Home / Σεξουαλικότητα / Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από Cheaters κατά τη χρήση Online Dating Sites

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από Cheaters κατά τη χρήση Online Dating Sites

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από Cheaters κατά τη χρήση Online Dating Sites

Ως μία μητέρα, πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι θα πρέπει να δοκιμάσω online dating. Ωστόσο, έχω ακούσει ότι υπάρχουν πολλοί σειριακοί απατεώνες εκεί έξω που δημοσιεύουν προφίλ στα online dating sites, αλλά είναι πραγματικά παντρεμένοι άνδρες ή παιδιά που είναι ήδη σε δεσμευμένες σχέσεις. Δεν θέλω να σπαταλάω το χρόνο μου με αυτό το είδος ανοησίας! Πώς μπορώ να συνεχίσω τη σε απευθείας σύνδεση χρονολόγηση, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεγελαστούν από ένα σειριακό cheater?

Καταρχάς, να έχετε κατά νου ότι κάθε φορά που κάποιος δημιουργεί ένα online dating profile, δημοσιοποιεί τις πληροφορίες που θέλουν να γνωρίζετε και μπορεί να είναι αλήθεια ή όχι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι υπερβάλλουν το ύψος τους ή βρίσκονται για το βάρος τους. Σε άλλες περιπτώσεις, όπως αναφέρατε, άτομα που έχουν ήδη παντρευτεί ή έχουν δεσμευτεί, θα εγγραφούν σε ένα online dating site για να ακολουθήσουν μια δεύτερη (ή και τρίτη ή τέταρτη) σχέση από την πλευρά τους.

Μερικά από τα άτομα που το κάνουν αυτό είναι τόσο έμπειρος στην περιστροφή των ψεμάτων τους ότι οι κατασκευές είναι αδύνατο να ανιχνευθούν μέχρι να είσαι τόσο βαθιά στη σχέση που αισθάνεσαι θύμα του γεγονότος ότι ακόμα και χρονολογείται αυτός ο άνθρωπος.

Κόκκινη σημαία των Serial Cheaters

 • Διατηρώντας πολλαπλές ηλεκτρονικές ιδιότητές σας - Αυτό εκτείνεται πέρα ​​από την εγγραφή για λίγες διαφορετικές σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας περιοχές ταυτόχρονα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά τους. Serial cheaters κρατούν πολλά σίδερα στη φωτιά. Εάν μια σχέση δεν λειτουργεί, είναι ακριβώς πίσω στον ίδιο ιστότοπο ή σε άλλο σε 24-48 ώρες.
 • Είναι ασαφής - Οι περισσότεροι σειριακοί απατεώνες δεν θέλουν κανέναν να αποκαλύψει την πραγματική τους ταυτότητα, διότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τις άλλες σχέσεις τους. Επομένως, μια στρατηγική που χρησιμοποιούν είναι να είναι ασαφείς όταν απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με το πού ζουν, τι κάνουν για να ζήσουν και πού βρίσκεται το έργο τους. Αν διαπιστώσετε ότι το πρόσωπο που παίζετε δεν θέλει να μοιραστεί μαζί σας τις βασικές πληροφορίες, αυτός ή αυτή πιθανώς κρύβει κάτι.
 • Δεν θέλουν να συναντηθούν στο πρόσωπο- Ορισμένοι σειριακοί απατεώνες δεν θέλουν καν να συναντηθούν αυτοπροσώπως. Απολαμβάνουν το online banter, και μπορεί ακόμη και να προτείνουν την ανταλλαγή ρητών φωτογραφιών, αλλά πίσω ή να κάνουν δικαιολογίες όταν προτείνετε προσωπική συνάντηση.
 • Προγραμματισμός κλήσεων σε περίεργους χρόνους - Ένα άλλο τέχνασμα σειράς cheaters χρήση είναι να σας πω ότι εργάζονται σε περίεργες ώρες και μπορούν μόνο να συναντηθούν μαζί σας online ή μέσω τηλεφώνου αργά τη νύχτα ή νωρίς το πρωί.
 • Ακύρωση ημερομηνιών - Ενώ ο καθένας πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του από καιρό, οι σειριακοί απατεώνες έχουν ένα σχέδιο ακυρώσεως την τελευταία στιγμή εξαιτίας των άλλων ευθυνών τους. Να είστε επιφυλακτικοί για άνδρες ή γυναίκες των οποίων τα προγράμματα φαίνεται να είναι στο έλεος κάποιας άλλης προσώπου ή οντότητας.
 • Σας ώθηση για Sex νωρίς στη σχέση - Δεν είναι όλοι όσοι αναμένουν σεξ στην πρώτη ή τη δεύτερη μέρα είναι ένας αδίστακτος μαχητής. Ωστόσο, οι σειριακοί απατεώνες είναι πιθανότερο να συγκρατήσουν το σεξ ως τον πρωταρχικό τους στόχο στην αναζήτηση νέων συνεργατών που χρονολογούνται. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το να σας βλάψει, να βγείτε με τους δικούς σας κανόνες οικειότητας και να αποφασίσετε μόνοι σας όταν είστε έτοιμοι να πάρετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.
 • Αποφυγή ορισμένων ατόμων και θέσεων - Αν παρατηρήσετε ότι το πρόσωπο που γνωρίζετε έχει έντονη επιθυμία να αποφύγει ορισμένους ανθρώπους ή μέρη, αυτός ή αυτή μπορεί να προσπαθεί να αποφύγει να τρέξει σε κάποιον που θα μπορούσε να ρίξει φως στις προηγούμενες σχέσεις του.

  Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημάδια που μπορείτε να πάρετε στο καθώς γνωρίζετε κάποιον καλύτερα. Όπως και με τις κόκκινες σημαίες που συναντάτε όταν συναντάτε κάποιον, μην ξεχνάτε γρήγορα αυτά τα θέματα. Τουλάχιστον, να είναι αργή και να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε το πραγματικό πρόσωπο προτού να γίνετε σοβαροί, να επιλέξετε να είστε οικείοι ή να εμπλέξετε τα παιδιά σας στη σχέση σας με οποιονδήποτε τρόπο.

  1

  About

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  8 + 1 =