Home / Облича се / 10 стила, които правят жените да изглеждат мазни

10 стила, които правят жените да изглеждат мазни

Това ли ме кара да изглеждам мазно? Вероятно всички сме поставили този въпрос поне веднъж в живота си. Ако това, което мислите за носене, е в този списък, отговорът на въпроса е "да"! Ето 10-те най-лоши модни стила, които да носите, ако искате да изглеждате по-тънки и по-високи, защото носенето им ще ви накара да изглеждате по-големи и по-кратки:

кокосова палма Austin in tight dress

Коко Остин в тясна рокля.
Майк Копола / Гети изображения

Носенето на рокля, прилепнала към кожата, е голяма грешка, ако искате да изглеждате по-тънки и по-високи. Ако роклята се чувства стегната, ако се появят хоризонтални бръчици (особено през бюста, бедрата или бедрата) или ако буците и изкривяванията са ясно видими, роклята не принадлежи на вашия гардероб. Прекалено тесният ефект на рокля вероятно ще се умножи, ако роклята има и други ненатрапчиви черти, като например твърде кратка или прекалено разкриваща. Някои тъкани също могат да комбинират ефекта на угояване.

На снимката: 5'2 "Коко Остин в рокля, която е не само прекалено стегната, но също така разполага и с неподходящи хоризонтални линии.

02
от 10

Пълна пола

Хелън Мирън--в-пълен полата

Хелън Мирън в пълна пола.
Майкъл Локцисано / Гети изображения

Пълната пола на една къса жена е равна на гарантиран моден faux pas заради разширяващия ефект. Малките жени трябва да избягват поли, които са по-широки, отколкото са дълги на всяка цена. Най-лошите нарушители включват пълен кръг поли (полюсната пола, която беше толкова популярна през 50-те години на миналия век е пример), събрани поли (които произвеждат много пълнота около горната част на бедрата) и плисени поли (плюшени поли, може да е изключение в зависимост от други фактори на стила).

На снимката: британската актриса и малка дама Хелън Мирън, която обикновено изглежда страхотно на червения килим, изглежда по-малко от страхотно, носейки пълна пола.

03
от 10

Тесни дънки

Коко Остин-в-кльощава дънки

Коко Остин в кльощава джинси.
Майкъл Локчиано / Гети изображения за безразсъдната вечеря

Слабото дънки изглеждат най-добре, когато се носят от кльощави жени. Само защото кройките дънки се предлагат във всички размери, не означава, че те са ласкателен избор на стилове. Дънки с прави крака почти винаги изглеждат по-добре на къси жени (освен ако не носят малък размер), отколкото кльощавите дънки.

На снимката: Коко Остин, облечен в кльощава джинси.

04
от 10

Модерни панталони

Кристина Хендрикс--в-карирани панталони

Кристина Хендрикс в карирани панталони.
Астрид Ставиарц / Гети изображения

Дори 5'7 " луд звездата Кристина Хендрикс не изглежда тънка, когато носи карирани панталони. Тя се спуска само надолу, когато по-къси жени носят някакъв тип панталони или дънки, направени от плат с шарка, независимо дали е карирана, райета, флорална или някаква друга печатна форма, а не твърд цвят (за предпочитане тъмно твърд цвят за най-тънкия външен вид ). Едно изключение от това правило са панталоните, стига ивиците да са наистина много тесни и панталоните да висят направо от бедрата, без да нарушават вертикалните линии на ивиците. Друго изключение е един много малък шаблон, като фина проверка, в неутрален моден цвят, защото ще прочете повече като неутрален твърд оттенък.

На снимката: Актрисата Кристина Хендрикс, облечена в карирани панталони.

05
от 10

Изрязани панталони

Мелиса Маккарти--в-изрязано-панталони

Мелиса Маккарти в изрязани панталони.
Фрейзър Харисън / Гети изображения

Изрязаните панталони отрязват краката от визуална гледна точка, те правят жените да изглеждат по-широки, а изрязаните панталони подчертават и малкия ръст на дребните жени - всички добри причини да избегнете изрязаните панталони. Наградената актриса Мелиса Маккарти стои на около 5'3 ", затова не й помага да изглежда, когато тя носи изпъкнали панталони.

На снимката: актрисата Мелиса Маккарти носела изрязани панталони, които също са твърде стегнати.

06
от 10

Плътен пуловер

жена-облечен-обемисти пуловер

Жена носи обемен пуловер.
Thinkstock / Гети изображения

Обелените пуловери добавят килограми визуално, дори ако всъщност не са налице допълнителни паунда. Ако обемистият пуловер има други ненатрапчиви черти, като рокля, кожуха или обвивка, които падат под бедрата, тежкият ефект се увеличава допълнително. Всеки тип обемисти или извънгабаритни облекла е особено зле за дребната жена, поради нейния вече малък ръст. За да изглеждате по-тънки и по-високи, е необходимо да подчертаете вертикалността, вместо да пакетирате върху тежки слоеве плат.

На снимката: Жена носи обемен пуловер.

07
от 10

Пуфи надолу костюм

Елизабет Олсън--в-надолу палто

Елизабет Олсен в палтото.
Димитриос Камбурис / Гети изображения за най-добри събития

Наистина не мога да мисля за някакви известни дребни жени, които са по-тънки от Елизабет Олсен, а дори и тя изглежда по-голяма, когато носи издута палто. Подобно на обемист пуловер, подпухналият палто не само прави жените да изглеждат по-дебели, но и ги кара да изглеждат безформени. Тъй като нито един от тях не е желаният моден ефект, добре е да носите по-ласкателен стил на зимно палто, като например еднокорабна вълнена козина с коляно с принцеса.

На снимката: Елизабет Олсен, облечена в пухкава палто.

08
от 10

Обувки за захващане на глезени

Джоузи-Лорен

Дребна актриса Джоузи Лорен, облечена в обувки за обувки.
Джейсън Мерит / Гети изображения за Teen Vogue

Носенето на обувки с глезена обвивки отрязва линия на крака, визуално съкращаване на фигурата. Когато късите жени носят обувки за обувки, те също изглеждат по-широки. Обувките за обвиване на глезена имат и тежък вид. Това е особено вярно за чорапогащните обувки в цветове, които контрастират с краката, чорапогащите или чораповете. Обувки с колани са също проблематични, но може да се постигне работа за къси жени, които се влюбват в динамит чифт високи токчета с ремъци за глезена. Дребната актриса Джоузи Лорен е всъщност малка, но носейки високи токчета на глезена, тя изглежда по-голяма, отколкото тя наистина е.

09
от 10

Широкият колан

Салма Хайек-

Сладка актриса Салма Хайек.
Pascal Le Segretain / Гети изображения

Широките колани добавят насипно състояние и хоризонтална линия в средата - не е добро за жените, които се опитват да изглеждат по-тънки. Ако широк колан е в контрастен цвят, той се разширява още повече. По-добър избор за колан, особено за къси жени, е тесен колан в същия цвят като дрехите. Малката актриса Салма Хайек има страхотна фигура и тя изглежда страхотна, но дори и тя изглежда по-слабо, когато носи колан от тъмен цвят, заедно с рокля в тъмен цвят, отколкото тя, когато носи широка черен колан, който е ярък контраст с горещия розов нюанс на роклята й вляво.

10
от 10

Колие с количка

Дженифър-Saunders

Дребната актриса Дженифър Сондърс, облечена в колие.
Тим Уитби / Гети изображения

Искате ли да съкратите врата си или да отрежете главата си? Вероятно не, но точно това е визуалният ефект, който жените постигат, когато носят огърлици. За да изглеждате по-тънки и по-високи, отворете областта на врата и деколтето, вместо да я блокирате. Носенето на върха или рокля с V-деколте ще постигне желаните резултати. Ако искате да носите огърлица, опитайте колие с висулка, което пада в деколтето, за да подчертаете удължаващия ефект.

На снимката: Блестящата британска актриса Дженифър Сондърс, облечена в колие.

1

About

Check Also

Какво е Бохо? Ето как да носите това тенденция днес

01 от 05 Contents1 Какво е Бохо?2 Силното влияние на Сиена Милър3 Сиена Милър и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 63 =