Home / Σεξουαλικότητα / Μπείτε πάνω, φίλε

Μπείτε πάνω, φίλε

Μπείτε πάνω, φίλε

Παρόλο που εξακολουθεί να υπάρχει ταμπού σε μερικούς κύκλους, το ετεροφυλόφιλο πρωκτικό σεξ φαίνεται να κερδίζει δημοτικότητα και όλο και περισσότερα αρσενικά / θηλυκά ζευγάρια στρέφουν τα τραπέζια, εξετάζοντας την ανδρική πρωκτική διείσδυση από μια γυναίκα-σύντροφο, ένα είδος παιχνιδιού που με αγάπη είχε το παρατσούκλι BOB, ή λυγίστε πάνω από το φίλο.

Η Carol Queen, σεξολόγος και ακτιβιστής, αναφέρεται στο πρωκτικό παιχνίδι ως το μεγάλο ισοσταθμιστή. Επισημαίνει ότι ο αγκάθι, ο πρωκτός, ο ορθός, ακόμη και οι μυς του σφιγκτήρα, μπορούν να είναι τόποι τεράστιας σωματικής και ψυχολογικής ευχαρίστησης και ότι αυτή η ευχαρίστηση είναι ανοιχτή σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Όταν άρχισα να δουλεύω σε καταστήματα sex, υπήρχαν ίσια ζευγάρια που θα έρχονταν για να αγοράσουν δονητές και ιμάντες για να διερευνήσουν την ανδρική πρωκτική διείσδυση. Αλλά ήταν λίγοι και πολύ μακριά, και ο τύπος θα σταθεί στην απέναντι γωνία, παρακολουθώντας νευρικά για να δει τι ο συνεργάτης του αγόραζε γι 'αυτόν. Αυτές τις μέρες υπάρχουν βιβλία, εκπαιδευτικά βίντεο και ακόμη και πακέτα παιχνιδιών αφιερωμένα στο BOB και ενώ μπορεί να είναι ακόμα νευρικός wracking στην αρχή, οι άντρες ζεσταίνουν σε αυτό.

Η διείσδυση μπορεί να είναι μια βαθιά συναισθηματική, ψυχολογική και πνευματική εμπειρία. Μπορεί επίσης να είναι πολύ ευχάριστη διασκέδαση χωρίς βαθύτερο νόημα. Είναι αυτό που το κάνετε και πρέπει να μάθετε πώς αισθάνεται καλύτερα για εσάς αν σας ενδιαφέρει να το δοκιμάσετε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την ασφαλή και διασκεδαστική εξερεύνηση του ανδρικού πρωκτού:

Χρησιμοποιήστε το για να μιλήσετε για το σεξ, θα κάνετε πολλά μιλώντας περισσότερο

Οποιοδήποτε είδος πρωκτού παιχνιδιού απαιτεί τεράστια εμπιστοσύνη και πολλή σεξουαλική επικοινωνία.

Αν ενδιαφέρεστε να ελέγξετε αυτό το θέμα, ανασηκώστε το και δείτε πώς αισθάνεται ο συνεργάτης σας. Επιλέξτε το χρόνο σας με σύνεση, και να είστε προετοιμασμένοι για κάποια δισταγμό στην αρχή. Υπάρχει ένα στοιχείο της αντιστροφής ρόλων και του παιχνιδιού φύλου με το BOB και οι άνθρωποι μπορούν να έχουν απροσδόκητες αντιδράσεις στην αρχή.

Αφεθείτε πρώτα: Εξερευνήστε μόνοι σας

Εάν είστε ένας άντρας που θέλει να διεισδύσει, νιώστε άνετα με το πρωκτικό παιχνίδι μόνος σας.

Δεν χρειάζεστε μήνες πρακτικής πριν πάρετε έναν εταίρο που εμπλέκεται, αλλά εάν δεν έχετε πέσει ποτέ εκείνο το δρόμο, ελέγξτε τι συμβαίνει. Μάθετε για την ανατομία των αρσενικών γεννητικών οργάνων και αρχίστε να ενσωματώνετε την πρωκτική ευχαρίστηση στον αυνανισμό σας. Θα είστε σε καλύτερη θέση (χωρίς λογοπαίγνιο) για να πείτε στο συνεργάτη σας τι σας αρέσει και τι δεν κάνετε εάν κάνατε λίγο από την εργασία σας εκ των προτέρων.

Bend Over Boy, χωρίς τα παιχνίδια: Παίζοντας μαζί χωρίς παιχνίδια

Γενικά, όταν οι άνθρωποι μιλάνε για το BOB, σκέφτονται μια γυναίκα να τεντώνει σε έναν δονητή και να τον δίνει με αγάπη στον φίλο της. Το λουρί στο σεξ μπορεί να είναι φοβερό. Αλλά ξεκινήστε αργά, και με το σώμα σας (τα δάχτυλα, κλπ ...). Πάρτε μερικά γάντια από λάτεξ και μια προσωπική λιπαντική ουσία καλής ποιότητας και εξερευνήστε με τα δάχτυλά σας και τους συνεργάτες σας. Μπορεί να υπάρχει πολύ μυστήριο γύρω από το πρωκτικό παιχνίδι, ειδικά για τους άνδρες, οπότε πάρτε λίγο χρόνο για να πάρετε άνετα προτού να εισαγάγετε τα παιχνίδια.

1

Πηγαίνετε λυγίστε πάνω από το ψώνια φίλων!

Για ορισμένους από εμάς, αυτό είναι σχεδόν τόσο διασκεδαστικό όσο το παιχνίδι. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε ένα καλό κατάστημα sex που θα απαντήσει με ακρίβεια στις ερωτήσεις σας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν αγοράζετε μια ιμάντα και ένα δονητή. Αν δεν έχετε κατάστημα κοντά σας, υπάρχουν πολλά εξαιρετικά καταστήματα ηλεκτρονικού σεξ που μεταφέρουν εκατοντάδες διαφορετικούς δονητές και ιμάντες για να ταιριάξουν τα γούστα όλων.

Ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε τον εξαιρετικά συνιστώμενο εκπαιδευτικό τίτλο Λυγίστε τον φίλο. Το βίντεο είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα sex sex καλής ποιότητας και μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας από την Fatale Media στην ιστοσελίδα τους.

Ενεργοποιήστε το

Εάν κάνετε το διεισδύοντας, σιγουρευτείτε ότι αισθάνεστε άνετα και σε έλεγχο με την πλεξούδα σας και το δονητή σας. Πρακτική να το τοποθετήσετε και να το αφαιρέσετε μόνοι σας. Ίσως θελήσετε να φορέσετε τη σαγματοποιία σας και το δονητή γύρω από το σπίτι για λίγο για να πάρετε μια αίσθηση γι 'αυτό. Η εκμάθηση της χρήσης των ισχίων και / ή της κάτω ράχης, των ανώτερων ποδιών και άλλων μερών του σώματος σας για να διαπεράσουν τον σύντροφό σας μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά η πρακτική μπορεί μερικές φορές να είναι το καλύτερο μέρος.

Λυγίστε με ασφάλεια: ασφαλέστερο σεξ

Όπως συμβαίνει με κάθε είδος σεξουαλικού παιχνιδιού, σκεφτείτε πόσο το παιχνίδι BOB μπορεί να είναι ασφαλές και διασκεδαστικό και για τους δυο σας.

Όλοι οι τακτικοί κανόνες σχετικά με την πρωκτική ασφάλεια ισχύουν εδώ. Σιγουρευτείτε ότι καθαρίζετε σωστά τα παιχνίδια σας και, κυρίως, συνεχίζετε να μιλάτε πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του σεξ, για να βεβαιωθείτε ότι αυτό που κάνετε είναι καλό και για τους δυο σας.

Το παίρνουμε βαθύτερα με το Φύλο και το Ρόλο

Πέρα από την αντρική πρωκτική ευχαρίστηση, υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξερευνήσετε στον τομέα του φύλου με την BOB. Και για τους δύο εταίρους που γυρίζουν τα τραπέζια μπορεί να είναι ένας εντελώς νέος κόσμος. Είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τους τρόπους που αισθάνεστε αρσενικοί και θηλυκοί, κάτω και πάνω. Είναι μια ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον συνεργάτη σας με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Το γεγονός είναι ότι στην κυρίαρχη δυτική κουλτούρα το "φύλο" εξακολουθεί να σημαίνει ότι το φύλο του ανθρώπου στην κορυφή-πέος-στο-κόλπο-σε-τέσσερα και μισό λεπτό σεξ. Το Bend Over Boyf είναι μια ριζοσπαστική σεξουαλική πράξη και έρχεται με βαθιές δυνατότητες ανάπτυξης και πολύ ζεστό σεξ!

1

About

Check Also

Ρυθμίστε το προφίλ σας στο Lavalife Online Dating Service

Περιγραφή της υπηρεσίας από την τοποθεσία Web της Lavalife ::"Η Lavalife Corp.'s Lavalife Corp. Η …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 44