Home / Σεξουαλικότητα / Δεν περιλαμβάνονται οι μπαταρίες: Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν δονητή

Δεν περιλαμβάνονται οι μπαταρίες: Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν δονητή

Δεν περιλαμβάνονται οι μπαταρίες: Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν δονητή

Οι περισσότεροι δονητές δεν συνοδεύονται από εγχειρίδια οδηγιών. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι ωραία. δεν είναι το φύλο υποτίθεται ότι είναι προφανές; Αλλά αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα, πώς ακριβώς θα έπρεπε να ξέρετε; Και ένα σεξ παιχνίδι δεν είναι ακριβώς όπως ένας φακός (ακόμα και αν μπορούν να φανούν τα ίδια, μερικές φορές). Δεν πρόκειται απλώς να το ενεργοποιήσετε. Πρόκειται για την ενεργοποίηση του εαυτού σας (ή του συνεργάτη σας).

Αν ψάχνετε για μερικές χρήσιμες συμβουλές εδώ είναι ένας οδηγός για αρχάριους, γραμμένο για τα περισσότερα όργανα των γυναικών, σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός δονητή.

Αν ψάχνετε για συμβουλές για το σώμα των περισσότερων ανδρών, ελέγξτε το εδώ.   

Γνωρίστε τον Δονητή σας

Πάρτε τον δονητή σας έξω από το πακέτο και μάθετε πώς λειτουργεί. Εάν πρέπει να χρεωθείτε πριν την πρώτη χρήση, κάντε το. Αν παίρνει μπαταρίες, υπολογίστε τι είδους. Παίξτε με τα κουμπιά και τους διακόπτες και μάθετε πόσες ταχύτητες και ρυθμίσεις έχετε. Πλύνετε τον δονητή σας καλά πριν τον χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν είναι αδιάβροχο, προσέξτε να μην έχετε νερό κοντά στην θήκη της μπαταρίας ή στο μηχανισμό φόρτισης. Ελέγξτε για αιχμηρές άκρες ή ραφές (αυτές μπορούν εύκολα να κατατεθούν και να γίνουν ασφαλείς). Βεβαιωθείτε ότι το σώμα του δονητή δεν ξεφεύγει από τη μπαταρία και ότι όλα τα καλώδια είναι σταθερά και ασφαλή. Εάν υπάρχουν ελαττώματα, επιστρέψτε το δονητή σας προτού το χρησιμοποιήσετε.

Ξεκινήστε από τη δική σας

Ακόμα κι αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον δονητή σας με έναν συνεργάτη, είναι καλή ιδέα να τον ελέγξετε πρώτα από τον εαυτό σας πρώτα. Πιθανότατα θα αισθανθείτε λιγότερο αυτοσυνείδητο, που με τη σειρά του σας επιτρέπει να εστιάσετε στο πώς αισθάνεται για σας χωρίς να σας αποσπάται (για καλό ή χειρότερο) από έναν συνεργάτη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγο χρόνο και αρκετό απόρρητο. Αν έχετε συγκάτοικους, παιδιά, λεπτά τοίχους ή γειτονικούς νοικοκυραίους, μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε κάποια μουσική και να χρησιμοποιήσετε κουβέρτες και παπλώματα για να σβήσετε τον ήχο (μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε για να πάρετε έναν πιο ήσυχο δονητή).

Παίξτε με το φως ενεργοποιημένο

Όχι ο καθένας θα είναι άνετος με αυτό, και το όραμα μπορεί να μην είναι μια αίσθηση που βασίζεστε, αλλά παίζοντας με ένα δονητή με τα φώτα μπορεί να είναι εκπαιδευτικό και χρήσιμο.

Μπορείτε να ανακαλύψετε συγκεκριμένες θέσεις στο σώμα σας που είναι πλούσιες με νευρικές απολήξεις και προετοιμασμένες για διέγερση. Αυτά είναι τα είδη πληροφοριών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον εαυτό σας στο μέλλον και να τα μοιραστείτε με έναν εραστή. 

Απενεργοποιήστε την πριν την ενεργοποιήσετε

Απολαύστε την αίσθηση του δονητή στο σώμα σας. Εκτελέστε το vibe κατά μήκος του σώματός σας προτού το ενεργοποιήσετε. Παρατηρήστε πώς αισθάνεται. Πιέστε σταθερά το δέρμα σας και μασάζ τους μυς σας με αυτό. Αν ο δονητής είναι ένα σκληρό υλικό αυτό πιθανότατα θα είναι ωραίο. Αν ο δονητής είναι μαλακό καουτσούκ και δεν αισθάνεται ομαλός στο δέρμα σας, δοκιμάστε τα παραπάνω με τα ρούχα σας. Αυτό δεν έχει σκοπό να σας δώσει έναν οργασμό, αλλά είναι ένας ευγενής τρόπος εισαγωγής του σώματος σας στον δονητή.

1

Μετακίνηση από το εξωτερικό σε

Μόλις το ενεργοποιήσετε, ξεκινήστε αγγίζοντας τον δονητή στα πόδια και τα χέρια σας. Εκτελέστε το πάνω και κάτω τα χέρια και τα πόδια σας, πέρα ​​από την κοιλιά, τους ώμους και το λαιμό σας και το κρανίο σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με κάποια ρούχα αν θέλετε. Ακόμα κι αν οι δονητές χρησιμοποιούνται κυρίως γύρω από τον αιδοίο και την κλειτορίδα, μην περάσετε απλά στο κύριο γεγονός. Πάρτε μια αίσθηση για τους κραδασμούς σε όλο το σώμα σας και στη συνέχεια σιγά-σιγά μετακινήστε τα πιο ευαίσθητα μέρη. 

Μην βιαστούμε: Εξερευνήστε κάθε ίντσα

Οι δονητές ποτέ δεν κουράζονται (αν και μπορούν να καούν, επομένως προσέξτε για υπερθέρμανση) και σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε κάθε ίντσα του σώματός σας για σεξουαλική ευχαρίστηση.

Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν δονητές για τη διέγερση του κλειδιού και πολλές γυναίκες αναφέρουν ότι η μία πλευρά - ή ακόμα και μία μερίδα - της κλειτορίδας τους ανταποκρίνεται σε δόνηση περισσότερο από ένα άλλο. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως εξερευνητής και ο δονητής είναι και η πυξίδα σας και ο φακός σας (σημειώστε ότι ορισμένοι δονητές έρχονται με φακούς!). 

Παίξτε με την ταχύτητα

Οι περισσότεροι δονητές έχουν πολλές ρυθμίσεις ταχύτητας (ή τουλάχιστον δύο ρυθμίσεις). Πάντα αρχίζετε σε χαμηλή ρύθμιση και εργάζεστε προς τα πάνω. Εάν ένας δονητής αισθάνεται πολύ δυνατός από την αρχή, μπορείτε να βάλετε μια πετσέτα ανάμεσα σε εσάς και τον δονητή ή απλά να τον πιέσετε ελαφρά ενάντια στο σώμα σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σε ορισμένες περιοχές, η χαμηλότερη ταχύτητα είναι μόνο που χρειάζεστε, και σε άλλους, ισχυρότερη είναι καλύτερη. 

Παίξτε με Πίεση

Μπορεί να απολαμβάνετε βαθιά πίεση με διέγερση με κλειτορίδα ή ίσως θελήσετε να κρατήσετε έναν δονητή λίγο πάνω από το σώμα, ώστε να μην αγγίζει.

 Με τους περισσότερους δονητές που τροφοδοτούνται με μπαταρία, όσο μεγαλύτερη πίεση ασκείτε, τόσο πιο χαμηλή είναι η δόνηση. Επίσης, όσο ισχυρότερος κρατάτε τον δονητή σας, τόσο περισσότερη δόνηση απορροφάται από το χέρι σας. Πειραματιστείτε με τα πάντα, από μια ελαφριά πινελιά φως μέχρι μια αυτο-αγάπη κτυπήστε κάτω και βρείτε αυτό που λειτουργεί για σας.

Στο σημείο ή στο επίπεδο

Αν ο δονητής σας έχει σημείο ή άκρο, προσπαθήστε να αγγίξετε τον εαυτό σας με το λεπτότερο σημείο του δονητή. Στη συνέχεια τοποθετήστε το ευρύτερο ή πιο επίπεδο τμήμα του δονητή σας στο σώμα σας. Όταν εστιάζετε σε ένα σημείο, οι δονήσεις μπορούν να αισθάνονται πιο έντονες από όταν οι δονήσεις διασκορπίζονται γύρω από μια ευρύτερη περιοχή. 

Τι είναι ασφαλές για διείσδυση?

Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν δονητές για εξωτερική διέγερση, αλλά όσο ο δονητής σας είναι ασφαλής για διείσδυση, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε. Ένας δονητής που είναι ασφαλής για διείσδυση θα είναι ομαλός, δεν έχει τραχιά άκρα και δεν θα απορροφά τα σωματικά υγρά. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. συνιστάται να τοποθετείτε ένα προφυλακτικό πάνω σε ένα δονητή αν το χρησιμοποιείτε για διείσδυση. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό με βάση το νερό όταν χρησιμοποιείτε δονητή για διείσδυση. 

Πηγαίνοντας βαθύτερα

Ξεκινήστε αργά με διείσδυση και τραβήξτε τον εαυτό σας με τη χρήση του δονητή εξωτερικά πρώτα. Ενώ οι περισσότερες νευρικές απολήξεις είναι έξω από τον κόλπο παρά μέσα, πολλές γυναίκες απολαμβάνουν διείσδυση με δονητή. Ορισμένες γυναίκες θα χρησιμοποιήσουν έναν δονητή για να βρουν και να τονώσουν το σημείο g. Έχει επίσης υποτεθεί ότι οι απολήξεις των νεύρων στον τράχηλο ανταποκρίνονται στην διέγερση και την πίεση. Πιέζοντας τον δονητή στην κορυφή του κόλπου σας (όπως το πιέζοντας προς την κοιλιά σας) μπορεί να προκληθεί διέγερση κηλίδας g ή ακόμα και έμμεση διέγερση του κλειδιού.

Συμβουλές

 1. Συμβουλή ασφαλείας: κολπική ή πρωκτική διείσδυση.
  Εάν θέλετε να εισάγετε έναν δονητή σε μια διαδρομή, χρησιμοποιήστε μόνο δονητές σχεδιασμένους για πρωκτική διείσδυση. Το παιχνίδι θα πρέπει να είναι ομαλό και απρόσκοπτο και θα πρέπει να έχει μια φουσκωτή βάση για να αποτρέψει το να γλιστρήσει σε όλη τη διαδρομή μέσα Είναι εξαιρετικά σημαντικό να είσαι ασφαλής για το παιχνίδι πρωκτικού παιχνιδιού σεξ.
 2. Αφαιρέστε τις μπαταρίες σας.
  Πάρτε τη συνήθεια να βγάλετε τις μπαταρίες σας από τον δονητή κάθε φορά που τελειώνετε τη χρήση του. Εάν αφήσετε τις μπαταρίες μέσα, ο δονητής μπορεί να ενεργοποιηθεί σε πολύ χαμηλή ταχύτητα (ή να τον αφήσετε χαμηλό χωρίς να το γνωρίζετε) και αυτό μπορεί τόσο να καεί τον κινητήρα και να κάνει κάποιες ενοχλητικές στιγμές όταν όλοι στο δείπνο αναρωτιούνται πού ότι το buzzing έρχεται από. Επίσης, αν αφήσετε τον δονητή σας μόνο για παρατεταμένες περιόδους με τις μπαταρίες μέσα, μπορούν να διαβρωθούν και να διαρρεύσουν στην θήκη της μπαταρίας, καταστρέφοντας τον δονητή σας.
  1

  About

  Check Also

  Ενημερωτικός οδηγός για τους άνδρες και τις γυναίκες

  Παρόλο που αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε άνδρες, είμαι σίγουρος ότι οι γυναίκες θα το …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1 + 4 =