Home / Облича се / Как трябва да се облечете, ако сте поканени на коктейл?

Как трябва да се облечете, ако сте поканени на коктейл?

Как трябва да се облечете, ако сте поканени на коктейл?

Когато костюмът на поканата показва "коктейлно облекло", тя предлага тъмен костюм, носен с вратовръзка (най-добре фланел или кожено сиво костюм е най-подходящ) за мъже, както и по-къса рокля за жени, черна рокля или дори елегантна се отделя като пола и блуза. Коктейл облекло е по-малко рокля от "официалното" облекло и много по-небрежно от "черна вратовръзка".

Има козметична и празнична нагласа, включваща коктейлно облекло, поради което често го виждате на покани за празнични празници, сватби, приеми, класни събрания и юбилейни тържества.

 

Идеи за коктейл облекло за жени

Тези дни, костюмите за облекло и предложенията за облекло не са толкова ограничени, колкото преди. Коктейлното облекло за жени може да обхваща широк спектър от външен вид, който разбира се включва класическата малка черна рокля, по-празнична или колоритна рокля с печат / текстура или сдвояване на горната и долната част.

Най-добрият начин да определите какъв вид коктейл облекло, което трябва да носите, е да помислите какво мислите, че домакинът може да носи и да отидете оттам. Ако вашият домакин е по-стар или по-скоро традиционен, отидете с по-класически поглед - но не се страхувайте да се забавлявате с аксесоари и обувки. Ако вашият домакин е креативен и стилен, ехо, че вибрира и носят нещо модерно като чифт копринени джогинг панталони, кашмир рогозка и върхови помпи.

Различни видове коктейл рокли

Коктейлни рокли идват в много разновидности и подгъви сега. Вашите единствени указания трябва да са, че за истинска коктейлна партия, вашата подгъвка трябва да се удари под върховете на пръстите ви, когато ръцете ви са в покой, и не трябва да стигат дотам,.

Коледен, midi и мини рокли са приемливи. 

  • Малката черна коктейлна рокля: Тя може да бъде едновременно безкраен и модерен - няма причина да не имате повече от един в килера си за различни поводи.
  • Облечена коктейлна рокля: Тези рокли са склонни да бъдат по-тенденции напред, но те са най-много игривите и празнични коктейлни рокли.
  • Костюмът на дантела: Дамските рокли са най-женственият и потенциално подходящ стил на коктейлни рокли - перфектни за Великденската неделя, сватбени дни и дори нощни дни!
  • A-Line Коктейл рокля: Обичаме флирта, бляскав силует на рокля от А-линия, те могат да бъдат без презрамки, шапка с ръкави, спагети -.
  • Коктейл с дълъг ръкав: Това е по-модерен, забавен стил на коктейлна рокля, но също така може да бъде невероятно елегантен с по-дълга, midi дължина.
  • Костюмът без презрамки: Ако имате фигура от часовници или рамене, които обичате да покажете, една рокля без презрамки е рокля, красива опция.

Идеи за коктейл облекло за мъже

За мъжете коктейлът на дрехите не се е променил много през последните няколко десетилетия. Необходим е костюм, но как го носите може да варира. Най-добрият ни съвет (както е споменато по-горе) е да разгледате домакина и домакинята, както и мястото за провеждане на събитието. По-традиционният или по-стар домакин може да предпочете, че гостите от мъжки партита носят тъмни костюми и вратовръзки и вероятно една класическа боядисана риза.

Ако вашият домакин е по-млад или по-творчески от природата, не се колебайте да отслабвате изискванията малко. Съхранявайте тъмния костюм (и се уверете, че той е експертно пригоден да се побере), но не се колебайте да добавите елегантен елемент, като плетена вратовръзка, джобен квадрат, печатна риза или цветни чорапи.

1

Препоръчваме да носите дантелени бронзови / охфорди или мокасини като правило и да се уверите, че вашето козметично лечение е до смъркане. Това не е повод да изпробвате цялото "маратонки с вашия костюм", което те често рекламират в списания, нито пък е повод да носите тениска под яке си.

Когато коктейл облекло обикновено се изисква?

В зависимост от начина ви на живот и етапа на живота, в който се намирате, може да не посещавате събития, които изискват коктейлно облекло. Най-често коктейл облекло се изисква при сватби, празнични празници, пенсиониране, училищни събирания, годишнини и ангажименти. Ключова дума е, разбира се, страна. Коктейл облекло е предназначен да се носи за забавни, рокля събития, които са празнични в природата.

Още един съвет, който да имате предвид? Всеки път, когато в поканата липсва костюм за обличане (който толкова често правят), по-добре е да не бъдете подтиснати, отколкото да сте подтиснати, като правило.

Ако имате някакви съмнения, обърнете се към домакина или домакинята за съвет.

1

About

Check Also

Какво е Бохо? Ето как да носите това тенденция днес

01 от 05 Contents1 Какво е Бохо?2 Силното влияние на Сиена Милър3 Сиена Милър и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 60