Home / Направи го сам / Направете оригинална серия Star Trek Uniform

Направете оригинална серия Star Trek Uniform

Направете оригинална серия Star Trek Uniform

Стар Трек костюми са оригинални в това, че те са почти всички униформи. Докато униформите от по-късните серии и филми могат да се усложнят, Звездния флот запази дизайна относително проста в оригиналната серия и е лесно да се направи.

Geek Опровержение: Имайте предвид, че това са прости костюми и не са предназначени да бъдат точно копия. Ако имате намерение да го носите на конвенция, в която хората ще се занимават, може да се наложи да обърнете повече внимание на детайлите.

Но за парти в Хелоуин тези предложения трябва да са наред.

Стар Трек: Оригиналната серия униформи за мъже

Ранните Стар Трек униформи за мъже бяха прости. Няма да се налага да добавяте много в начина на декорация на обикновени златни, сини или червени ризи с дълги ръкави.

Insignia: Пръчката на Star Fleet отпред на униформата е от жизненоважно значение. Без него просто ще изглеждате като някой в ​​пижамата си. Създайте шаблон за пръскане на боя или бод на дизайна върху златна тъкан, след което нанесете плата като кръпка.

Тениската: Вие ще искате да намерите бяла тениска с дълъг ръкав. Използвайте евтини RIT или Dylon багрила, за да получите точния златен, син или червен цвят, в зависимост от това, кой сте изобразявали. Под тази риза носете черна тениска, която има по-малка яка, отколкото боята. Ако смятате, че е необходимо да шиете една точна серия, можете да си купите модел в Roddenberry.com. Можете също да направите и да прикрепите собствените си ръкави. 

Класически плитки: Това са глупостите, които търсят златен рик-рак в краищата на униформените ръкави.

Можете да получите златна рик-рак в лентата на всеки магазин за плавателни съдове. Ще имате нужда от три на всяка ръка, ако сте капитан, но офицерите с по-нисък ранг имат две или една.

Панталоните и обувките: Черните панталони ще работят добре. Трябва да носите черни ботуши с гладки ходила, за да сте точни, достатъчно високи, за да блузите панталоните.

1

Стар Трек: Оригиналната серия униформи за жени

Трудно е да си представим, че жените всъщност получават работа в ранните си униформи от блуза на Звездния флот.

Роклята: Женската униформа не е нищо повече от ниска версия на мъжката риза. Моделът се продава на адрес Roddenberry.com, но вече не е налице. Може да сте в състояние да търсите модел на рокля Star Trek онлайн. Можете да спестите малко време и пари, като превърнете съществуващата рокля в униформа.

Изрежете долната част на обикновена, подходяща рокля, която няма никакви украшения като мъниста или бродерия. Направете го толкова кратко, колкото смеете. Използвайте допълнителната тъкан, за да направите съвпадащи дълги ръкави за вашата униформа.

Добавете класически плитки към китките си, както е описано в мъжката униформа горе.

Ботушите: Колесни високи черни ботуши са задължителни за жените на Звездния флот. Защо те са функционални за работата на специалист по комуникациите или на борда на лекар, никога няма да разбера.

1

About

Check Also

Доклад за тенденциите: 5-те парчета, от които се нуждаете за есента

01 от 22 Contents1 Това са 5-те тенденции, за да прегърнат това есен2 Нещо кадифе3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2