Home / начин на живот / 25 Идеи за красив великденски декор, които ще обичате

25 Идеи за красив великденски декор, които ще обичате

11. Декорация на дървени заешки стени

Когато пролетта дойде наоколо, ще видите по-ярки цветове в модата и в дома. Нашата следваща идея за Великденски декор съдържа дървен заек, който показва колко хубави са тези цветове. Зайчето е боядисано в пастелни ивици и е украсено с живи цветя. Нещо подобно ще е подходящо за всяка стая и ще бъде свежо и колоритно актуализирано.

дървен Rabbit Wall Decoration

12. Боядисани Великденски буркани

Боядисаните буркани са много популярни. Обичаме бурканите, защото можете да ги нарисувате за всеки сезон или повод и може да бъде чудесен начин за рециклиране. Тези буркани са боядисани с тема на Великден, пастелни цветове са били използвани с дизайн на заек. Можете да ги пресъздадете с всеки буркан около дома ви.

боядисан Easter Mason Jars

13. Зайци и нарциси

Нарцитите незабавно ще направят стая, приготвена за Великден и Пролетта. Можете да ги поставите във ваза или в бутилка, като тази, която се предлага. Бутилка ще даде на цветя селски вид. Поставете цветята на екрана с малко зайци или яйца, за да завършите Вашия Великденски декор.

Зайци and Daffodils Easter Decor

14. Красива венец от цветна врата

След това имаме друга красива идея за венец. Този венец е пълен с красиви лалета и е окачен от зелена панделка. Този венец е идеален за пролетния и Великденския период. Може да имате такъв венец или да имате венец, пълен с нарциси. Тя не трябва да бъде само цветя или бихте могли да добавите в някои великденски панделки или яйца. Можете да си купите венец или да си направите сам.

разкошен Floral Door Wreath for Spring and Easter

15. Банер за великденски гърди

Банерите са страхотни идеи за декори за специални поводи. Тук имаме барабан, вдъхновен от Великден. Това би изглеждало чудесно като декорация, ако ходите на вечеря или имате лов на яйца. Бихте могли да закачите банер навсякъде. Ако харесвате занаятчиите и бижутата, можете да създадете свой собствен банер. Може би ще добавите някои великденски платове на банера.

Великден Burlap Banner

16. Сладък Заек Заек

Нашата следваща идея за Великденски декор е толкова проста и сладка! Тук имаме яйце, боядисано да изглежда като лице на заек със салфетка, обвита около него, за да прилича на уши на заек. Те са лесни за правене и ще бъдат красива украса за всяка вечеря.

сладък Rabbit Napkin Idea for Easter

17. Яйца в декорация на гнездото

Необходимо украсяване за Великден е гнездо от яйца. Можете да поставите гнездо някъде във вашия дом. Има много възможности за закупуване онлайн, но можете да купите гнездото и да боядисвате свои собствени великденски яйца, за да ги поставите. Можете също така да използвате гнездо като това за лов на великденски яйца. Обичаме тази проста, но хубава идея.

яйца in a Nest Easter Decoration

18. Честит великденски плат

След това имаме една сладка и стилна идея за Великденски декор. Ето един отпечатък на заек със съобщението Happy Easter. Обичаме как заека е украсен с цветен печат и прави картината изглежда перфектна за пролетта и Великден, но е модерен. Нещо като това може да се използва като декорация година след година.

Щастлив Easter Canvas

19. Декорация на таблицата за яйца на Великден

По-рано по пощата ние имахме гнездо от яйца. За следващата ни идея искаме да покажем колко сладко може да изглежда едно мини гнездо от яйца! Малкото гнездо се използва като украса за трапезария. С ножовете и вилиците е поставено гнездо. Ако ходите на вечеря и очаквате много семейство или приятели, бихте могли да превърнете тези малки гнезда в притежатели на карти на място. Това ще направи масата да изглежда по-специално и всеки ще знае къде да седне.

Великден Egg Table Decoration

20. Великденски заешки картини

Харесва ли ви да поставяте произведения на изкуството върху стените? След това помислете за хубава картина като тази за Великден. Картината е от сладък заек, носен върху флорална корона. Такава картина е уникална и цветна. Тя ще добави поп цвят в която и да е стая. Ако сте креативни и артистични, отидете да рисувате един себе си!

Великден Rabbit Painting

21. Кухня на страната Великденски декор

Кухненският стил на страната и селски парчета са на тенденция и много популярни. Следващата ни идея показва как можете да донесете този облик във Вашия Великденски декор. Ключовите фигури за този стил са бели зайци, чайници, кани и пастелни цветове. Можете да добавите в някои пилета и светли цветя. Изображението е чудесен източник на вдъхновение.

Държава Kitchen Easter Decor

22. Наркотици и яйца таблица декор

Споменахме яйца и нарциси като идеи за декор, следващата снимка показва, че и двете работят заедно красиво. Тук имаме маса с нарциси във вази с купички от яйца. Това е прост, но стилен външен вид. Таблица като тази би била идеална за Великденска закуска или за специална вечеря.

жълт нарцис and Eggs Table Decor

23. Декорация от дървен заек от дърво

Нашата следваща идея за Великденски декор включва сладки дървени зайци, които могат да бъдат затворени. Зайците ще изглеждат сладки, но те са украсени с красиви цветя. Можете да си купите зайци като тези или да направите нещо подобно сами. Дървени декорации ще задоволят всяка стая.

цветен Wooden Rabbit Decoration

24. Великденска цветна уредба

След това имаме зашеметяваща цветна подредба, която да ви покаже. Има три отделни парчета, които правят едно голямо споразумение. Разполага с всички живи цветя, великденски яйца и селска кана и лампа. Може да създадете нещо подобно или да вземете по-малки елементи от него. Каната и цветята ще изглеждат зашеметяващи във всяка кухня.

Великден Flower Arrangement

25. Морков и заешки венец

Нашата последна идея е този очарователен заешки венец. Естественият венец е украсен с великденски заек и моркови. Можете сами да направите нещо подобно и да добавите някои яйца и цветя. Този сладък венец ще приляга на всяка врата.

морков and Rabbit Wreath

Надяваме се, че сте намерили доста красиви идеи за декорация на Великден!

1

About

Check Also

23 Коледен вдъхновен коледна украса

Коледа идва! Така че, е време да започнете да мислите за това как ще украсите. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4