Home / Σεξουαλικότητα / Πώς να διορθώσετε το δονητή με μπαταρία

Πώς να διορθώσετε το δονητή με μπαταρία

ένα collection of vibrators and dildos of different colours and shapes all standing.

Laurence Dutton / Η Τράπεζα Εικόνων / Getty Images

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι οι δονητές που τροφοδοτούνται με μπαταρία τείνουν να μην έχουν μελετηθεί καλά και έχουν ενσωματωμένη απαξίωση. Είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρές για κάποιο λόγο. Παρόλο που υπάρχουν πάντοτε εξαιρέσεις από τον κανόνα, τα περισσότερα σεξουαλικά παιχνίδια με μπαταρία θα διαρκέσουν μεταξύ δύο εβδομάδων και δύο ετών. Τα πιο αξιόπιστα καταστήματα sex θα προσφέρουν κάποιο είδος εγγύησης με τα προϊόντα τους (το πρότυπο φαίνεται να είναι περίπου 30 ημέρες).

Εκτός από ορισμένα προληπτικά μέτρα, υπάρχουν μερικά κοινά προβλήματα που μπορούν εύκολα να ελεγχθούν, τα οποία μπορούν να φέρουν το παιχνίδι σας πίσω στη ζωή. Τα περισσότερα προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν σχετίζονται με τις μπαταρίες και τις συνδέσεις μέσα στον δονητή.

02
του 05

Στερέωση της Άνοιξης

Πώς να διορθώσετε το δονητή με μπαταρία

Ένα κοινό πρόβλημα με τους παλαιότερους δονητές είναι ότι το ελατήριο στο πώμα γίνεται πεπλατυσμένο και δεν διατηρεί πλέον στενή σύνδεση μεταξύ των μπαταριών και των συνδετήρων στο πάνω και κάτω μέρος του δονητή. Μπορείτε να ανοίξετε τον δονητή σας και τραβήξτε απαλά το ελατήριο για να αποκαταστήσετε μια άνετη σύνδεση.

Προσέξτε να μην τραβήξετε πολύ σκληρά, το ελατήριο θα μπορούσε να σπάσει και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας με μια αδύνατη εργασία συγκόλλησης στα χέρια σας.

03
του 05

Ελέγξτε για κάτι που εμποδίζει τις συνδέσεις

Πώς να διορθώσετε το δονητή με μπαταρία

Πολλοί κυλινδρικοί δονητές με μπαταρία έχουν ένα κομμάτι πλαστικό ή χαρτί μέσα στη θήκη μπαταριών. Αυτό είναι εκεί για να κρατήσει τον δονητή πιο αθόρυβο, εμποδίζοντας το επιπλέον θόρυβο των μπαταριών να κροταλίζουν στη θήκη. Με την πάροδο του χρόνου αυτό το κομμάτι χαρτί μπορεί να γλιστρήσει κάτω και να κατατεθεί μπροστά από τους συνδετήρες. Μπορείτε να αφαιρέσετε πλήρως αυτό το χαρτί ή πλαστικό. Εάν το παιχνίδι σας αρχίσει να κάνει πολύ θόρυβο, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα νέο τυλιγμένο χαρτί.

04
του 05

Τραβώντας προς τα πάνω τους συνδετήρες

Πώς να διορθώσετε το δονητή με μπαταρία

Τα καλύμματα δόνησης με μπαταρία που δεν χρησιμοποιούν ελατήριο για σύνδεση, έχουν συχνά δύο συνδέσμους στην κορυφή του καλύμματος. Με την πάροδο του χρόνου οι σύνδεσμοι αυτοί πιέζονται και δεν επιτρέπουν πλέον μια στενή σύνδεση (η οποία με τη σειρά τους θα μπορούσε να πιέσει τον ιδιοκτήτη του παιχνιδιού!) Ανασηκώστε απαλά τις υποδοχές για να εξασφαλίσετε μια άνετη σύνδεση όταν το καπάκι είναι κλειστό.

05
του 05

Μην ντρέπεστε να ζητάτε βοήθεια

Κοντά up of a help button on a computer keyboard

Peter Dazeley / Επιλογή Φωτογράφων / Getty Images

Για πολλούς από εμάς που αγοράζουμε και χρησιμοποιούμε παιχνίδια σεξ μπορούν να νιώθουν ντροπή. Μπορεί ή δεν μπορεί να θέλετε να εργαστείτε μέσα από αυτά τα αισθήματα σεξουαλικής ντροπής αλλά με κάθε τρόπο, δεν χρειάζεται να υποφέρετε μέσω μιας σειράς φτηνών παιχνιδιών σεξ χωρίς βοήθεια. Μπορεί να νιώθετε περίεργο να ζητήσετε βοήθεια από ένα σεξ στο κατάστημα, αλλά είναι αυτό που κάνουν. Και όμως αισθάνεστε για τα παιχνίδια σεξ, είναι ευτυχείς που αγοράσατε ένα από αυτά και ελπίζετε ότι θα το κάνετε ξανά.

Όλα τα καταστήματα πρέπει να προσφέρουν κάποιο είδος εγγύησης για το προϊόν. Πολλοί λιανοπωλητές θα έχουν ανταλλακτικά (όπως τα καπάκια) που μπορούν να σας δώσουν δωρεάν. Και μερικοί μπορεί να αντικαταστήσουν το προϊόν σας, ακόμη και αν έχουν πάνω από 30 ημέρες ή οποιαδήποτε άλλη εγγύηση προσφέρουν. Οι περισσότεροι δεν θα θέλουν να φέρεις το παιχνίδι πίσω στο κατάστημα ή ακόμα να το στείλεις πίσω. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, να εξηγήσετε την κατάσταση και να ρωτήσετε τι μπορούν να κάνουν για να σας βοηθήσουν. Μπορεί να εκπλαγείτε.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3