Home / Σεξουαλικότητα / Ποτέ δεν θέλω να σκοντάρω – είναι αυτό ένα πρόβλημα;

Ποτέ δεν θέλω να σκοντάρω – είναι αυτό ένα πρόβλημα;

Ποτέ δεν θέλω να σκοντάρω - είναι αυτό ένα πρόβλημα;

Πρόκειται για μια μοναδικά σύγχρονη σεξουαλική ανησυχία. Πριν από πολύ καιρό, η ιατρική κοινότητα μας είπε ότι ο αυνανισμός ήταν κακός για την υγεία μας, αλλά τώρα ο αυνανισμός συχνά προωθείται ως απαραίτητο μέρος της υγιούς σεξουαλικότητας. Ο αυνανισμός είναι το πιο συνηθισμένο είδος φύλου στον πλανήτη και οι άνθρωποι που δεν αυνανίζονται είναι στη μειονότητα. Αλλά αυτό δεν κάνει λάθος. όσο κάνετε ενημερωμένες σεξουαλικές επιλογές που αισθάνεστε καλά.

¶Έτσι, θα πρέπει να ανησυχείτε αν δεν θα μαλακώσετε ποτέ; Η απάντηση εξαρτάται από την απάντησή σας σε διάφορες άλλες ερωτήσεις, όπως:

  • Όταν λέτε "ποτέ" αυτό σημαίνει "όχι πολύ συχνά"; Σημαίνει ότι δεν έχετε ποτέ αυνανιστεί ή δεν έχετε πια (και αν συνηθίζατε, γιατί σταματήσατε;)
  • Γιατί δεν αυνανίζεις; Είναι επειδή δεν κάνει τίποτα για εσάς ή επειδή νομίζετε ότι είναι "κακό"?
  • Γιατί θέτετε την ερώτηση στην πρώτη θέση; Θέλετε να αυνανιστείτε; Αισθάνεστε πίεση από τους ανθρώπους που σας λένε πρέπει αυνανίζομαι?

Αν δεν αυνανίζεις γιατί το δοκιμάσατε πολλές φορές, δεν ενδιαφέρεστε και έχετε αρκετά ικανοποιητικά σεξουαλικά προϊόντα. δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλά θετικά αποτελέσματα του αυνανισμού, αλλά αυτά τα αποτελέσματα έρχονται επίσης με τακτική σεξουαλική παρέμβαση.

Αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από εμάς που δεν αυνανίζουμε, αλλά θέλουμε. Εάν πέσετε σε αυτή την τελευταία κατηγορία, μπορεί να θέλετε να ξανασκεφτείτε τον αυνανισμό.

Ακολουθούν οι απαντήσεις μου σε μερικούς από τους κοινούς λόγους που οι άνθρωποι μου λένε ότι δεν αυνανίζονται.

Δοκίμασα πολύ εδώ και πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν δούλευα για μένα

Εάν η μόνη σας εμπειρία οδήγησης αυτοκινήτου σκόπιμα έβγαλε το φρένο στάθμευσης όταν ήταν έντεκα ετών και αισθάνεστε την πτώση του στομάχου σας καθώς το αυτοκίνητο ξεκίνησε αργά να βγαίνει έξω από τον αυτοκινητόδρομο, ίσως δεν θέλετε ποτέ να πάρετε πίσω από έναν τροχό και πάλι.

Ο αυνανισμός είναι πολύ σαν την οδήγηση ενός αυτοκινήτου (αλλά είναι καλύτερο για το περιβάλλον). Ο τρόπος με τον οποίο αυνανίζεστε τώρα, συμπεριλαμβανομένων των ειδών σεξουαλικών φαντασιών που έχετε, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από όταν ήσασταν έφηβος. Επίσης, ελπίζουμε ότι έχετε μεγαλύτερη κατανόηση της σεξουαλικής σας ανατομίας και άνεσης με το σώμα σας από ό, τι κάνατε όταν ήσαστε νεότερος. Είναι επίσης πιθανό ότι ο αυνανισμός δεν λειτουργεί για εσάς λόγω άλλων θεμάτων που δεν έχουν σχέση με την τεχνική. Μπορεί να υπάρχει κάτι φυσικό που να εμποδίζει την ικανότητά σας να αυνανίζεστε για ευχαρίστηση. Είναι επίσης κοινό για άτομα που είχαν αρνητικές σεξουαλικές εμπειρίες στο παρελθόν να σβήνουν σεξουαλικά, ακόμη και με τον εαυτό τους. Αν νομίζετε ότι μπορεί να συμβεί αυτό, αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε με έναν αξιόπιστο επαγγελματία υγείας.

Ο αυνανισμός είναι για ενιαίους ανθρώπους, ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν "πραγματικό φύλο" ή το ηθικά αδύναμο

Δεν μπορώ να το καταστήσω σαφέστερο. δεν υπάρχει κανένας τύπος ατόμου που αυνανίζεται. Ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή, την τάξη, το φύλο, την πολιτική και θρησκευτική σχέση, κάθε είδος ανθρώπου που μπορείτε να φανταστείτε είναι ένα άτομο που αυνανίζεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνουμε όλοι, ή όλοι πρέπει, αλλά εάν αρνείστε τον εαυτό σας τη συνηθέστερη μορφή σεξουαλικής ευχαρίστησης, επειδή δεν νομίζετε ότι ταιριάζετε σε αυτό το κιβώτιο ανάπαυσης εύκολο, ολόκληρος ο πλανήτης ταιριάζει σε αυτό συγκεκριμένο κιβώτιο αυνανισμού.

Δεν φοβίζω για θρησκευτικούς ή πολιτιστικούς λόγους

Η πρώτη μου απάντηση σε αυτό είναι να ρωτήσετε αν καταλαβαίνετε πλήρως τις διάφορες θέσεις που λαμβάνει η θρησκεία σας στον αυνανισμό. Σε όλες τις θρησκείες, υπάρχει μια ποικιλία απόψεων και μπορεί να θέλετε να διερευνήσετε πόσο διαφορετικά μέλη της κοινότητας ή της πίστης σας ερμηνεύουν διδασκαλίες σχετικά με τη σεξουαλικότητα και τον αυνανισμό. Εάν δεν αυνανίζεστε εξαιτίας της πολιτισμικής πίεσης, θα ρωτούσαμε αν υπάρχουν άλλα πράγματα που κάνουμε που σας δίνουν την ευχαρίστηση, αλλά είναι κρύβονται από την κουλτούρα σας και αν ναι γιατί ο αυνανισμός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από αυτούς τους τύπους συμπεριφορών. Το σκάνδαλο και το αίσθημα ενοχής για αυτό δεν είναι η απάντηση εδώ, αλλά πολλοί άνθρωποι που είναι βαθιά θρησκευτικοί και προέρχονται από περιβάλλον κατά του αυνανισμού καταφέρνουν να εκπληρώσουν τόσο τις σεξουαλικές τους επιθυμίες όσο και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.

1

Δεν είναι αδύνατο, ακόμα κι αν χρειάζεται περισσότερη εκτίμηση από ό, τι πρέπει να δώσουν οι άλλοι.

Συνεχίζω να προσπαθώ να σκοντάρω, αλλά δεν λειτουργεί, έτσι έχω δώσει

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να αυνανίσουν για ευχαρίστηση. Οι λόγοι γι 'αυτό είναι ποικίλοι και αξίζει να σκεφτούμε. Μπορεί να υπάρχει ένα φυσικό ζήτημα ή μια κατάσταση που παρεμποδίζει τον αυνανισμό. επηρεάζοντας είτε τον τρόπο που το σώμα σας ανταποκρίνεται στην διέγερση είτε την επιθυμία και το ενδιαφέρον σας για σεξ. Θα μπορούσαν να υπάρχουν ψυχολογικά και συναισθηματικά εμπόδια. πίεση για να εκτελέσετε, αρνητικές σεξουαλικές εμπειρίες στο παρελθόν, πρώιμα μηνύματα σχετικά με τον αυνανισμό που δεν μπορείτε να φαίνεται να αγνοείτε. Συχνά οι λόγοι είναι ένας συνδυασμός προβλημάτων μυαλού και σώματος. Σε ένα απλούστερο επίπεδο, μπορεί να είστε φυσικά και ψυχολογικά έτοιμοι γι 'αυτό, αλλά σας λείπει η τεχνική. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μερικές φορές πρέπει να μάθουν πώς να αυνανίζονται πριν αποκτήσουν οποιαδήποτε απόλαυση από αυτό.

Εάν νομίζετε ότι τα εμπόδια μπορεί να είναι φυσικά, ψυχολογικά ή συναισθηματικά, αξίζει να μιλήσετε με έναν επαγγελματία για τις ανησυχίες σας. Αυτός μπορεί να είναι οικογενειακός γιατρός που εμπιστεύεστε και αισθάνεστε άνετα, επισκέπτοντας μια κλινική σεξουαλικής υγείας ή βλέποντας έναν σεξουαλικό θεραπευτή.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 64