Home / Обувки / Какво да търсите в снежните ботуши

Какво да търсите в снежните ботуши

Снежните ботуши не са същите като зимните ботуши. Въпреки, че сняг обувки и зимни ботуши са проектирани да поддържат краката си топло, сняг ботуши имат много функции, че зимни ботуши може да не са.

Например, снежните ботуши не се правят само за скърцане през сняг, те също така са предназначени за носене в мокри условия. Много стилове ще се отличават с изолация, която е предназначена да поддържа краката ви топла дори и в най-брутално студено време.

Ето няколко неща, които да търсите при закупуване на обувки за сняг.

Различията между сняг обувка и зимна обувка

Снежните ботуши обикновено са по-тежки от зимни ботуши и са предназначени за хора, които ще прекарват много време в сняг или други влажни или кални зимни метеорологични условия.

Зимните ботуши са проектирани предимно с идеята за топлина в ума, въпреки че някои от тях могат да предложат други предимства, които обикновено се намират в снежните ботуши. Зимните ботуши могат да бъдат по-модерни от много снежни ботуши, но са предназначени повече за общо ползване през зимата и няма да осигурят защита на добра обувка за сняг.

Ако знаете, че ще ходите или ще стоите в много сняг, определено ще искате да проверите закупуването на чифт ботуши, предназначени специално за тази цел. Много производители на сняг обувки осигуряват температурен рейтинг на ботушите си и уточняват дали те са за тежка студена атмосфера или не.

Характеристики, които да търсите в сняг обувка

1. Правилната височина

Снежните ботуши трябва да се простират най-малко над подгъва на панталоните ви и за предпочитане над глезена, за да не падне сняг в ботуша. Ако живеете в район с дълбок сняг, толкова по-добре, толкова по-добре.

2. Материали, които да търсите

Горната част на снежните ботуши обикновено се изработват от кожа или найлон.

Те често имат запечатани или залепени шевове за допълнителна защита от влага. Потърсете описания на водонепропускливите платове и бариерните системи, които ботушите използват. Потърсете описание на използваната изолация, която може да бъде пяна, синтетично руно или овча кожа.

3. Маншет и затваряне

Някои снежни ботуши имат характеристиките на яка или маншет или шнур за затваряне в горната част на обувката, за да предпазят от сняг и студ. Те могат да бъдат стилни, както и функционални, ако те хвърлят влага.

1

4. Аксесоари за обувки

Единицата на снежна обувка трябва да бъде направена от 100 процента водоустойчив материал, като каучук. Водонепропускливите подметки и ботушите за обувки осигуряват защита от мокри и студени условия, както и че почистването на снежните ботуши е много лесно, тъй като те просто могат да бъдат отведени или изплакнати. Някои от тях имат ходила, направени от студени материали, които осигуряват сцепление и остават гъвкави при ниски температури. Това са важни характеристики, ако ще вършите много по ботушите.

Повече за снежните ботуши

Ето най-добрите снимки за дамски обувки за жени, както и някои съвети за пазаруване на детски обувки за сняг.

1

About

Check Also

Магазини за маратонки в Монреал

Къде да купя маратонки в Монреал? Ето списък на най-добрите в града. 01 от 05 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5