Home / Обувки / Как да почистите ботуши и обувки за мъже

Как да почистите ботуши и обувки за мъже

Как да почистите ботуши и обувки за мъже

Докато мъжките обувки от естествена кожа и ботушите, като Clarks Desert Boots, изглеждат хладно и често са модерни, те могат да бъдат болка за почистване. Така че, някои момчета могат да се страхуват да не ги купуват съвсем. Не се страхувайте, с малко грижи и внимание вашите велур обувки могат да изглеждат добре за години напред. 

Подгответе обувките си за сует веднага след покупката

Първото нещо, което трябва да направите с вашите велурени обувки, е да ги подредите правилно след покупката, за да ги предпазите от ранна смърт.

Обработвайте ги с водоустойчив и оцветяващ продукт, който изрично посочва името на етикета. Един добър избор е Kiwi Suede Protector. Това дава на вашите велур и обувки обувки невидим защитен щит срещу вода. Използвайте само продукти, етикетирани за употреба върху велур.

Също така изпробвайте продукта на малка, незабележима част от обувката, като например на гърба на обувката или отвътре. Тези продукти могат да променят цвета на велур, правейки го малко по-тъмен.

Почистване на обувките за сует

Когато обувките ви всъщност са изцапани и мръсни от нощта с момчетата, следвайте тези стъпки: 

1. Внимателно изчеткайте мръсотията: Внимателно измийте светлата мръсотия и прах от обувките. Не действайте като бик и изстържете мръсотията обратно в обувката, вземете четка за обувки и леко почукайте излишъка. Никога не използвайте телена четка на велур или набук. Ако обувките ви са мокри, изпълнете следните стъпки, за да сте сигурни, че ги сушите правилно и не ги повредите.

2. Използвайте блок за почистване на велур: За трудните неща, уверете се, че имате четка и велур почистващ блок, наричан още и гумена сеитба. Изглежда като малка гума, която сте имали в началното училище, въпреки че обикновено е бяла, но точно като всяка гума, докато разтривате мръсотията, тя ще се разпадне.

Тя работи като чар и е задължително да има с тези ботуши убиец велур, които току-що сте купили. Обикновено можете да намерите малка четка за велур и гумичка в комплект за почистване на велур заедно за почти нищо. 

3. Съвет за почистване с бърз сует: Ако сте на път или не разполагате с четка или гума, просто вземете вашите велур ботуши или обувки на разстояние и се разтривайте един срещу друг, за да получите износване. Тя работи като чар и не ви струва нищо. Да не говорим за хубав трик, който да подаде на Джуниър.

1

4. Изсушете ги правилно: Ако обувките ви са мокри, изпълнете следните стъпки, за да сте сигурни, че ги сушите правилно и не ги повредите. Никога не поставяйте директна топлина и не ги поставяйте до нагревател, за да ги изсушите.

5. Получете професионална помощ: Ако задачата е повече, отколкото искате да се справите, има местни, независими магазини за ремонт на обувки, където те могат да го направят правилно. Това е малък разход за поддържане на обувките ви правилно и те също ще могат да им дадат правилното подготвително лечение.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =