Home / начин на живот / 23 Красиви цветни татуировки за жени

23 Красиви цветни татуировки за жени

Цветята са популярни дизайни за татуировки за жени. Има толкова много различни видове цветя, от които можете да избирате с безкраен избор на цветове. Не само това, но цветята могат да имат специални значения, а цветните дизайни изглеждат стилни и женствени. Цветните татуировки също така никога не излизат от модата, което ги прави чудесни за боди арт. Обичаме цветни татуировки и открихме 23 красиви и уникални дизайна. Погледнете, за да се вдъхновите!

1. Татуировка на матов цвят

Първото татуирово цвете, което бихме искали да ви покажем, е татуировката от черно мастило. Дизайнът използва линейна работа, точки и засенчване, за да създаде стилен завършен вид. Ние обичаме стила на тази татуировка и ще изглежда невероятно за всеки. Може да имате подобен мак, създаден или да използвате техниките в дизайна за друго цвете.

стилен Poppy Flower Tattoo Idea

2. Татуировка с красиви цветя

След това имаме красива цветна татуировка на китката. Дизайнът има доста сини цветя, които се увиват по цялата дължина на китката. Това е много творческа идея и тя почти прилича на бижу. Можете да пресъздадете нещо подобно с рози или други цветя.

Красива Wrist Flower Tattoo

3. Татуировка на рамото на цветята

Търсите изявление за вземане на цветни татуировки? Тогава тази следваща идея може да бъде за вас. Тук имаме два флорални дизайна, които са татуирани върху всяко рамо. Ние обичаме колко уникална и артистична е тази татуировка. Можете да имате рамо татуировка като тази с различни цветя и можете да обмислите добавянето на цветове също.

цвете Shoulder Tattoo 

4. Татуировка с цветни ръкави

Татуировките на предмишницата са много популярни и можем да разберем защо! Тази татуировка на ръката изглежда като половин ръкав и се отличава с различни видове цветя. Татуировка като тази дава доста красиви цветни дизайни на модерен и изтощен жизненост. Можете да създадете татуировка на предмишницата с всякакви цветя.

цвете Sleeve Tattoo 

5. Татуировка с цветя назад

Орхидеите са символи на красотата, хармонията, приятелството и плодовитостта. Така че, не е изненада, че тези красиви цветя често вдъхновяват дизайна на татуировки. Ето един зашеметяващ пример за татуировка на обратната страна на орхидеята, с прекрасни розови венчелистчета. Можете да имате татуировка като тази, разположена почти навсякъде. Има и различни цветове, от които да избирате. Синята е символ на вечността и червеното е за страст.

Красива Orchid Back Tattoo Idea

6. Татуировка на цветето на стернума

След това имаме татуировка за цветя на гръдната кост. Мастилото се отличава с розов лотос с висящ дизайн от бижута. Това е идеално за всеки, който иска красива, но стилна татуировка. Можете да изберете всяко цвете за вашия собствен дизайн. Sternum татуировки са чудесен избор за някой, който иска татуировка, но не може да го показва на показ през цялото време.

Цветен Flower Sternum Tattoo

7. Идеята за татуировки на флоралното бедро

Следващата ни идея е татуировка на флоралното бедро. Този дизайн има различни видове цветя и пеперуда. Това е женствена и модерна идея за татуировка. За собствената си татуировка на бедрото, можете да изберете всяка селекция от цветя, може би дори да добавите някакъв цвят. Дори може да добавите още пеперуди.

 Floral Thigh Tattoo Idea

8. Идеята за акварел на цветя за татуировка

Акварелната техника създава зашеметяващи татуировки. Особено обичаме цветни дизайни, които използват акварел. Тази татуировка на глезена съдържа мак, който използва тази техника. Както можете да видите, завършеният резултат е красив, деликатен и изглежда като произведение на изкуството. Всяко цвете може да бъде татуирано по този начин и можете да го направите навсякъде по тялото.

акварел Flower Tattoo Idea

9. Татуировка за цветни уши

Търсите ли уникална идея за дизайн? Тогава следващият избор е за вас. Тук имаме творческа флорална татуировка за уши. Цветята са татуирани на ръба на ухото в живи цветове. Обичаме тази идея, тъй като тя е артистична и привлекателна. Цветята във всякакви цветове ще изглеждат страхотно татуирани на ухото.

Цветен, Floral Ear Tattoo Idea

10. Идеята за татуировка на малките рози

След това имаме малка идея за татуировка. Мастилото разполага с много малка роза, която е била татуирана върху ръката. Това е сладка и фина идея за дизайн. Нещо като това би било чудесно като първа татуировка, тъй като не е твърде голяма. Можете да изберете всяко цвете за подобна татуировка. Също така помислете за добавяне на цвят, ако искате да направите повече изявление.

 Tiny Rose Tattoo Idea
1

About

Check Also

23 идеи за новогодишна партия

Contents1 11. Новогодишни шапки за парти2 12. NYE Masquerade3 13. Покани за парти на Ню …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2