Home / Облича се / Възпроизведете фигурата си от дребни фигури

Възпроизведете фигурата си от дребни фигури

Възпроизведете фигурата си от дребни фигури

Салма Хайек играе на силните си страни в тази ласкателна, събрана, но проста вечерна рокля.
Стивън Ловекин / Гети изображения

Късметлия! Ако имате фигура в пясъчен часовник, вие сте сред малкото, които имат тази идеална женска форма. Защо е идеален? Макар че други форми, като малкия правоъгълник, се смятат за най-добри в други епохи, фигурата на пясъчния часовник се радва на момент.

Корпусните фигури могат да бъдат с всякакви размери; това е формата, която определя типа на пясъчния часовник. Жените, които имат фиксирани часовници, винаги имат дефинирана талия с еднакво балансиран връх и дъно.

Малките жени с пясъчни фигури имат предизвикателство за обличане, защото те са къси. Така че, ако това ви опише, вие ще искате да комбинирате ласкателните стилове за вашия тип фигура със стилове, които ви карат да изглеждате по-дълги и по-тънки.

Петичка Салма Хайек ласкае фигурката на пясъчния часовник в тази дълга тъмносиня вечерна рокля, носейки:

 • твърд тъмен цвят;
 • V-деколте;
 • роклята й на пода, за да създаде по-дълга вертикална линия;
 • Три четвърти ръкави, за да покажат тънки предмишниците и китката;
 • рокля, която тече грациозно над нейните извивки;
 • стил, който показва малката й талия.
02
от 07

Поддържайте естествения баланс на фигурата си

Възпроизведете фигурата си от дребни фигури

Колекцията на изявлението на Салма Хайек обръща внимание на нейните криви, докато простата черна рокля позволява на нейната форма да блести.
Нейлсън Барнард / Гети изображения

Основното предизвикателство за обличане е да запазите външния вид на идеалната форма, която вече имате. Избягвайте стилове като смени или трапецови рокли, които крият вашата форма.

Също така, избягвайте стилове, които са склонни да наддават на бюста или бедрата. Например, ако носите събрана пола, вашите бедра ще изглеждат по-големи и ще ви накарат да изглеждате тежки. Стилът и рязането на дрехите ви трябва да следват естествените ви криви за най-ласкавото виждане. Така че, дори ако дрехата е на тенденция, помислете два пъти за закупуването му, ако скрие прекрасната ви форма. Гледането на добре от вас тропони тенденции.

Другото ви голямо предизвикателство е да намерите дрехи, които ви подхождат добре. Тъй като повечето производители нарязват дрехите си за жени, които имат триъгълни или правоъгълни форми, често ще откриете, че една рокля, която се вписва добре в корсажа, не се вписва добре в областта на бедрата. Обмисли:

 • носенето се разделя, за да се постигне по-добро прилягане;
 • намиране на шивачка, която може да настрои обичай дрехите ви;
 • да станете експерт в монтажа, ако шиете;
 • намиране на шивач, който може да промени готовите за облекло дрехи до ваше удовлетворение.

В примера, който е показан по-горе, бихме искали красивото облекло на Хайек да е по-добре, ако е избрала обувки без колани и е подстригала роклята си, за да пасне на дъното на коленете й, и двете щяха да я направят по-.

03
от 07

Върховете да се поберат и по-плоски

разпечатка блуза

Тази блуза за печат е пригодена за ласкателна форма.
Цифрова визия / Гети изображения

При избора на върха, който ще изглежда добре на фигурата ви на пясъчен часовник, избягвайте елементи, които биха подчертали прекалено бюста или широките ви рамене, до такава степен, че изглеждате най-тежки. Така избягвайте функции като големи остриета, пухкави ръкави и дебели подложки за рамо. Вместо това потърсете удължаващи се деколте, като V- или U-образни или деликатни деколте. Избягвайте кожуха и деколтето за бижута.

Потърсете монтирани стилове, които показват вашата форма и избягвайте безформени разфасовки. Дължината на върха ви е също така ключова. Избягвайте върховете, които са твърде дълги и завършват в най-широката част на хълбоците ви. Изберете без ръкави върховете или върховете с ръкави в зависимост от вашите предпочитания, климат и дали ръцете ви са тонизирани. Ако горната ви част има ремъци, те не трябва да бъдат твърде малки, пропорционални на размерите ви. Спагети ленти обикновено не са ласкателни за жени, които имат пясъчни фигури, защото те изглеждат мънички контрастира с широки рамене и достатъчно бюст.

Най-добрите стилове за носене са тези с:

 • надстройка;
 • V-деколтета;
 • облицовка;
 • принцесен шев;
 • близък или полу-монтиран стил.

В представения пример печатната блуза е пригодена за примамлива форма, има V-деколте, което помага на късите жени да изглеждат по-високи, както и дизайн на печат, който не прекалено подчертава пълен бюст.

04
от 07

Правилните якета

Възпроизведете фигурата си от дребни фигури

Това монтирано V-образно яке прави възможно най-добре вашите криви.
Снимката е предоставена от Petite Sofisticate

Ключът към ласкателното яке е чудесно. За къси жени, които имат фигурки от пясъчен часовник, близко разположени и полу-монтирани стилове работят най-добре, защото следват естествените криви на тялото. Особено важно е, че сакото е монтирано в талията, затова избягвайте стилове с прави разрязване, защото скриват вашата форма, вместо да я показват. Потърсете:

 • едностранни стилове;
 • принцесен шев;
 • разумно, а не преувеличено, оформяне на раменете;
 • стилове, които формират V-деколте, а не заоблени или високи деколте;
 • няма джобове или скрити джобове;
 • стилове, които не се удрят в бедрото или под него.

На снимката, синьото яке е монтиран стил, който следва формата на кривата на тялото добре. Това също е едно гърло, което избягва насипно състояние, където не се нуждаете, ако имате фигура от пясъчен часовник. Няма и джобове; те също добавят насипно състояние. Формата на деколтето е ласкателно и удължаващо се V, като в раменете няма прекалено подложка.

05
от 07

Поли, които изгарят

Възпроизведете фигурата си от дребни фигури

Тази копринена костюма от Джорджфет просто покрива коляното и следи над бедрата, за да изглежда ласкателно.
Снимката е предоставена от Petite Sofisticate

Опитайте А-линии или прав поли, които са добре монтирани - нито прекалено стегнати, нито твърде свободни. Поли с принцесен шев засилват вертикалната линия.

Дължината е важна. Когато подгъвият пада върху дебелата част на крака, или бедро или теле, това ви кара да изглеждате по-широки и по-къси. Избягвайте мини поли, освен ако нямате тънки крака. Коляното обикновено е най-ласкаво за къси жени - точно над коляното или точно под него.

Повечето къси и заоблени жени трябва да избягват износени поли, защото се придържат и показват всичко. Ако сте тънки и искате наистина да покажете фигурата си, пристрастена риза или рокля със сигурност ще го направите.

Ако носите ботуши с пола, ботушите трябва да отговарят на полата и да не оставят празнина. Това ви дава непрекъсната вертикална линия и ви помага да изглеждате по-високи.

В представения пример отпечатаната копринена георгитетна пола леко тече над бедрата, без да ги подчертава. Горната подметка на ботушите на гърдите добави малко размазване, а мотивите за печат не са твърде големи за малка жена.

06
от 07

Най-добрите снимки в панталоните

Възпроизведете фигурата си от дребни фигури

Тъмносините панталони с прави крака правят добър външен вид.
Снимката е предоставена от Petite Sofisticate

Тъмнокачествените панталони с изправени крака работят най-добре за повечето петити, но те могат да представляват предизвикателство за къси жени, които имат фигура от пясъчен часовник. Понякога е трудно да се намерят панталони, които се вписват добре както в талията, така и в бедрата, и може да се окаже трудно да се намерят панталони с изправени крака, които са достатъчно просторни в бедрата. Ако сте на височина 5 метра или по-надолу, може да се наложи да намерите панталони с по-къс колан от обикновените панталони.

Вашият най-добър залог: Опитайте се с много панталони и дънки стилове, докато не намерите марки, които ви пасват най-добре. Ако не можете да намерите марка, която се вписва както в талията, така и в бедрата, изберете панталони, които се вписват в бедрата и променете талията. Когато сте извършили промени, винаги е по-лесно да направите нещо по-малко, отколкото да го увеличите, тъй като обикновено няма достатъчна сума,.

Когато избирате панталони или дънки, избягвайте:

 • печатни дизайни;
 • карирана;
 • ниски линии на талията;
 • прегъване на панталоните или дънките в бедрото;
 • сгънати стилове;
 • панталони за товари.

На снимката класическите панталони с прави крака създават вертикална линия, която помага на петитите да изглеждат по-високи. Тъмният цвят като черен, кафяв, въглен или флот е най-тънкият.

07
от 07

Облечи за успех

мини-навиващ рокля

Тази обвиваща рокля подчертава всички правилни криви.
Снимката е предоставена от Shopbop

Тя може да бъде трудно да се намерят рокли, които отговарят на вашите фигура правилно, защото повечето дизайнери на дрехи и производители размер за триъгълник форма фигури, а не часовник. Ако купувате рокля, която трябва да бъде променена, за да се побере добре, уверете се, че е достатъчно голяма както в бюста, така и в бедрата.

Най-добри стилове за кратка форма на пясъчен часовник? Потърсете стилове, които следват вашите криволинейни линии без прекалено голямо ударение или отгоре или отдолу. Вашата дефинирана талия е чудесно предимство, затова се уверете, че роклите, които избирате, я показват най-добре. Обвивайте роклите или монтираните обвивки обикновено работят добре, стига да се вписват добре.

Ако можете да намерите добър шивач или шивач, ще си струва допълнителната инвестиция. Когато имате дрехи, направени по поръчка за вас, ще получите отлична форма и ще можете да изберете най-добрата тъкан, която можете да си позволите. Ако обичайното облекло е прекалено скъпо и имате трудности при намирането на рокли, които да се поберат на вашата фино фигура, отидете на План Б: разделя се. Различните размери за върховете и дъното са еднакви.

Ако носите дълга рокля, се отървете от селските стилове, които падат в глезена. Избирайте по-елегантен вид в монохромна колона от мека, драперия, която пада на пода, за да добавите височина.

В снимката роклята на роклята подчертава дефинирана талия, следва естествените криви на тялото и има ласкателно деколте.

1

About

Check Also

Какво е рокля с топка? Научете историята и вижте примерите.

01 от 07 Contents1 Какво е рокля с топка?2 Всичко започна с Диор...3 Рокли с …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 33