρή δημιουργικότητα στο να χαράξει κανείς το χρόνο κάθε μέρα μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην αγκαλιά ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

1

About

Check Also

Κορυφαίες συμβουλές για χρονολόγηση πιο έξυπνα

Υπάρχουν στιγμές που η χρονολόγηση φαίνεται δύσκολη, απογοητευτική και μάλιστα συντριπτική. Αλλά η δυνατότητα προσέγγισης …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4