Home / Обувки / 10 най-лоши стилове на обувки за къси жени

10 най-лоши стилове на обувки за къси жени

Стилът на всеки тип обувки може да окаже голямо влияние върху появата на къса жена. Някои стилове на обувки правят петитите да изглеждат по-високи и по-тънки, докато други правят точно обратното. Ето 10-те най-лоши стила на обувки за къси жени.

Клиновете

Клинове.
Бари Кинг / Гети изображения

Разбираемо е, че много жени харесват клин, защото изглежда, че осигуряват по-голяма стабилност при ходене, и няма смисъл да се навеждат на тясна пета. Въпреки това, съществените подметки на всякакви клинови обувки добавят тежък вид към крака. Това е причината, поради която обувките от клин са сред най-лошите стилове на обувки за петити.

02
от 10

Обувки с къдрави токчета

нисък и набит Heels

Хънки токчета.
Estrop / Гети изображения

Подобно на клин, обувките с големи, набити токчета могат да осигурят на жените по-голяма стабилност, когато ходят или стоят, но отново високата пета не допринася за появата на къса жена. Този стил на петата не е ласкателен, защото ще направи краката да изглеждат по-къси и по-дебели, а една жена, която има къси крака, ще изглежда много по-добре в стил обувки, което прави краката да изглеждат по-дълги и по-тънки.

03
от 10

Обувки с екстремни платформи

платформа Heels

Платформени токчета.
Estrop / Гети изображения

Малката платформа не би трябвало да създава проблем за една къса жена и наистина ще осигури малък асансьор, но обувките с екстремни платформи правят една къса жена да изглежда почти като че ли ходи на кокили: не точно модните твърдения, повечето жени би искал да направи.

04
от 10

Обувки с колани на глезена

глезен Strap Heels

Чорапогащник на глезена.
Бари Кинг / Гети изображения

Обувки с ремъци от глезени визуално нарязват крака на глезена, много лош поглед за petites чиято цел е визуално удължаване на крака. Въпреки това обувките с колани на глезена не трябва да бъдат напълно отстранени от гардероба на късо жената, защото има начин да носите обувки с ремъци на глезена, които няма да направят краката да изглеждат нарязани.

05
от 10

Сандали от гладиатор

гладиатор Sandals

Сандали от гладиатор.
Робин Маркант / Гети изображения

Независимо дали са гладки сандали, които са плоски или се простират до коляното, многото ленти на гладиаторския стил правят поглед, който не е нищо друго освен елегантен. Когато има толкова много други стилове на сандали, които изглеждат по-добре на една къса жена, няма причина да се носят гладиатори.

06
от 10

Високи топки маратонки

черно Converse High Tops

Високи топки маратонки.
Нийл Мокфорд / Алекс Хъкъл / Гети изображения

Разбира се, за участие в атлетиката може да се окаже, че е добре да се стигне до висококачествена маратонка, дори и необходима. Наистина няма друга причина за жена, която иска да изглежда модерно, за да носи този несметен стил.

07
от 10

Тежко изглеждащи обувки

Хеви-Търся Shoes

Тежко изглеждащи обувки.
Мелоди Джен / Гети изображения

Ако обувката изглежда така, сякаш тежи една жена, тя е прекалено обемиста или тежка, за да се включи в нейния гардероб. Каква жена иска да изглежда така, сякаш това е основна борба, само за да я вдигнем?

08
от 10

Скай-високи стилети

гол Stilettos

Обувки на висок ток.
Доминик Чериу / Гети изображения

Повечето хора мислят, че стилетите са страхотен стил за една къса жена, защото тя може да увеличи външния си вид само като ги носи. Но има буквална точка - Стилетос, които са твърде високи, правят една къса жена да изглежда непропорционална и тъй като те също правят ходенето трудно, стилите, които са твърде високи, могат да привлекат вниманието към външния вид на жената, но не и по добър начин. Най-добрият залог за петитите, които искат да носят стилети, е да пазят височината на петата до 4 инча или по-малко.

09
от 10

Ботуши в средата на телетата

До средата на прасеца Boots

Ботуши в средата на телетата.
Дейвид Ливингстън / Гети изображения

Ботушите, които завършват на средата на прасеца, правят хоризонтална линия точно над най-дебелата част на телето. Не само това разрушава появата на дълъг, тънък крак, но също така въвежда линия за прекъсване, точно както обувки, които имат колани на глезена. Много по-добър избор на стилове за петити, които искат да носят ботуши, е елегантен, висококачествен ботуш.

10
от 10

Ботуши Ботуши

козина Boots

Ботуши Ботуши.
Даниел Зухник / Гети изображения

Големите, пухкави, космати ботуши определено слагат палци, ако не се носят на костюм. Носете ги само ако искате да изглеждате като мечка. В противен случай се отклонявайте!

1

About

Check Also

Магазини за маратонки в Монреал

Къде да купя маратонки в Монреал? Ето списък на най-добрите в града. 01 от 05 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =