Home / Σχέσεις / 8 Συμβουλές για να Spice μέχρι μακροπρόθεσμη σχέση σας

8 Συμβουλές για να Spice μέχρι μακροπρόθεσμη σχέση σας

8 Συμβουλές για να Spice μέχρι μακροπρόθεσμη σχέση σας

Θυμηθείτε πότε συναντήσατε εσείς και ο συνεργάτης σας; Θυμηθείτε τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και το πάθος όταν ήσαστε μαζί με την μέρα; Και ενώ αυτά τα έντονα συναισθήματα μπορεί να φαίνονται σαν ένα παρελθόν, υπάρχουν οκτώ εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε ζωντανό τον σπινθήρα και την ευτυχία στα κορυφαία επίπεδα ως ζευγάρι. Στην πραγματικότητα, αυτές οι γρήγορες συμβουλές μπορούν να κάνουν τη μακροχρόνια σχέση σας να νιώθει σαν καινούργια.

1. Επαναφέρετε την ημερομηνία νύχτα.

Ακριβώς επειδή είστε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να «χρονολογείτε» τον σύντροφό σας.

Για το σκοπό αυτό, για να προσθέσετε κάποιο καρύκευμα στη σχέση σας, γιατί να μην χτυπήσετε το καινούργιο μεξικάνικο εστιατόριο γύρω από τη γωνία, να σχεδιάσετε ταινίες ή να μαγειρέψετε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι; Είναι το κλειδί για να κάνετε μια πραγματική προσπάθεια να δημιουργήσετε διασκέδαση και αξέχαστες βραδιές που θα σας βοηθήσουν να ξανακάνετε τα προηγούμενα συναισθήματα και τις επιθυμίες που είχατε ο ένας για τον άλλον.

2. Πάρτε χρόνο για να γιορτάσετε.

Σε αυτές τις γραμμές, όταν βρίσκεστε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να γιορτάσετε τα σημαντικά ορόσημα που έρχονται. Στην πραγματικότητα, όταν έχετε με τον σύντροφό σας αρκετό καιρό, τα γενέθλια ή η επέτειος μπορεί να φαίνονται σαν μια άλλη μέρα. Ωστόσο, για να διατηρήσετε τη σχέση σας νωπής, αυτές οι σημαντικές ημερομηνίες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον σεβασμό που τους αξίζει. Με μια λέξη, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να τιμηθείτε και να γιορτάσετε όταν έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. 

3. Αλλάξτε τη ρύθμιση.

Πότε είναι η τελευταία φορά που κάνατε διακοπές ή παραμονή ως ζευγάρι?

Για να δημιουργήσετε μια αίσθηση νεωτερισμού στη μακροχρόνια σχέση σας, είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξετε το τοπίο και να προχωρήσετε σε διαφορετικές περιπέτειες μαζί. Και αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι που σας μεταφέρει σε όλη την κομητεία, τη χώρα ή ακόμα και τον κόσμο, αυτές οι νέες εμπειρίες σας βοηθούν να προσθέσετε καινοτομία στη μακροπρόθεσμη ιστορία αγάπης σας.

4. Διευρύνετε τις δραστηριότητες που κάνετε μαζί.

Έχοντας αυτό κατά νου, ένα άλλο σημαντικό βήμα για να βελτιώσετε τη μακροχρόνια σχέση σας είναι να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας ως ζευγάρι. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να δοκιμάσετε τις δραστηριότητες που είναι στη λίστα κουβά σας ως ζευγάρι. Και αν είναι το άλμα bungee, η μάθηση στο snowboard ή απλά η συμμετοχή σε πρωτάθλημα μπόουλινγκ, δημιουργώντας ευκαιρίες για να συμμετάσχετε σε νέες δραστηριότητες μαζί, μπορεί να σας βοηθήσει να συνεχίσετε τη ζωή σας.

5. Μείνετε οικεία.

Μια άλλη σημαντική πτυχή της διατήρησης της μακροχρόνιας σχέσης σας που νιώθετε σαν νέα είναι να διατηρήσετε τα επίπεδα οικειότητας ψηλά μεταξύ των δύο σας. Και ενώ ο καιρός σας μαζί μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ή λιγότερο συχνός από ό, τι όταν συγκεντρωθήκατε για πρώτη φορά, είναι σημαντικό να κάνετε την οικειότητα προτεραιότητα. Με άλλα λόγια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει προγραμματισμό μπροστά από τις στιγμές που θα είστε μαζί ή απλά να αγοράσετε νέα εσώρουχα, η τοποθέτηση της προσπάθειας θα ωφελήσει πραγματικά τη σύνδεσή σας.

6. Αφήστε τον συνεργάτη σας να γνωρίζει πόσο πολύ τον εκτιμάτε. 

Αν αναρωτιέστε πώς να συνθέσετε τη μακροπρόθεσμη σχέση σας, ένας άλλος απλός τρόπος είναι να κάνετε μια προσπάθεια να πείτε "Σ 'αγαπώ" και, "Ευχαριστώ", πιο συχνά. Στην πραγματικότητα, αυτά τα λόγια επαίνων, θαυμασμού και σεβασμού τείνουν να πηγαίνουν ανυπότακτα με το πέρασμα του χρόνου σε μια μακροπρόθεσμη σχέση.

1

Έχοντας αυτό κατά νου, είναι πολύ σημαντικό να πείτε στο συνεργάτη σας πόσο πολύ σκέφτεστε γι 'αυτόν ή αυτήν όποτε έχετε την ευκαιρία.

7. Να είστε αυθόρμητοι.

Μια άλλη σημαντική συμβουλή που μπορεί να σας βοηθήσει να γευτείτε τη μακροπρόθεσμη σχέση σας είναι να βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε τον σύντροφό σας στα δάκτυλα του. Και αν τον εκπλήσσετε με εισιτήρια για να δείτε ένα μουσικό όργανο, να του φέρετε το πρωινό στο κρεβάτι ή απλά να σταματήσετε στο σπίτι από τη δουλειά για να πάρει την αγαπημένη του ζαχαροπλαστική, αυτές οι πράξεις ευγένειας μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη σχέση σας ευτυχισμένη , υγιή και νιώθοντας σαν νέα.

8. Να είστε παρόντες.

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό στη μακροχρόνια σχέση σας, θα πρέπει να αποφασίσετε να είστε πλήρως παρόντες όταν είστε μαζί. Όχι μόνο θα θέσει μακριά το τηλέφωνό σας θα σας επιτρέψει να είστε καλύτερος ακροατής καθώς και να σας βοηθήσουμε να έχετε πιο ουσιαστικές συνομιλίες με τον σύντροφό σας, αλλά η έλλειψη διακοπών και περισπασμούς θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε μαζί του με έναν νέο τρόπο που ' Θα διατηρήσετε τη σχέση σας νιώθοντας σαν νέα.

  

1

About

Check Also

Κορυφαίες συμβουλές για χρονολόγηση πιο έξυπνα

Υπάρχουν στιγμές που η χρονολόγηση φαίνεται δύσκολη, απογοητευτική και μάλιστα συντριπτική. Αλλά η δυνατότητα προσέγγισης …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 68